2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben biraz uyucam sonra da ders çalışmam lazım (çocuk baya zeki olcak ben böyle çalışırsam :)))))
yarın grşrz kendinize iyi bakın mucksssssssss

canım üzülmeni anlıyorum geçen hafta da bana aynısı oldu cumartesi gitmek zorunda kaldım bebişini görünce unutacaksın herşeyi ben hala onu düşünüyorum korkuyom kedi bebişime nazar verecem diye

ne oldu canım neye bozuldun

caım üzüldüğün konu ne? bu arada sevdiğin bir uğraş falan yokmu bu devrede,mesala bebeğin için bir şeyler örsen,diyene bak, hiç beceremeyen ben.olsun google görsellerde bebek kıyafetlerine bakıyorum ay çok güzel kıyafetler var,ay benim bebeğiminde olsun diyorum ama bakalım olmassa anneme yaptırırım. ya da ne bileyim bir güzel meşgale bulsan.

Özellikle zayıf anne adayları sırtüstü yattıklarında karnın alt kımında rahimin tepe kısmını (fundus) elleriyle hissedebilirler,

Ben sırt üstü yapıp nefesimi dışarı verip tutuyorum. Elimi bu noktaya koyduğumda bazen içerde tarif edemeyeceğim bi kıpıtrı oluyo.Ama her zaman değil. Eşime söyledim gazdır o dedi. Yok dedim gaz değil. Yani bazen gaz hareketi oluyo bu farklı. Konuşurken birden tekrar hareket başladı hemen eşimin elini koydum oraya. Gözleri fal taşı gibi açıldı. Yüzünün ifadesini görmeniz gerekirdi :). Bebek hareketi için, özelliklede dışardan hissedilmesi için çok erken biliyorum ama acaba çok zayıf olduğum için hissetmiş olabilirmiyiz?

yarın ben de ikinci trimester'a giriyorum Allahın izniyle...

ben de kavuştum dürtülerime:jeyyar:artık beni tutabilene aşk olsunsırnaşık şey

aynen canım, ben zayıf değilim ama yattığımda ben de hissettim göz seyirmesi gibi, atıyor gibi değişik bir şeyopuyorumnanaktan

benim bebiş acıkmış biz karnımızı doyuralım bakalım

yok canım kızmadım.çok şükür midem bulanmıyor ama karnım ve ayaklarım çok ağrıdı. şimdi ise kokulara duyarlıyım. onlara tuhaf geliyor bu hallerim galiba. ilk başlarda hiç hamile gibi gözükmüyordum normal yaşantıdan farkıszdım. şimdi böyle davranınca şımarıklık yaptığımı düşünüyorlar galiba..
neyse ben artık herşeyi boşverdim sadece bebişimi düşünüyorum. herşey gelip geçici tek bebğim baki opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…