2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben oda yaptım kendi odama da park yatak aldım ama
gün içerisinde kesinlikle odasında yatırmayı düşünüyorum sadece gece yatmaya giderken odama geçirmek istiyorum...
kiii azıcık büyüsün ısı sorununun olmadığı aylarda da geceleri de yatağında yatmasını hayal ediyorummm...
ben istiyorum ama bakalım oğlum bunlara izin verecek mi nasıl bi bebek olacak...

kız sen hala doğurmadın mıııııııııııııııııııııııı?.. ohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol:

kızlar günaydın,2 gündür feci hastayım,burun akıntısı, ateş ,halsizlik had safhada.annem bir an önce iyileşmelisin diyor.sezaryan olursan ameliyathane soğuk,normal olursan gücün olmaz diyor.dua edin kızlar.nazar değdi bana sanırsam.annemle gezmeye çıktık,göbüşüm o kadar büyükki dikkat çekti ,herkes bakmıştı.gelir gelmez hasta oldum.dün muhtemel sürem doldu.artık 10 mayısa kadar bekliyoruz.bebişime biraz iyileşeyim öyle gel diyorum şimdi.bir yandanda çok korkuyorum.

bu arada nilaycım,sen şimdi çok heycanlısındır,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Allah Nilayın yardımcısı olsun, sağ salim hayırlısıyla bebeğine kavuşsun inşallah... belki kavuştmuştur bile

kızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda

ilk aylar için ben de odama park yatak aldım ama gündüzleri ben de odasında yatırmayı düşünüyorum, 6 aydan sonra kendi odasında yatırmayı tavsiye ediyorlar genelde...

hepinize çok teşekkür ederim,beşiği çok büyük odama alamam,mecburen park yatak alıcağız o zaman bizde

günaydın pancake, oğlunun adı hayırlı uğurlu olsun, liste topiğinde görmüştüm, Can çok hoş bir isim...

hoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu (
bu ara hepimiz öyleyiz sanırım,doğum stresidir,eşlerin biraz daha anlayışlı davranması gerek,sende rahatlamaya çalış,şu anda lohusa moduna girmeye başladık sanırım,nefes al,balkona çık denizi felan izle.dün bizde kavga ettik ve bende camları sildim,birde bunun için kavga ettik,ama düşüncesiz davrandım,kendimize zarar vererek vicdan azabı çektirmeye çalışdım ama çok gereksiz bir davranıştı

hoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu (

isim icin tesekkur ederim :)

stresli olman normal, hepimiz oyleyiz ozellikle ilk bebek bekleyen bizler. bir bilinmezlik var bizim icin, normalse de sezaryense de...

eslerimiz icin de bir ilk aslinda onlari da anlamak lazim ama eslerin de daha cok anlayisli yaklasmalari gerek bu donemde, cunku hamilelik bir bayan icin cok da kolay bir donem, az buz ozveri degil.
bence bu yasanan gerginlik sadece gunun yaklasmasindan dolayi olusan endise ve heyecandan olmustur, buyutmeyin lutfen, uzmeyin birbirinizi...

haklısın canım, doğum stresine girdik galiba, lohusalığımı hiç düşünemiyorum, çok hassas olacağım galiba, akşam baya bi ağladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…