gunaydin herkese :)
ben ilk birkac ay icin odamda ufak besikte yatiracagim geceleri, cok uyanacaklar kalk emzir git gel zor olur, gunduz odasina alismasi icin bazen odasinda yatirmayi dusunuyorum.
tabi dogurursam yapaacagim bunlari, bizimkinin gelmeye niyeti yok
sen kendini 41e hazırla :)41de gelicek senin inatçı keçi,tam boğa burcu olcak söyleyim bu çocuksorma yahu, ben dogurmicam sanirim sositososito
sen kendini 41e hazırla :)41de gelicek senin inatçı keçi,tam boğa burcu olcak söyleyim bu çocuk
bak artık çocuğun gelmek için bir sebebi oldu,ismi bile yokken neden doğcaktıki,şimdi bir iki gün içinde gelir o zamanya oyle demesene, bu hafta gelsin artik :)
hem adina da karar verdik sonunda dun hahah :)
kızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda
nilüfer hoşgeldin,1hafta kaldı nasıl heycan durumları
kızlar 2 günüm kaldı çok heycanlıyım
bu ara hepimiz öyleyiz sanırım,doğum stresidir,eşlerin biraz daha anlayışlı davranması gerek,sende rahatlamaya çalış,şu anda lohusa moduna girmeye başladık sanırım,nefes al,balkona çık denizi felan izle.dün bizde kavga ettik ve bende camları sildim,birde bunun için kavga ettik,ama düşüncesiz davrandım,kendimize zarar vererek vicdan azabı çektirmeye çalışdım ama çok gereksiz bir davranıştıhoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu(
hoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu(
bu ara hepimiz öyleyiz sanırım,doğum stresidir,eşlerin biraz daha anlayışlı davranması gerek,sende rahatlamaya çalış,şu anda lohusa moduna girmeye başladık sanırım,nefes al,balkona çık denizi felan izle.dün bizde kavga ettik ve bende camları sildim,birde bunun için kavga ettik,ama düşüncesiz davrandım,kendimize zarar vererek vicdan azabı çektirmeye çalışdım ama çok gereksiz bir davranıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?