kızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda
ya oyle demesene, bu hafta gelsin artik :)
hem adina da karar verdik sonunda dun hahah :)
hoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu(
aynen böyle yapıyorum,dün film izliyoruz,elini zorla saçıma yüzüme götürüyorum,eğer yüzü bana doğru dönük değilse,sen benden neden kaçıyorsun diyorum,son 1haftadır bezdirdim adamıben de aynen oyleyim, 9 ay hic nazlanmadim, simdi surekli benimle ilgilensin, sacimi oksasin, masaj yapsin, meyve getirsin vs. istiyorum.. kendiliginden dusunmedigi zamanlarda da surat yapiyorum, beni sevmiosun diye haha :)
ama elimde degil, ah hormonlar
aynen böyle yapıyorum,dün film izliyoruz,elini zorla saçıma yüzüme götürüyorum,eğer yüzü bana doğru dönük değilse,sen benden neden kaçıyorsun diyorum,son 1haftadır bezdirdim adamı
kızlar bugun benım bebeğimsiz son gecem
allah kısmet ederse bi mani sorun aksilik çıkmazsa(bolbol dua edıyom çıkmasın dıe) yarın bebeiğimi kucağıma alcam
sizlerden aklınıza geldıkçe dua istiyorum bende sizlere bol bol dua edeceğim
rabbim bebeklerimizi sağlıkla mutlu günlerde kucağımıza almayı nasip etsin
herkese sevgiler ve sancısız günler
çok az kalmış, gözün aydın... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... darısı da bekleyenlerin başına
Çok benzer şeyler yaşıyoruz sanırım... Sürekli bir sarılma ihtiyacı, ya gidip sarılıyorum, ya mıncıklıyorum, ya bir müzik yakalayıp dans etmeye başlıyorum yine koala modunda :)) hiç bir şey yapamazsam gidip bir tane vuruyorum :))) Temas istiyorum galiba :)))
gözün aydın canım, Allah sağlıklı günlerde bol bol hasret gidemeyi nasip etsinSelam kızlar, bugün Eyşan'ım küvezden çıktı artık evimizde sizlerle paylaşmak istedim, Allah yavrucaklarımızı hepimize sağ salim kavuştursun inşallah
canım Allah yardımcın olsun bebeğin kilo olarak faln toparlanmaya müsait içini ferah tut, adı da takviye olduğuna göre çabuk çıkarkızlar ben hastanedeyim suan. bebişimi dun dogduktan yarım saat sonra kuvöze koydular nefes takviyesi yapıyorlar. ben sadece 1 defa gordumama dr um saglıklı dedi allaha sukur. haber vermek için girdim nete. lutfen dua edin biran once kavusayım bebişime. daha elimi bile suremedim (( ben kacıyorum dualarınızı esirgemeyinnnn lutfennn ((
hayırlı olsun canımkızlar bugun benım bebeğimsiz son gecem
allah kısmet ederse bi mani sorun aksilik çıkmazsa(bolbol dua edıyom çıkmasın dıe) yarın bebeiğimi kucağıma alcam
sizlerden aklınıza geldıkçe dua istiyorum bende sizlere bol bol dua edeceğim
rabbim bebeklerimizi sağlıkla mutlu günlerde kucağımıza almayı nasip etsin
herkese sevgiler ve sancısız günler
ben odasında yatırmayı düşünüyorum, ama nasıl olur becerebilir miyim bilmiyorum, odamla bebeğin odası çok yakın yatak odamda küçük üstüme üsütme gelyo zaten herşey bir de bebek hareket edecek yer kalmaz diye düşünüyoruz odaya gelirse bebeğin odasına parkyatağın dışında bir de tekl kişilik yatak aldık çok gerekirse ben orda yatabilirim gecenini bi yarısında gece yer değiştirmeyi seviyorum serin serin olyokızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda
canım nezle gibi bişeyse tavuksuyuna çorba iyi geliyor aklında bulunsun iki öğün iç düzelirsinkızlar günaydın,2 gündür feci hastayım,burun akıntısı, ateş ,halsizlik had safhada.annem bir an önce iyileşmelisin diyor.sezaryan olursan ameliyathane soğuk,normal olursan gücün olmaz diyor.dua edin kızlar.nazar değdi bana sanırsam.annemle gezmeye çıktık,göbüşüm o kadar büyükki dikkat çekti ,herkes bakmıştı.gelir gelmez hasta oldum.dün muhtemel sürem doldu.artık 10 mayısa kadar bekliyoruz.bebişime biraz iyileşeyim öyle gel diyorum şimdi.bir yandanda çok korkuyorum.
bu arada nilaycım,sen şimdi çok heycanlısındır,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini.
canım, takma kafana rahatlamaya çalşı nefes egzersizleri yap kendi kendine eşine de takılırken şakayla karışık söyle söyleyeceklerini hem söylemiş olmak biraz rahatlatyo hem de onun vurdumduymazlıkları canını sıkmaz, ben öylesini deniyorum biraz işe yarıyorhoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu(
işte bu benimopuyorumnanaktanben de aynen oyleyim, 9 ay hic nazlanmadim, simdi surekli benimle ilgilensin, sacimi oksasin, masaj yapsin, meyve getirsin vs. istiyorum.. kendiliginden dusunmedigi zamanlarda da surat yapiyorum, beni sevmiosun diye haha :)
ama elimde degil, ah hormonlar
bi bunu yapmıyorum acıyorum adama ikimiz de aynı kiloda olmuşuzaklinialirimsmile, onun da kasık fıtığı faln var ama sürekli beni kucağında taşıııı diye şansımı deniyorum ama bi kere de tamm demiyor tabi:)) haha valla benzer seyler, iyi bari sorunum var zannediyordum yokmus
bir de ben gidip kucagina oturuyorum, 20 kg aldim agirlastim , ay uy sesler cikariyo beni sinir etmek icin, inadina kalkmiyorum sirtimi kasitiyorum omzuna yaslanip falan haha
günsydın canım nasıl bebişin?sen nasılsın?gunaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?