evet,peşpeşe olacak,cinsiyeti ne bebişin?doğum şeklin belli mi?
erkek olucak:)))) ben epidural normal doğum düşünüyorum ilk bebeğim olcak .suan doktorumda bi sorun yok dedi ama çatı muayanesi fln olmadım öle bakmayla anlaşılıyomu normal doğum bilmiyorum senin cinsiyet ne ,doğum şekline karar verdinmi ?
kızz 5 mayıs benim kocamın doğumgünü tarihi bende 5'ine yetiştirmeye çalışıom çocuuu dermişimmm hahahhaaaa.. :roflol:şaka bi yana bana mayıs başı normal doğum olabilir dedi her hafta çatıya bakıolar mı diye merak ediom az sonra banyoya gircem de malum her hafta temizlik.. CADIARZU ama mantığım her hafta çatı kontrolü olur diyo bugün de bakcak zaar. dur bakalım dönünce gelişmeleri anlatırım. beni bulmazsan özelden sor gene.. ben banyoya gittim kızlar öpüldünüzzzzzzzzzzz....kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım seninle günümüz aynı demek ki benimde beklenen doğum tarihi 16 mayıs ama ben daha önce gelmesi için dua ediyorumöncelikle tüm anne adaylarına merhaba :)))
:kedi:
konuyu sürekli takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım.ilk başta kendimi anlatayım 37 haftalık gebeyim mayıs annesiyim bende .hizmet hastanesi sait halil beye gidiyorum.beklenen doğumum ise 16 mayıs ee başka ne anlatsam bu kadar .benide aranıza alırmısınız bilmiyorumkismile
ilk acilma muayenesi miydi ? ondan sonrakilerde daha rahat oluyorsun meraklanma :)
ben gozlerimi kapayip burnumdan derin nefes alip veriyorum..
oh ne güzel ya bende yarınki duruma göre haftaya yaptırayım bariiiiben bu cumartesi yaptırdım....kurtuldum genel günlük işler var artık ben doğumdayken bizimkiler hallederler.............
hoş geldin canım,belki daha sonrada yapabilir doktorun çatı muayneni,benim doktorum bebek beklerse 38. haftadan sonra yapmayı uygun buluyor...
hayırlı olsun canım seninle günümüz aynı demek ki benimde beklenen doğum tarihi 16 mayıs ama ben daha önce gelmesi için dua ediyorum
zira 16 mayısa kadar sabrım yok sıkımtım çok:roflol::roflol:
ay kaç kere oluyor bu muayene yaaaa
birde benim 2 hafta önce gittiğimde nst 60-65 arası idi sayının düşük mü yoksa yüksek mi olması doğumun yaklaştığı anlamına geliyor ??????????
gunaydin herkese :)
ben ilk birkac ay icin odamda ufak besikte yatiracagim geceleri, cok uyanacaklar kalk emzir git gel zor olur, gunduz odasina alismasi icin bazen odasinda yatirmayi dusunuyorum.
tabi dogurursam yapaacagim bunlari, bizimkinin gelmeye niyeti yok
kızlar günaydın,2 gündür feci hastayım,burun akıntısı, ateş ,halsizlik had safhada.annem bir an önce iyileşmelisin diyor.sezaryan olursan ameliyathane soğuk,normal olursan gücün olmaz diyor.dua edin kızlar.nazar değdi bana sanırsam.annemle gezmeye çıktık,göbüşüm o kadar büyükki dikkat çekti ,herkes bakmıştı.gelir gelmez hasta oldum.dün muhtemel sürem doldu.artık 10 mayısa kadar bekliyoruz.bebişime biraz iyileşeyim öyle gel diyorum şimdi.bir yandanda çok korkuyorum.
canım tavuk çorbası portakal suyu ballı ıhlamur ve mavi olips ye. ben çok nezle grip hep bunlarla geçirdim. bebeğinin sana ihtiyacı olcak. terli terli oturma üstünü değiş
hoşbulduk canım, valla çok heyecanlıyım :)) sezeryan olursa haftaya çarşamba olacak. ama ben biraz da stresliyim, psikolojim bozuk, eşimle de kavga ettik tuzu biberi oldu(
ah bu eşleeer. bozukluk bizde herşey batıyor. ben de eşimle değil ama sanki doğumdan sonra çok fazla insanı etrafımda istemiyor gibiyim. ama herkes olcakkk
kızlar 2 günüm kaldı çok heycanlıyım
Allah kurtarsın canım. benim de cuma sabahı olucak. ama şöyle söylüyorum oğluşuma: annecim normal doğmak istiyorsan cumayı bekleme çık gel. yorulmak istemiyorsan cumayı bekle. kendi karar versin yani. (bu arada belim de sancıyor)
aynen böyle yapıyorum,dün film izliyoruz,elini zorla saçıma yüzüme götürüyorum,eğer yüzü bana doğru dönük değilse,sen benden neden kaçıyorsun diyorum,son 1haftadır bezdirdim adamı
ben de hep gel yanımda otur dedim. adam bugün işe gitti de rahat etti.
