kızlar bugun benım bebeğimsiz son gecem
allah kısmet ederse bi mani sorun aksilik çıkmazsa(bolbol dua edıyom çıkmasın dıe) yarın bebeiğimi kucağıma alcam
sizlerden aklınıza geldıkçe dua istiyorum bende sizlere bol bol dua edeceğim
rabbim bebeklerimizi sağlıkla mutlu günlerde kucağımıza almayı nasip etsin
herkese sevgiler ve sancısız günler
sagolun kızlar... kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapıyorum ama dogrusu cok da kolay degil. ama tabii binlerce kez sukrolsun. kasım ayından buyana her an tetikte korkuyla yasadım gelecek diye . şimdi tutupdA isyan eder gibi aglayıp uzulmek istemiyorum. dua ediyorum sadece missss kokusunu içime cekebileyim diye...
hiç temas edemedim o cok uzuyor beni((((
gec olsun guc olmasın diyorum neyapayım artık...
kızlar bide sunu soylemek istiyordum. 2500 demişti enson gittigimde dr . aradan 2 hafta gecmişti sancılarım basladıgında. dr henuz muayenehanesine gelmemişti ben sabah hastanesine gittim orda baktı 2500 dedi yine cok uzuldum 2 hafta hiç beslenmemiş diye.endise etme ultrasondan ultrasona degişiyor dedi.
sonra dogumu durduracagız dedi muayene hanesine gittik serum taktı kontrol etti. 2900 dedi. serum işe yaramadı. dogum baslıyor acilen alıcaz dedi. bebiş 3500 gr dogdu. yani yanılma payı falan diyoruz ama bu nasıl bi pay???
yuh dedim yaniii,,,
olmazmı ben de ayağa kalkamıyom geçen eve gelirken oldu dolmuştan incem kalkamıyom ayağa çok kötüydü ama dinlenince geçiyo benim ilk doğum ya ebe ilk defa açıldığı için normal dedi kasıklarımda aynı ağıyo ama dinleniğp geçmezse doktorunu ara bencede ihmal etmeherkese hayırlıgünler , arkadaşlar dün akşamdan beri çatı bölgem çok ağrıyo ayağı kalktığımda adımlarımı zor atıyorum, normalmi ya sabaha biraz hafifler dedim ama aynı yattığım yerde diğer tarafa döniyim diyorum ama kemiklerim ayrılıyo sanki belki bebek yerleşti dıyorum ama doktora gitsemmi?
sizdede bukadar ağrı varmı?
evet canımmmmopuyorumnanaktan beklerse bakalım benim yaramaz..perşembe gibi gidicem yine doktoruma.o zaman netleşir...ay artık gelsin istiyorum zatenn......kaydirigubbakcemile5
olmazmı ben de ayağa kalkamıyom geçen eve gelirken oldu dolmuştan incem kalkamıyom ayağa çok kötüydü ama dinlenince geçiyo benim ilk doğum ya ebe ilk defa açıldığı için normal dedi kasıklarımda aynı ağıyo ama dinleniğp geçmezse doktorunu ara bencede ihmal etme
herkese hayırlıgünler , arkadaşlar dün akşamdan beri çatı bölgem çok ağrıyo ayağı kalktığımda adımlarımı zor atıyorum, normalmi ya sabaha biraz hafifler dedim ama aynı yattığım yerde diğer tarafa döniyim diyorum ama kemiklerim ayrılıyo sanki belki bebek yerleşti dıyorum ama doktora gitsemmi?
sizdede bukadar ağrı varmı?
artık ne kaldıki tatlım çantan hazır olsun işte benim karın aşağı inmiş bile beklemicek bu lızlar günlerini bizde tedbirli olcaz artıkherkese merhaba;
dün akşam hastaneydim,hafif bir karın ağrım vardı ondan gittim,
NST de yarım saatin sonunda sancım çıktı,açılmam hiç yokmuş hatta rahim ağzı yumuşamamış bile...doktorum bunlar doğum sancısı ama düzensiz dedi...artık doğum için hazırlan dedi,acaba erken değil mi daha?birde yalancı kasılmalar NST de çıkıyormuki?
ayy korktum birdenbire...
bahsettiğin kadar şiddetli değil ama bende de var ağrı, yataktan ya da koltuktan kalkarken ciddi zorlanıyorum...
kızlar nilay aradı doğumdan çıkmış çok iyiydi maşallah sesi darısı başımıza inş
artık ne kaldıki tatlım çantan hazır olsun işte benim karın aşağı inmiş bile beklemicek bu lızlar günlerini bizde tedbirli olcaz artık
sevdacım açılmaların başlamıştır ondan acıyordur canım aynı zamanda belin ağrır ve kasılma da hissedersen git ihmal etme bebeğinin hareketlerini dinle yalnız...ama hazırlıktır benim de bazen çok şiddetli bazen hafif oluyor...ama erken değil tam zamanıı.....40 çok nadir dolduruyorlar..........
geçen kontrole gittiğimde doktoruma doğumA geldim ben dedim aaa dedi inanmam siz gece doğurursunuz gündüz doğuran çok az genelde 2 de sabah ezanlarınlada doğurursunuz dedi...kaydirigubbakcemile3 birde 40 beklemiyorlar artık 37 38 de geliyor bebişler dedii.........
gökkuşak yalancı ve düzensiz olan kasılmalar NST de çıkıyor mu canım?benim dün gece 30 dk. nın sonunda %50 lerde kasılmam çıktı NST de ama rahimde hiç açılma yoktu...
hiç bilmiyorum onu canımmm.....sancı olup açılması geç olanlarda olabiliyor ama onlar hazırlık sancısıdır herhalde....gökkuşak yalancı ve düzensiz olan kasılmalar NST de çıkıyor mu canım?benim dün gece 30 dk. nın sonunda %50 lerde kasılmam çıktı NST de ama rahimde hiç açılma yoktu...
doğrudur gökkuşak ama en azından 39 olsun isterim, erken gelir gibi gelmiyo bana kasılmam yok ağrı sadece çatıda yürümekte zorlanmaya başladım oda normal herhalde biraz korktum geceden bu yana daha temizliğim duruyo vallahi azcık da beklesin kuzum:) hayırlısı artık ne zman isterse ozman gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?