2010 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?

:sinifsinif: çook güzel olmuş denizcimm.. inş. zamanını bekler mehmet salih bey de vakti geldiğinde bu çantayı alır gidersiniz doğuma canım benimm.. amaan ne sulugöz oldum yavv :) tek tek ayırdığın ve üstlerine yazdığın da iyi olmuş bakk.. güle güle sağlıkla inş....

:sinifsinif: çook güzel olmuş denizcimm.. inş. zamanını bekler mehmet salih bey de vakti geldiğinde bu çantayı alır gidersiniz doğuma canım benimm.. amaan ne sulugöz oldum yavv :)

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
amin canım inşallah. :CüvCüv: Sen ne demek istediğimi anlıyorsun zati...

ayşecim çok güzel hazırlamışsın.benim ikinci olacak ama inan bu kadar ayrıntılı düşünmeiştim.sağol banada örnek oldun.
ama birde istersen pike takımı al.tabi bu sana kalmış.

aysecim cok iyi yapmissin canim,ne gzel ayri ayri yazmissin bir de banada fikir olmus oldu :1hug:

kızlar çok güzel düşünülmüş çantalarınız. banada fikir oldu yavaş yavaş bende hazırlıklara başlayım.inşallah nisanın 24 ü gibi bizimde sezeryan görünüyor. paylaşımlarınız için teşekkürler

göğüs pedleri yerine göğüs kalkanı aldım ben,
daha önce kullanan veya kullanan birini tanıyan var mı?
kalkan olduktan sonra pedlere gerek var mı acaba?

kızım için :::))

2 adet hastahane çıkışı (1 tanesi 5li setten)
3 adet zıbın 1 tanesi kısa kollu diğerleri uzun
2 adet yelek ve patik takım
4 adet çorap
4 adet ağız mendili
1 adet sırt mendili(kayınvalidem tülbentten yapmıştı terini çekmesi için)
pişik kremi,biberonu ,emziği,emzik kabı
1 adet yün battaniyesi 1 adette hastahane çıkışında var zaten
bebek portu
20 adet bebek bezi
ıslak mendili
2 adette pijama takımı
1 adet kadife tulum

kendim için:)))

2 adet pijama takımı (1 tanesi tam takım sabahlıklı)
terliğim,tacım,saç bandım,diş fırçam,macunum,tarağım,aynam,bebek kolonyam,el kremim
4er adet iç çamaşırım (alt,üst,atlet falan)
3 adet çorap 1 adet patik
2 adet havlu (1 tanesi el 1tanesi yüz için)
bir paket göğüs pedi
1 gece 1 normal paket ped
1 paket pamuk
bir tanede eşorfamn takımı evde hazır bulunanı götüreceğim ayrıyetten almadım:::))
fotoğraf makinam
1 adet yastık kılıfı özel hastahane ama ben yinede alıcam yatamam yoksa :)))
şal daha dokunma aşamasında kayınvalidem tarafından koyacağım

en sonda kocacığımı,annemi,babamı alıcağız hastahane yolunu tutacağız inşallah onları unuturmuyum hiçkaydirigubbakcemile3 tabi ekstra bir 15 kişi daha gelir dayımlar ,kayınvalidemler, amcamlar, kuzenler ama onları saymıyorum şimdilik en gereklileri olsunda yanımda:)))

kızlar bende cantamı hazıraldım ama ne oldu dün akşam bana bilmiyroum ....
ecünnülermi uğradıda bianda kalktım yarım yamalak çanta hazırladım acep....
nese annemle üstünden bikez daha geceicez artık ama benim baya eksiğim varmış yaw....

Ben ufak bavul aldım ama bebiş ve benim için herşeyi hastane karşılıycak (pedlerden terliğe kadar) , bana sadece gecelik - çamaşır ve kişisel bakım eşyalarımı almamın yeterli olacağını söylediler , ben bebek için kendi kıyafetlerimizi getirmek istiyorum diyince de çok istiyorsanız olur dediler..

çok güzel bir paylaşım olmuş. bende hazırladım sayılır. ben mothercareden kullan at alt iç çamaşırı aldım bir arkadaşım önermişti. fiyatıda çok uygundu ben aldığımda. 4 adet 5 tl

ayse_denizy çok güzel hazırlamışsın sende bnm gibi sistemli olmayı seviosun sanırım guclubacismile
bn henüz hazırlamadım çantamı. ayse_denizy'in çantası güzel bi örnek oldu bna. Bi kaç eksiğim var onlarıda aldıktan sonra bnde hazırlicam...

ayşe deniz gerçekten güzel hazırlamışsın bende öyle yaptım hemen hemen. ben poşetlerin içine küçük kağıtlara yazıp koydum bir de içindekileri yazdım. çünkü orada hep başkaları bunlarla uğraşacak.allahım bunları hazırlamak ya da paylaşmak bile ne kadar güzel bir duygu. hepimizin sağlıkla mutlulukla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…