kız bebiş işte yolunu yapıyor. benim karnım daha inmedi. ama 1 saat içinde bile inermişkızlar günaydınn sağlık ocağından geliyorum karnım aşağı inmeye başlamış gögsümün altı ile göbeğimin üstü böyle yumuşamıştı ebeye sordum aşağı indi dedi karnın ay çok heyecanladım doğum yaklaşmış deedi sağlıkla kucağımıza alırız inş
Kızlar sıze bısey sorcam ben bebek sekerı dusunmuyodum ama cuma gunu doktor kontorlunden sonra esım bı bakalım dedı ve bız sadece cok yakınlara vermek uzere 25 tane sıparıs verdık kucuk de bır sepet aldık.yalnız seker ıstemedı esım bozarlar yemek ıcın dıye lavanta koydurduk bunları ne zaman vermeyı dusunuyosunuz hastanede mı yoksa eve gelınce mı
hastaneye de götürcez. önce lokum dağıtçaz eve gelemeyecek olanlara da şeker dağıtıcaz.
sagolun kızlar... kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapıyorum ama dogrusu cok da kolay degil. ama tabii binlerce kez sukrolsun. kasım ayından buyana her an tetikte korkuyla yasadım gelecek diye . şimdi tutupdA isyan eder gibi aglayıp uzulmek istemiyorum. dua ediyorum sadece missss kokusunu içime cekebileyim diye...
canım Allah analı babalı büyütsün. haftası müsait onun. 1 2 gün içinde kollarında olur.
kilo konusuna gelince eksik çıkmasın da fazla çıksın...
Yaa benımde ayın 14 ünde gittiğimde doktor boyu uzun oldugu ııcnkılosu fazla cıkıyo ama gercek kılosu 2700 demıstı 35+4 tüm cumartesı ayın 24 unde gıttıgımde benım doktor yoktu dıger doktor 3400 ölçtü 37+0 da hangısıne ınanayımbilmiyorumkismile
ben artık hiç inanmıyorum. bazen bir haftada 500gr almış çıkıyor bazen 2haftada 150gr alıyor. boylar farklı. bence ölçüm zaten zor. bebiş azcık yan dursa ya da esniyorsa hıçkırıyorsa falan göbek ölçümü çok şaşıyor.
kızlar oturamıyorum,yatamıyorum,dönemiyorum,delircem yaaaaaaaaaaaaaaaa,birde benim göbüş küçük,büyük olanlar napıyor
ben 9 aydır hep sola yatıyorum. soldan sağa dönmedim hiç. solu çürüttüm yani azkaldı sabır.
slm slm slm
benim canım sıkkın bi sürü iş var yetiştirmeye çalışıyorum az önce fellik fellik dosya ararken, bana bağlı çalışan arklardan birine benimle aynı maaşı verdiklerini gördüm, sorun değil yaptığı iş benim yaptığımdan ağır fakat bunun benden gizlenmesi şu izin alıp eve gideceğim zamanda yırtına sıkıla yaptığım yetiştirmeye eçalıştığım işler için kendimi salak hissetmeme sebep oluyor
özel sektör başa bela boşver. bebeğinin hayalini kur. tatile girceksin koklaşcaksın bunları düşün motive ol
selam kızlarrrrrrrrrrr
3 de benim de randevum var doktorumuzla. geçen hafta 2 cm açıklık demişti bakalım bi gelişme var mı. bu arada bende sancı ağrı sızı hiç bir şikayet yok, sadece çok enerjik olduğumu söyleyebilirim. eskisi gibi yorgunluk halsizlik kalmadı son günlerde bende. bu bir işaretse bilmiyorum artık.
