2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet pancakee, zaman yaklaştıkça korku heyecan sevinç karmakarışık oldum valla :)
aslında çok da önemli bir kavga değildi ama anlayış ve yardım bekliyorum sadece... çok hassas oldum çookkk :)

kızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda

Devrimim Günaydın canım, ben ilk aylarda odamda sepette yatırmayı düşünüyorum... Biraz büyüyünce (en azından ilk haftalar geçince) yavaş yavaş gündüzleri odasına alıştırmak planım... Kesin konuşamıyorum, bebişin uyumu da önemli olduğu için :)) sonra 6 ay sonra da kademeli olarak odasında uyusun istiyorum bayanssulusmile

ya oyle demesene, bu hafta gelsin artik :)
hem adina da karar verdik sonunda dun hahah :)

Ohhh adı da belli ne güzel olmuş :))) İpeknil Can diye yazmış, çok beğendim :) İsmiyle gelsin, büyüsün...

hoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu (

Canım ya, ben de çok sakin görünmeme rağmen, hatta düşünmüyor göründüğümü sanmama rağmen çok stresliyim... Yaşamımızda çok yeni bir dönem, bir bilinmezlikle buluşuyoruz... Bu da çok farklı duyguları bir arada yaşamamıza sebeb oluyor... Streste bunlardan biri... Eşlerimiz için de kolay değil tabi, onların da baba olma deneyimi ilk ve yaşayandan farklı, ama çok yakınlar ve bence daha çok elleri ayakarına dolaşmış durumda... Umarım hepimiz bu zorlu sınavlardan başarı ile çıkarız... dün bir film izledim, O aklıma geldi şimdi... Bir baba, evlenmeyi çok isteyen ama sorunlar nedeniyle kaçan oğluna şöyle diyordu : " güzel bir fotoğraf karesinden, öteki güzel kareye geçebilmek aradaki sorunları çözdüğünüzü gösterir." tam kelimelerle olmasa da dediği buydu... Çok beğendim :))

ben de aynen oyleyim, 9 ay hic nazlanmadim, simdi surekli benimle ilgilensin, sacimi oksasin, masaj yapsin, meyve getirsin vs. istiyorum.. kendiliginden dusunmedigi zamanlarda da surat yapiyorum, beni sevmiosun diye haha :)

ama elimde degil, ah hormonlar

aynen böyle yapıyorum,dün film izliyoruz,elini zorla saçıma yüzüme götürüyorum,eğer yüzü bana doğru dönük değilse,sen benden neden kaçıyorsun diyorum,son 1haftadır bezdirdim adamı

Günaydın arkadaslar yazdıklarınıza baktım da ben de aynıyım yaa esımı tembıhlıyodum ben dogum sonrası bana ıyı anlayıslı davran yoksa depresyona gırerım bak dıye kendımdem korkuyodum cunku cok hassas alıngan bır ınsanım ozellıkle sevdıklerıme karsı.ama daha sımdıden basladı sankı lohusa durumu bende aglayıp duruyorum sureklı ılgı beklıyorum.adam bısey yapmıyo halbukı bana:çok üzgünüm:

Özlem haklısın bilinmezlikten böyle oluyor galiba.. benim sorunum şu ; ne istesem sonra yarın gibi cevaplar alıyorum eşimden, halılar yıkandı getir serelim sonra... perdeler asılacak sonra... diyorum sonra kalmadı 10 günümüz falan var zaten... onun rahatlığı beni iyice geriyor :))

aynen böyle yapıyorum,dün film izliyoruz,elini zorla saçıma yüzüme götürüyorum,eğer yüzü bana doğru dönük değilse,sen benden neden kaçıyorsun diyorum,son 1haftadır bezdirdim adamı

ya ahahhaa :)
aynen ben de zorla alip elini basima koyuyorum ahahhaaaa :))) cok guldum ayni valla

Rabbim sorunsuz kucağına almayı nasip etsin inşallah herşey istediğiniz giibi gider Allah analı babalı büyütsün şimdiden inşallahhhhh

Çok benzer şeyler yaşıyoruz sanırım... Sürekli bir sarılma ihtiyacı, ya gidip sarılıyorum, ya mıncıklıyorum, ya bir müzik yakalayıp dans etmeye başlıyorum yine koala modunda :)) hiç bir şey yapamazsam gidip bir tane vuruyorum :))) Temas istiyorum galiba :)))

:)) haha valla benzer seyler, iyi bari sorunum var zannediyordum yokmus

bir de ben gidip kucagina oturuyorum, 20 kg aldim agirlastim , ay uy sesler cikariyo beni sinir etmek icin, inadina kalkmiyorum sirtimi kasitiyorum omzuna yaslanip falan haha

Selam kızlar, bugün Eyşan'ım küvezden çıktı artık evimizde sizlerle paylaşmak istedim, Allah yavrucaklarımızı hepimize sağ salim kavuştursun inşallah
gözün aydın canım, Allah sağlıklı günlerde bol bol hasret gidemeyi nasip etsin

canım Allah yardımcın olsun bebeğin kilo olarak faln toparlanmaya müsait içini ferah tut, adı da takviye olduğuna göre çabuk çıkar

hayırlı olsun canım
kızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda
ben odasında yatırmayı düşünüyorum, ama nasıl olur becerebilir miyim bilmiyorum, odamla bebeğin odası çok yakın yatak odamda küçük üstüme üsütme gelyo zaten herşey bir de bebek hareket edecek yer kalmaz diye düşünüyoruz odaya gelirse bebeğin odasına parkyatağın dışında bir de tekl kişilik yatak aldık çok gerekirse ben orda yatabilirim gecenini bi yarısında gece yer değiştirmeyi seviyorum serin serin olyo
canım nezle gibi bişeyse tavuksuyuna çorba iyi geliyor aklında bulunsun iki öğün iç düzelirsin

hoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu (
canım, takma kafana rahatlamaya çalşı nefes egzersizleri yap kendi kendine eşine de takılırken şakayla karışık söyle söyleyeceklerini hem söylemiş olmak biraz rahatlatyo hem de onun vurdumduymazlıkları canını sıkmaz, ben öylesini deniyorum biraz işe yarıyor

işte bu benimopuyorumnanaktan

:)) haha valla benzer seyler, iyi bari sorunum var zannediyordum yokmus

bir de ben gidip kucagina oturuyorum, 20 kg aldim agirlastim , ay uy sesler cikariyo beni sinir etmek icin, inadina kalkmiyorum sirtimi kasitiyorum omzuna yaslanip falan haha
bi bunu yapmıyorum acıyorum adama ikimiz de aynı kiloda olmuşuzaklinialirimsmile, onun da kasık fıtığı faln var ama sürekli beni kucağında taşıııı diye şansımı deniyorum ama bi kere de tamm demiyor tabi

Ben de dün eşime dedim bugünlerimizi iyi değerlendirelim seninle yalnız son günlerimiz cocuk olduktan sonra eskısı gıbı yalnız olmuycaz dedım hayat boyu.o da sen merak etme ben anneme fılan atarım arada cocugu rahat gezerız kalırız beraber dedı ama bende dedım eskısı gıbı olmaz aklımız onda kalır bu sefer dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…