2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet,peşpeşe olacak,cinsiyeti ne bebişin?doğum şeklin belli mi?

erkek olucak:)))) ben epidural normal doğum düşünüyorum ilk bebeğim olcak .suan doktorumda bi sorun yok dedi ama çatı muayanesi fln olmadım öle bakmayla anlaşılıyomu normal doğum bilmiyorum senin cinsiyet ne ,doğum şekline karar verdinmi ?

benimki kız,şimdilik normal doğum gibi duruyor ama bu haftadan sonra netlik kazanır herhalde...

tamam canım güzel haberlerle gelll........

hayırlı olsun canım seninle günümüz aynı demek ki benimde beklenen doğum tarihi 16 mayıs ama ben daha önce gelmesi için dua ediyorum
zira 16 mayısa kadar sabrım yok sıkımtım çok:roflol::roflol:
ilk acilma muayenesi miydi ? ondan sonrakilerde daha rahat oluyorsun meraklanma :)

ben gozlerimi kapayip burnumdan derin nefes alip veriyorum..

ay kaç kere oluyor bu muayene yaaaa

birde benim 2 hafta önce gittiğimde nst 60-65 arası idi sayının düşük mü yoksa yüksek mi olması doğumun yaklaştığı anlamına geliyor ??????????

bana perşembe cuma bayan gelecek halılarım yıkamada şimdi de ben kilerimin dolaplarını filan düzenl,yorumm her yerim derli toplu olsun...
ayşesinem bende sen gibi yeni haftaya miss gibi girip oğlumu beklemek istyorummm...

ben bu cumartesi yaptırdım....kurtuldum genel günlük işler var artık ben doğumdayken bizimkiler hallederler.............
oh ne güzel ya bende yarınki duruma göre haftaya yaptırayım bariiii
hoş geldin canım,belki daha sonrada yapabilir doktorun çatı muayneni,benim doktorum bebek beklerse 38. haftadan sonra yapmayı uygun buluyor...

hmmm bakalım o zaman yarın belli olacak ay artık beklemeye sabrım kalmadııııımafoldumbenmafoldumben

benim dr um bakmadı çatıma uyarmayalım dedi....
36+ 0 m bakalım belki bu hafta bakar...

merhaba kızlar..catı muayeneleri başlamış.bende yarın gdicem inş..temizlk halılar herşey bitti.artık doğumu bekliyoruz..birbirimize dua edin.ben çok korkuyorumm

benim bir arkadaş 40haftayı doldurdu karnı aşağı bile inmedi. en sonunda doktor sezeryanla aldı. kakasını yemesin diye. gerçi bizim arkadaş rahatına düşkündü 25kilo almıştı hareketsizdi. acık işlen bakalım evde. belkim gelirrr

KIZLAR şuan adet sancısı gibi bir ağrı var belimde ve kasıklarımda ama hiç iplemiyorum. suyum gelene kadar da takmıcam sanırım. ne eşime ne anneme ne kaynanama söylemedim. acık uzansam mı. yalancı mı gerçekmi nerden ayırt etçez yaaa[/QUOTE]

elvoscan canım günlerimiz aynı.benmde belimde kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar olup geçiyor.
sen çatı muayenesi oldun mu?

ya canım niye yoruyosun kendişnşi evdeyim ben öyle rahatki bence düşünme artık işleri önemli olan sen ve bebeğin kendinide dinle azcık bak yebi bir düzen bizi bekliyo
hoşgeldin aramızaa.s.
hadi bakalım iyi haberlerle gel
bende annemi bekliyom halıları vercem bu hafta içi annem haftasonu gelcek inş camlar falan var buzdolabımı silim diyorum ama bakalım havada güzel belki silerim pcnin başından kalkabilirsem
merhaba kızlar..catı muayeneleri başlamış.bende yarın gdicem inş..temizlk halılar herşey bitti.artık doğumu bekliyoruz..birbirimize dua edin.ben çok korkuyorumm
hadi iyi haberlerle gel inş

elvancım gerçek sancı dinlenmekle falan geçmiyomuş mesel a20 dakkada bir sonra 10 dakkada bir böyledüşüyomuş aşağı sontrada bebiş geliyomuş bizimkiler hazırlanma sanırım soluna yat uzan canım hiç geçzmiyosa haber ver doktoruna

KIZLAR şuan adet sancısı gibi bir ağrı var belimde ve kasıklarımda ama hiç iplemiyorum. suyum gelene kadar da takmıcam sanırım. ne eşime ne anneme ne kaynanama söylemedim. acık uzansam mı. yalancı mı gerçekmi nerden ayırt etçez yaaa[/QUOTE]

canım dinlenmeye çalış yine soluna yat hala devam ediyorsa sürekliliğine bak, belirli aralıklarla geliyorsa sıklığına, 10 dakikada bire indiyse kocan annen ve kaynanan yanında doktoruna da haber ver benceaklinialirimsmile

saol canım..ilk çatı muayenem tursıyorum biraz nasıl olacak diye

canım dinlenmeye çalış yine soluna yat hala devam ediyorsa sürekliliğine bak, belirli aralıklarla geliyorsa sıklığına, 10 dakikada bire indiyse kocan annen ve kaynanan yanında doktoruna da haber ver benceaklinialirimsmile[/QUOTE]

vallaha kızlar girip çıkan bir şey değil. adet olucak mış gibi 30dkdır ağrıyor. durun bir uzanayım bakalım nolcak. ama ben sancı var diye doktora gitmem nişan su bişeyler görmem lazım. (bugün rahatlığım tuttu)

benimki kız,şimdilik normal doğum gibi duruyor ama bu haftadan sonra netlik kazanır herhalde...

bende yarın doktora gidicem belki benimde netlik kazanır.her doktora gidişimde doğuma dahada yaklaştığımı anlıyorum bir panik kaplıyo beni eyvahedigeldis

AYŞESİNEMK sanırım aynı doktora gidiyoruzbilmiyorumkismile

vallaha kızlar girip çıkan bir şey değil. adet olucak mış gibi 30dkdır ağrıyor. durun bir uzanayım bakalım nolcak. ama ben sancı var diye doktora gitmem nişan su bişeyler görmem lazım. (bugün rahatlığım tuttu)[/QUOTE]
kız bekleme be durmazsa ara doktorunu git hemen 11 gün kalmış neyi bekliyon ama benimkisde yarım saat falan sürüyodu hayırlısı bakalım

bence telefon aç bir sor canım geçmezse...doktorun söyler zaten ne olduğunu,en azından aklını kurcalamaz...

]

vallaha kızlar girip çıkan bir şey değil. adet olucak mış gibi 30dkdır ağrıyor. durun bir uzanayım bakalım nolcak. ama ben sancı var diye doktora gitmem nişan su bişeyler görmem lazım. (bugün rahatlığım tuttu)[/QUOTE]

bende senin gibi dün akşamdan beri çatı bölgemde ağrı var kemiklerim ağrıyo pati pati yürüyorum ama su bişe görmedikçe dra gitmem diyorum beklıyoz öle:)))

bende senin gibi dün akşamdan beri çatı bölgemde ağrı var kemiklerim ağrıyo pati pati yürüyorum ama su bişe görmedikçe dra gitmem diyorum beklıyoz öle:)))[/QUOTE]

sen de bendensin desene. uzanalım bakalım. yarım saat sonra yazarım sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…