2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nilaycım inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine,,,,

üzülme canım,inşallah en kısa sürede annesinin kollarında olur bebeğin...

herkese hayırlıgünler , arkadaşlar dün akşamdan beri çatı bölgem çok ağrıyo ayağı kalktığımda adımlarımı zor atıyorum, normalmi ya sabaha biraz hafifler dedim ama aynı yattığım yerde diğer tarafa döniyim diyorum ama kemiklerim ayrılıyo sanki belki bebek yerleşti dıyorum ama doktora gitsemmi?
sizdede bukadar ağrı varmı?

olmazmı ben de ayağa kalkamıyom geçen eve gelirken oldu dolmuştan incem kalkamıyom ayağa çok kötüydü ama dinlenince geçiyo benim ilk doğum ya ebe ilk defa açıldığı için normal dedi kasıklarımda aynı ağıyo ama dinleniğp geçmezse doktorunu ara bencede ihmal etme

evet canımmmmopuyorumnanaktan beklerse bakalım benim yaramaz..perşembe gibi gidicem yine doktoruma.o zaman netleşir...ay artık gelsin istiyorum zatenn......kaydirigubbakcemile5

benim de cuma günü belli olacak inşallah... ben de gelsin istiyorum artık kuşum :))

herkese merhaba;

dün akşam hastaneydim,hafif bir karın ağrım vardı ondan gittim,
NST de yarım saatin sonunda sancım çıktı,açılmam hiç yokmuş hatta rahim ağzı yumuşamamış bile...doktorum bunlar doğum sancısı ama düzensiz dedi...artık doğum için hazırlan dedi,acaba erken değil mi daha?birde yalancı kasılmalar NST de çıkıyormuki?
ayy korktum birdenbire...

vallahi çarşıda işlerim var ama gidecek gibi deiğilim bugun geçmesse yarın aarrım doktoru korkuyorum dr aramaya doğum başladı gel dicek diyee:))))))

bahsettiğin kadar şiddetli değil ama bende de var ağrı, yataktan ya da koltuktan kalkarken ciddi zorlanıyorum...

artık ne kaldıki tatlım çantan hazır olsun işte benim karın aşağı inmiş bile beklemicek bu lızlar günlerini bizde tedbirli olcaz artık

kızlar nilay aradı doğumdan çıkmış çok iyiydi maşallah sesi darısı başımıza inş

kızlar nilay aradı doğumdan çıkmış çok iyiydi maşallah sesi darısı başımıza inş

ay maşallah çok sevindim, darısı bizlerin başına... tekrar konuşursan selamlarımızı ilet lütfen...

kızlar ben çıkıyorum kedimi aşıya falan götüreceğim, bebek gelmeden kedim hazır olsun bari :))

sevdacım açılmaların başlamıştır ondan acıyordur canım aynı zamanda belin ağrır ve kasılma da hissedersen git ihmal etme bebeğinin hareketlerini dinle yalnız...ama hazırlıktır benim de bazen çok şiddetli bazen hafif oluyor...ama erken değil tam zamanıı.....40 çok nadir dolduruyorlar..........

geçen kontrole gittiğimde doktoruma doğumA geldim ben dedim aaa dedi inanmam siz gece doğurursunuz gündüz doğuran çok az genelde 2 de sabah ezanlarınlada doğurursunuz dedi...kaydirigubbakcemile3 birde 40 beklemiyorlar artık 37 38 de geliyor bebişler dedii.........

gökkuşak yalancı ve düzensiz olan kasılmalar NST de çıkıyor mu canım?benim dün gece 30 dk. nın sonunda %50 lerde kasılmam çıktı NST de ama rahimde hiç açılma yoktu...

doğrudur gökkuşak ama en azından 39 olsun isterim, erken gelir gibi gelmiyo bana kasılmam yok ağrı sadece çatıda yürümekte zorlanmaya başladım oda normal herhalde biraz korktum geceden bu yana daha temizliğim duruyo vallahi azcık da beklesin kuzum:) hayırlısı artık ne zman isterse ozman gelicek

gökkuşak yalancı ve düzensiz olan kasılmalar NST de çıkıyor mu canım?benim dün gece 30 dk. nın sonunda %50 lerde kasılmam çıktı NST de ama rahimde hiç açılma yoktu...

canım benimde geçen kontrolümde, nst de yüzde 45 çıktı sancıların var dedi, bendede kasılma ağrı felan yoktu ozman azcık dinlen biraz dedi ama korkutmadı normal artık sancıların çıkması.

hiç bilmiyorum onu canımmm.....sancı olup açılması geç olanlarda olabiliyor ama onlar hazırlık sancısıdır herhalde....

bekler inş.canım..çatılar hazırlıktadır benimde 35. haftada başladı ağrımaya bugün sola yat dinlen bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…