2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse sadece kucuk diye uzulenler dertlenmesin diye yazdım...

kızlar ben cıkıyorum . pek keyfim yok 4 gundurde hiç uyumadım. belki biraz dalarım da vakit gecer gorusuruz.....

canım vallahi bu dr bizim aile dr umuz gibi artık. sulalede bayagı bi geniş hepsi onda dogum yapıyor. suana kadar ne dediyse o cıkıyordu ne eksik ne fazla?? benim iç karnım mı yanılttı bilmiyorum??? bu bir tahmin sadece?

Ben şekerleri hastanede vermeyi düşünüyorum.. Eve herkes gelmez, onun için hastaneye götürüp orada gelenlere vereceğim. Evde dağıtmayı düşünmüyorum, eğer kalırsa ilk gelenler alır :)

neyse sadece kucuk diye uzulenler dertlenmesin diye yazdım...

kızlar ben cıkıyorum . pek keyfim yok 4 gundurde hiç uyumadım. belki biraz dalarım da vakit gecer gorusuruz.....

çıkıyormuşsun ama hoşgeldin canım, Allah tez vakitte kavuştursun bebeğine inşallah...
sağol bana baya moral oldun, küçük diye çok üzülüyorum çünkü, inşallah benimki de sürprriz yapar daha büyüktür...

gözüm aydınn doğsun hemen ekler teyzzesi listeye onu haber vermeyi unutma doğduktan sonra

unutmam hemen haber veririm eve geldiğim gibi nete girmeye çalışırım teşekkürler teyzesi

Yaa benımde ayın 14 ünde gittiğimde doktor boyu uzun oldugu ııcnkılosu fazla cıkıyo ama gercek kılosu 2700 demıstı 35+4 tüm cumartesı ayın 24 unde gıttıgımde benım doktor yoktu dıger doktor 3400 ölçtü 37+0 da hangısıne ınanayımbilmiyorumkismile

ben 65 tane falan aldım bebek şekeri, bir kısmını hastaneye götürürüm kalanı da eve ilk gelenlere veririm diye düşündüm...

s_g canım üzme kendini bak sütüne yansır bebişini düşün o gelicek yanına sana ihtiyacı olacak...
kızlar hain kocişler kaynatılmışş kaçırmışımmm aklinialirimsmile
aynı dedim yazdıklarınız okurken her lafı ağr geliyo çok esprili bi de dk başı şaka yapıyo alınıyorum gece bende azıcık surat yaptım üzüldü ama ne yapayım sonra gönlümü alıyo bende aynı siz gibi artık beni eskisi gibi koklayarak öpmüyorsun artık sanki dudaklarını kaçırıyosun vs..kaydirigubbakcemile3
sabah kalktık aynı sözleri bana söylüyo çok güldükk...

tesekkurler tugbacigim :))

hehe evet seninki 4500 olcak benimki gibi

gecen persembe 3700 cikti ultrasonda. bakalim yarin nolacak, yandik kizim, ben niye ciksin bu hafta diyorum durdugu yerde tosunlasiyor masallah delikafadulden

kızlar oturamıyorum,yatamıyorum,dönemiyorum,delircem yaaaaaaaaaaaaaaaa,birde benim göbüş küçük,büyük olanlar napıyor

kızlar oturamıyorum,yatamıyorum,dönemiyorum,delircem yaaaaaaaaaaaaaaaa,birde benim göbüş küçük,büyük olanlar napıyor

benim göbüş baya büyük vücuduma göre, aynen oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum dönemiyorum :))) off pofff şeklinde yaşıyorum valla, hayırlısıyla bi doğursaydık

benim göbüş baya büyük vücuduma göre, aynen oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum dönemiyorum :))) off pofff şeklinde yaşıyorum valla, hayırlısıyla bi doğursaydık
aminnnn,birde artık sıpa bildiğin canımı yakıyor,hıçkırıklarına lafım yok ama henüz ne olduğunu anlıyamadım hareketleri nefesimi kesiyor

Slm kızlar.S_G hayırlı olsun canım bebişin.Allah bağışlasın.
Nilay senin de şimdiden hayırlı olsun canım.

merhabaaa kızlarrr.yeni bebişler gelmiş.allah analı babalı büyütsün hepinizi tebrik ederim kızlar...darısı başımıza...s.g. canım en kısa zaman da al bebişini inşallah kucağınaaaa........

pancake sende en kısa zamanda doğur inşallahh..hurma ye canım etkili oluyormuş birde yürüyüş yap açılma başlatır egzersiz olur.çömel kalk mesela........

benim açılmalar devam ediyor kızlar hissediyorum dün yine biraz sıvı geldi..kızımı bekliyorum bakalım.gerçi sezeryan olabilir sezeryan netleşirse 5 mayıs olacak..
bu arada sezeryan günü belli olan arkadaşları da tebrik ederim...

devrim ben bu göbekle bildiğin şişme bidon gibiyim hareket edemiyordum kızımın bale gösterisi vardı cuma günü arkadaşlarla falan görüştük çok şaşırdılar karnımı görünce çok büyük diyeee.......lülülülülülü

patlayacaksın gibi diyorlar........

slm gökkuşak, demek sezeryan olursak ikimizin aynı gün olacak, hem hıdrellez hem de tarih çok güzel :) hakkımızda hayırlısı inşallah...

slm gökkuşak, demek sezeryan olursak ikimizin aynı gün olacak, hem hıdrellez hem de tarih çok güzel :) hakkımızda hayırlısı inşallah...

evet canımmmmopuyorumnanaktan beklerse bakalım benim yaramaz..perşembe gibi gidicem yine doktoruma.o zaman netleşir...ay artık gelsin istiyorum zatenn......kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…