canım benimde geçen kontrolümde, nst de yüzde 45 çıktı sancıların var dedi, bendede kasılma ağrı felan yoktu ozman azcık dinlen biraz dedi ama korkutmadı normal artık sancıların çıkması.
herkese merhaba;
dün akşam hastaneydim,hafif bir karın ağrım vardı ondan gittim,
NST de yarım saatin sonunda sancım çıktı,açılmam hiç yokmuş hatta rahim ağzı yumuşamamış bile...doktorum bunlar doğum sancısı ama düzensiz dedi...artık doğum için hazırlan dedi,acaba erken değil mi daha?birde yalancı kasılmalar NST de çıkıyormuki?
ayy korktum birdenbire...
gokkusak tesekkur ederim canim, bugun biraz hoplayip ziplayacagim bakalim :))
selnacim 37+2 de NST de sancilarim 65 lere vurdu, dr acilma muayenesi yapti hic acilma yok dedi, o sancilar bazen yatis seklinden de kaynaklanabilirmis.
38+4 te gittigimde hala acilmam yoktu 1 cm bile. ama Nst de sadece 1 kere 80 e cikti genelde 40-60 arasi gezindi...
acilma olmadan sanci olabiliyor demek ki rahat ol hemen gelecek demek degil, bak hala bekliyorum kaydirigubbakcemile2
bakalim yarin acilmis olurum insallah biraz, jimnastik yapayim bacaklarimi acip hahaa
öncelikle tüm anne adaylarına merhaba :)))
:kedi:
konuyu sürekli takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım.ilk başta kendimi anlatayım 37 haftalık gebeyim mayıs annesiyim bende .hizmet hastanesi sait halil beye gidiyorum.beklenen doğumum ise 16 mayıs ee başka ne anlatsam bu kadar .benide aranıza alırmısınız bilmiyorumkismile
doktorumda hemen gelecek diye birşey yok dedi ama tedirgin oldum işte birkere,,,bu arada açılma muaynesindende sıkıldım,kasıyorum kendimi((((((hem normal doğum yapacağım diyorum ,hemde açılma muaynesinden nefret ediyorum,....
ilk acilma muayenesi miydi ? ondan sonrakilerde daha rahat oluyorsun meraklanma :)
ben gozlerimi kapayip burnumdan derin nefes alip veriyorum..
selam kızlarrrrrrrrrrr
3 de benim de randevum var doktorumuzla. geçen hafta 2 cm açıklık demişti bakalım bi gelişme var mı. bu arada bende sancı ağrı sızı hiç bir şikayet yok, sadece çok enerjik olduğumu söyleyebilirim. eskisi gibi yorgunluk halsizlik kalmadı son günlerde bende. bu bir işaretse bilmiyorum artık.
kuşak canımmmmmmmm nst denilen naneye ne zaman girilio yaaa bi bilgin var mııı?CADIARZU
selam kızlarrrrrrrrrrr
3 de benim de randevum var doktorumuzla. geçen hafta 2 cm açıklık demişti bakalım bi gelişme var mı. bu arada bende sancı ağrı sızı hiç bir şikayet yok, sadece çok enerjik olduğumu söyleyebilirim. eskisi gibi yorgunluk halsizlik kalmadı son günlerde bende. bu bir işaretse bilmiyorum artık.
kuşak canımmmmmmmm nst denilen naneye ne zaman girilio yaaa bi bilgin var mııı?CADIARZU
hoşgeldin canım,hayırlsı olsun...bende hizmet hastanesinde doğum yapacağım inşallah,beklenen doğum tarihi 15 Mayıs...
slm slm slm
benim canım sıkkın bi sürü iş var yetiştirmeye çalışıyorum az önce fellik fellik dosya ararken, bana bağlı çalışan arklardan birine benimle aynı maaşı verdiklerini gördüm, sorun değil yaptığı iş benim yaptığımdan ağır fakat bunun benden gizlenmesi şu izin alıp eve gideceğim zamanda yırtına sıkıla yaptığım yetiştirmeye eçalıştığım işler için kendimi salak hissetmeme sebep oluyor
kızlar selam
benim yarın kontrolüm var sanıyorum çatı muayenesi yarın yapılır öyle değil mi???
birde kızlar temizlikleriniz yaptırdınız mı??
ben ne zaman çağırsam kadını diye düşünüp duruyorum halılarımı da göndereceğim yıkamaya gerçi evim temiz gerek yok bile diyorlar ama benim içime sinmez sizler ne yaptınız??????????
kızlar selam
benim yarın kontrolüm var sanıyorum çatı muayenesi yarın yapılır öyle değil mi???
ben ne zaman çağırsam kadını diye düşünüp duruyorum halılarımı da göndereceğim yıkamaya gerçi evim temiz gerek yok bile diyorlar ama benim içime sinmez sizler ne yaptınız??????????
:))) teşekkür ederim kısmetse peşpeşe doğurcaz hayırlısı olsun inşallahh
caleye gidiyon demekk...caleme selam benden..bilmiyorumki nst yi canım.ama sorduğumda gerek görürsek falan dedi cale hn.şu haftadan sonra falan demedi.açılmana bakacakmı yine acaba....benide 1 haftada çağırmıştı ama iyi hissediyorum ben kendimi..çarşamba perşembe gideceğim....canım hayırlısı olsun senin iyice az kaldı.bakalım hayırlısı olsun inşallahh........
benim 5 mayıs sezeryan olursa tıfff yani 38+2 oluyor....bakalım senin nasıl olacak..
benim de halılarımı bugün gelip alacaklar, mutfak dolaplarımın yarısını temizledim diğer yarısını da temzilediğimde salondaki vitrinlerin faln temziliği kalacak sadece onları da bu hafta içinde bitirip yeni haftaya herşeyi bitirmiş veledimi beklerken girmek istiyorumkızlar selam
aslında böyle şeyler iyi opluyor suçluluk hissediyordum işi nasıl bırakıp bebeğimle ilgilenicem diye şimdi rahat rahat bütün izinimi kullanırımsıkma canını ,özel sektör işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?