kuşak canımmmmmmmm nst denilen naneye ne zaman girilio yaaa bi bilgin var mııı?CADIARZU
hadi bakalım hayırlsıııı
KIZLAR şuan adet sancısı gibi bir ağrı var belimde ve kasıklarımda ama hiç iplemiyorum. suyum gelene kadar da takmıcam sanırım. ne eşime ne anneme ne kaynanama söylemedim. acık uzansam mı. yalancı mı gerçekmi nerden ayırt etçez yaaa
ya canım niye yoruyosun kendişnşi evdeyim ben öyle rahatki bence düşünme artık işleri önemli olan sen ve bebeğin kendinide dinle azcık bak yebi bir düzen bizi bekliyoslm slm slm
benim canım sıkkın bi sürü iş var yetiştirmeye çalışıyorum az önce fellik fellik dosya ararken, bana bağlı çalışan arklardan birine benimle aynı maaşı verdiklerini gördüm, sorun değil yaptığı iş benim yaptığımdan ağır fakat bunun benden gizlenmesi şu izin alıp eve gideceğim zamanda yırtına sıkıla yaptığım yetiştirmeye eçalıştığım işler için kendimi salak hissetmeme sebep oluyor
hoşgeldin aramızaa.s.öncelikle tüm anne adaylarına merhaba :)))
:kedi:
konuyu sürekli takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım.ilk başta kendimi anlatayım 37 haftalık gebeyim mayıs annesiyim bende .hizmet hastanesi sait halil beye gidiyorum.beklenen doğumum ise 16 mayıs ee başka ne anlatsam bu kadar .benide aranıza alırmısınız bilmiyorumkismile
hadi bakalım iyi haberlerle gelselam kızlarrrrrrrrrrr
3 de benim de randevum var doktorumuzla. geçen hafta 2 cm açıklık demişti bakalım bi gelişme var mı. bu arada bende sancı ağrı sızı hiç bir şikayet yok, sadece çok enerjik olduğumu söyleyebilirim. eskisi gibi yorgunluk halsizlik kalmadı son günlerde bende. bu bir işaretse bilmiyorum artık.
kuşak canımmmmmmmm nst denilen naneye ne zaman girilio yaaa bi bilgin var mııı?CADIARZU
bende annemi bekliyom halıları vercem bu hafta içi annem haftasonu gelcek inş camlar falan var buzdolabımı silim diyorum ama bakalım havada güzel belki silerim pcnin başından kalkabilirsemkızlar selam
benim yarın kontrolüm var sanıyorum çatı muayenesi yarın yapılır öyle değil mi???
birde kızlar temizlikleriniz yaptırdınız mı??
ben ne zaman çağırsam kadını diye düşünüp duruyorum halılarımı da göndereceğim yıkamaya gerçi evim temiz gerek yok bile diyorlar ama benim içime sinmez sizler ne yaptınız??????????
hadi iyi haberlerle gel inşmerhaba kızlar..catı muayeneleri başlamış.bende yarın gdicem inş..temizlk halılar herşey bitti.artık doğumu bekliyoruz..birbirimize dua edin.ben çok korkuyorumm
ya canım niye yoruyosun kendişnşi evdeyim ben öyle rahatki bence düşünme artık işleri önemli olan sen ve bebeğin kendinide dinle azcık bak yebi bir düzen bizi bekliyo
hoşgeldin aramızaa.s.
hadi bakalım iyi haberlerle gel
bende annemi bekliyom halıları vercem bu hafta içi annem haftasonu gelcek inş camlar falan var buzdolabımı silim diyorum ama bakalım havada güzel belki silerim pcnin başından kalkabilirsem
hadi iyi haberlerle gel inş
elvancım gerçek sancı dinlenmekle falan geçmiyomuş mesel a20 dakkada bir sonra 10 dakkada bir böyledüşüyomuş aşağı sontrada bebiş geliyomuş bizimkiler hazırlanma sanırım soluna yat uzan canım hiç geçzmiyosa haber ver doktoruna
KIZLAR şuan adet sancısı gibi bir ağrı var belimde ve kasıklarımda ama hiç iplemiyorum. suyum gelene kadar da takmıcam sanırım. ne eşime ne anneme ne kaynanama söylemedim. acık uzansam mı. yalancı mı gerçekmi nerden ayırt etçez yaaa
benimki kız,şimdilik normal doğum gibi duruyor ama bu haftadan sonra netlik kazanır herhalde...
canım dinlenmeye çalış yine soluna yat hala devam ediyorsa sürekliliğine bak, belirli aralıklarla geliyorsa sıklığına, 10 dakikada bire indiyse kocan annen ve kaynanan yanında doktoruna da haber ver benceaklinialirimsmile
vallaha kızlar girip çıkan bir şey değil. adet olucak mış gibi 30dkdır ağrıyor. durun bir uzanayım bakalım nolcak. ama ben sancı var diye doktora gitmem nişan su bişeyler görmem lazım. (bugün rahatlığım tuttu)
]
vallaha kızlar girip çıkan bir şey değil. adet olucak mış gibi 30dkdır ağrıyor. durun bir uzanayım bakalım nolcak. ama ben sancı var diye doktora gitmem nişan su bişeyler görmem lazım. (bugün rahatlığım tuttu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?