- Konu Sahibi ayse_denizy
-
Hatta fotoğraf makinasını bile kullanamayabilirsiniz,yüzünüz gözünüz şiş bir halde poz vermek istemeyebilirsiniz de)
radyo aklına gelmez bile
deodarant sıkma bırak bebeğin anne kokusunu alsın
jöleyi bilemem
fön makinası mı hihih bak doğumdan sonra tekrar görüşürz bunların hiçbiri aklına bile gelmeyecek bile
a.s.
:))))))) kızlar tatile giderken de öyle olmaz mı zaten bavula bütün tuvalet masasındakileri koyarız ama tatilde keyif yapmaktan çoğunu kullanmayız.bilmiyorumkismile
bu da öyle bişey sanırım her ihtimale karşı çantamızda olunca kendimizi iyi hissedeceğimiz fazlalıklar bayanssulusmilebebiş geldikten sonra onun büyüsünden muhtemelen aklımıza bile gelmese de çantaya koyma ihtiyacı hissettiğimiz şeyler..:asigim:
valla kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama götürdüklerinizin kesinlikle yarısı bile kullanılmayacak çoğu şey hst karşılıyor zaten bende dolu dolu şey götürdüm ama hiççç kullanamadım çünkü o an sadece acılarınızın bitmesi hareket etmek filan istiyorsunuz heleki normal doğumsa 1 günde çıkıyorsunuz evden size getirirler ki eksik birşey kalacağınıda sanmam ayrıca yüzünüz şiş ve karnınızın şişleride inmediğinden pekde öyle güzellikle uğraşamıyorsunuz sadece foto.mak.pillerini iyice şarjlı olduğundan emin olun veya şarj aletinide yanınızda götürün...
niye can9m o şiş halimle bile ben ne pozlar vermiştim fotoğraf makinaesi olazsa olmaz
kızlar bugün itibarıyla hastane çantamı hazırladım.ben baştan diyeyim hastanem başka bi ilde olduğu için,arabamız olmadığı için,eşim yanımda olacağı için birde kimseye evin anahtarını bırakmak istemediğim için fazladan hazırladım....
2 tane hastane çıkışı
1 adet kalın battaniye
4 çorap
1 tane zıbın,hastane çıkışının içinde de var 1 tane
2 tane alt-üst pijama takımı
30 adet bez
pamuk,ıslak mendil
1küçük 1 büyük havlu
biberon,emzik
puset
hariçten 3 tane alttan çıtçıtlı badi
kendim için yarın hazırlayacağım :
2 adet pijama takımı
1 tane hastane çıkışında giymek için eşofman takımı
iç çamaşırı 3 alt 3 üst
orkid
hasta bezi
diş fıçası ve macunu
çorap 3 tane
orkid
toka-taç
ayrıyeten
çikolota
kolonya
bende yazayım neler koydum çantama.. ama bende sanki eksikler var yaa.. bi de 2. yi doğurcam yani.. kızımda neler koyduğumu hatırlamıyorum bile.. gerçi baktığımı da sanmıyorum.. annem hazırlayıp kapatmıştır :))) not: sezeryan olucaz ve hast.de 3gün kalıcağımızı düşünerek hazırladık...
>>>bebeğime<<<
4 tane hurma
30 tane bez
1paket ıslak mendil
pişik kremi
2 hastane çıkışı takım( fazlalık ıvırını zıvırını koymadım)
3 tane daha pijama takım
3 tane alttan çıtçıtlı badi (hst.çıkışındakiler hariç)
4 takım eldiven-çorap-şapka
1 tane kalın battaniye (penye hast.çıkışında var zaten)
2 tane tek alt patikli pijama (yedekte bulunsun dedim )
2 tane ağız mendili
sarı yüz örtüsü
biberon,emzik(damaklı-damaksız),emzik kutusu (bulunsun dedim noolur nolmaz:)
>>>kendime<<<
2 alt-üst pijama takımı
1 boydan gecelik
1 sabahlık
1 takım hast.çıkışına eşofman takımı
4 alt iç çamaşırı
2 üst çamaşır
3 çift çorap
3 oyalı örtü (pijamalarıma uygun)
1 paket kalın gece pedlerinden
10 tane de maxi boy bebe bezi :)
göğüs pedleri
tarak,el kremi,2-3 parça makyaj malzemesi(kızımda hiçbirini kullanmadım ama olsun),diş fırçası-macunu,havlu
1 çift terlik
***bunların dışında bardak,çatal,kaşık,peçete vs.... devlet hast.de doğum yapıcam ve ordakilerin hiçbirini kullanmadım kullanamam da sanırım :)
unuttuklarım var mı bilemedim valla.. çantayı açıp yazsaydım olurdu ya neyse.. aklıma gelen olursa düzenleme yaparım... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?