serap86, hayirli olsun . saglikla insallah :)
s_g hoşgeldin canım,nasılsın,inşalalh her ölçüm öyle değildir,antda aynısını söyledi,3000demiş 3500 doğmuş,ben birde normal bekliyorum,bana iri olur 4e yaklaşır diyor doktor,eğer ölçüm yanıltıyorsa 4500felan olursa ben mahvolurum
neyse sadece kucuk diye uzulenler dertlenmesin diye yazdım...
kızlar ben cıkıyorum . pek keyfim yok 4 gundurde hiç uyumadım. belki biraz dalarım da vakit gecer gorusuruz.....
s_g hoşgeldin canım,nasılsın,inşalalh her ölçüm öyle değildir,antda aynısını söyledi,3000demiş 3500 doğmuş,ben birde normal bekliyorum,bana iri olur 4e yaklaşır diyor doktor,eğer ölçüm yanıltıyorsa 4500felan olursa ben mahvolurum
benimde kaburgama batıyodu ömnceki haftalar nasıl f-acıyoru canımı anlatamam şükür inmeye başlamış bide senin erkek benim kız ya acelesi var heralde erkenden yola girdi zilloşumkaydirigubbakcemile3
annesibir gün gelcekki bir bakmışsın yanıbaşında son zaman daha dabirsabırsızlanıyo insan ama o bişlir zamanını annesi hiç üzülmeolumunekankayizsmile
Gamze tekrar 41 kere maşallah kızına
çok tatlı olmuş, yesin onu teyzeleri :1hug:
kızlar oturamıyorum,yatamıyorum,dönemiyorum,delircem yaaaaaaaaaaaaaaaa,birde benim göbüş küçük,büyük olanlar napıyor
aminnnn,birde artık sıpa bildiğin canımı yakıyor,hıçkırıklarına lafım yok ama henüz ne olduğunu anlıyamadım hareketleri nefesimi kesiyorbenim göbüş baya büyük vücuduma göre, aynen oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum dönemiyorum :))) off pofff şeklinde yaşıyorum valla, hayırlısıyla bi doğursaydık
slm gökkuşak, demek sezeryan olursak ikimizin aynı gün olacak, hem hıdrellez hem de tarih çok güzel :) hakkımızda hayırlısı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?