2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydınn sağlık ocağından geliyorum karnım aşağı inmeye başlamış gögsümün altı ile göbeğimin üstü böyle yumuşamıştı ebeye sordum aşağı indi dedi karnın ay çok heyecanladım doğum yaklaşmış deedi sağlıkla kucağımıza alırız inş

Allah yardımcınız olsun canım ınsallah kısa zamanda kavusacaksın bebegıne merak etme

:) evet yaklasmıs... benimde midemin orası yumusamıstı az yemek yedim sandık ama karnım asagıda gorunmuyodu. aksam sancılarım basladı. ama ben yalancı sancı sandım. sabaha kadar bekledim. meger dogum baslamıs. eger bu aralar sancılanırsan sakın erteleme dra git hemen gece kac olursa olsun...

tugba senle günümüz aynı ama benım göbek daha inmedi göğsümün altı gergın yırtılcak gıbı hatta yatakta dönerken acıyo ıyıce yukarı cıkıyo ama bı anda ınebılır sanırım

ohoo yandim benim hicbiyerim yumusamadi sanirim, neyse ben 11 ayda dogurcam galiba

Kızlar sıze bısey sorcam ben bebek sekerı dusunmuyodum ama cuma gunu doktor kontorlunden sonra esım bı bakalım dedı ve bız sadece cok yakınlara vermek uzere 25 tane sıparıs verdık kucuk de bır sepet aldık.yalnız seker ıstemedı esım bozarlar yemek ıcın dıye lavanta koydurduk bunları ne zaman vermeyı dusunuyosunuz hastanede mı yoksa eve gelınce mı

kızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda
ben oda yapmadım park yatak aldım onuda yatak odama koyacam canım gelen giden olursada kızım rahatsız olmasın mışıl mışıl uyusun
geçmiş olsun canım dikkat et kendine limonata falan iç sıcak tut kendiniş havalarda çok yanıltıcı

kızlar 2 günüm kaldı çok heycanlıyım
gözüm aydınn doğsun hemen ekler teyzzesi listeye onu haber vermeyi unutma doğduktan sonra
canım bekliyorum. kotu birsey yok sanırım oyle yansıtıyorlar ama alısması zaman alacak diyorlar zaman aralıgı belli degil

umarım hersey guzel olur...
inşallah canbım bak diğer arkadaş 29 haftalık doğum yaptı sen daha şanslısın tedbiramaçlı tutuyolardır annesi hiç merak etme sen bebeğin çok yakında kucağında bu mayıs bebeleri çok aceleci ama napalım sağlıkla gelsinlerde zamanı önemli değil
canım 2 haftadır benim öyledemek yaklaştı bakalım saol canım aklımda senin sözün şimdilik olan sancılar dinlenimce geçiyor bakalım benim kuzum bir süpriz yapcakmı ama ben mayısın ilk haftası gelir gibi düşünüyom temmizliğimde varinş kızım bekler annesini yoksa bezi eline veririmkaydirigubbakcemile3
[

Allah yardımcınız olsun canım ınsallah kısa zamanda kavusacaksın bebegıne merak etme

sen moralini düzgün tut bebeğin de senden güç alsın

Günaydın canım, nasılsın?

sagolun kızlar... kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapıyorum ama dogrusu cok da kolay degil. ama tabii binlerce kez sukrolsun. kasım ayından buyana her an tetikte korkuyla yasadım gelecek diye . şimdi tutupdA isyan eder gibi aglayıp uzulmek istemiyorum. dua ediyorum sadece missss kokusunu içime cekebileyim diye...

hiç temas edemedim o cok uzuyor beni((((

gec olsun guc olmasın diyorum neyapayım artık...

kızlar bide sunu soylemek istiyordum. 2500 demişti enson gittigimde dr . aradan 2 hafta gecmişti sancılarım basladıgında. dr henuz muayenehanesine gelmemişti ben sabah hastanesine gittim orda baktı 2500 dedi yine cok uzuldum 2 hafta hiç beslenmemiş diye.endise etme ultrasondan ultrasona degişiyor dedi.
sonra dogumu durduracagız dedi muayene hanesine gittik serum taktı kontrol etti. 2900 dedi. serum işe yaramadı. dogum baslıyor acilen alıcaz dedi. bebiş 3500 gr dogdu. yani yanılma payı falan diyoruz ama bu nasıl bi pay???

yuh dedim yaniii,,,

arcak81, ben bebek sekerini, duyar duymaz solugu hastanede alan gercek dostlarima verecegim :) gelmeyenler kusura bakmasin, kimseye ayirmayacagim.
he eger artarsa, eve ilk gelenlere de verebilirim

bizde alakalı alakkasız herkes hastahaneye gelmeyi planladığığ için hastahanede dağıtmanın daha iy iolacağını düşünüyoruz nisan biterse tarih (ay yıl hiç değilse) ve isim yazıcam

benimde kaburgama batıyodu ömnceki haftalar nasıl f-acıyoru canımı anlatamam şükür inmeye başlamış bide senin erkek benim kız ya acelesi var heralde erkenden yola girdi zilloşumkaydirigubbakcemile3
ohoo yandim benim hicbiyerim yumusamadi sanirim, neyse ben 11 ayda dogurcam galiba
annesibir gün gelcekki bir bakmışsın yanıbaşında son zaman daha dabirsabırsızlanıyo insan ama o bişlir zamanını annesi hiç üzülmeolumunekankayizsmile

Canım ya ben senden heran haber beklıyorum bak sancılanınca gel buraya yaz hastaneye gıdıyom dıye normal dogumda ayrı bı heyecan yaa

:)) valla sorma bence daha bekleyecek bu yaramaz, yazabilirsem yazarim tabi insallah

masallah annesi bebisine :)) minicik de karnin vardi...
umarim beni doktorun olcumu ve ultrasonu iyidir, farki kaldiramam...

%20 büyük bir pay yanılma için ama kafana takma bence bunu belki temkinli olmak adına küçük söylüyordur hep fazla söylese de az çıksa daha çok üzülür insan diye

ben 2çeşit yaptım,magnet şeklinde olanlarını en yakınlarıma vericem,ablalarım,annem,yakın dostlar malesef kayınvalidem :))diğer düzlerden 50tane felan var,onları herkese verebilirim :)
bizde şöyle yapıcağız yazısınıa henüz karar vermedim ama devrim hoşgeldin ../../2010 sonra boşlukları doldurcğız

s_g hoşgeldin canım,nasılsın,inşalalh her ölçüm öyle değildir,antda aynısını söyledi,3000demiş 3500 doğmuş,ben birde normal bekliyorum,bana iri olur 4e yaklaşır diyor doktor,eğer ölçüm yanıltıyorsa 4500felan olursa ben mahvolurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…