o iştah bende de var
cok fazla meyve yiyorum ben öğünlerim hep saatli ama aralarda meyve leblebi tonla :roflol: bi ara eriğe takmıstım şimdi muza taktım meyvede cok gaz yapıyo bide üstüne süt ohhhh patlamaya hazır volkan :roflol:
benim hiç iştahım yok hiçbirşey canım istemiyor,yemem gerektiği için zorlayarak yiyorum,hele günde 4-5 cevizi yemek bana ölüm geliyor,ağzımda çoğalıyor sanki,eşim kırıyor ayıklıyor yemessem kızıyor o zorlamassa yemem ama başımda bekliyor yiyene kadar
ay ben anlamadımki sabahları olmazmı bulantı benim öglen başladı gece pencereler acık yattık herhalde ceyranda kaldım ondandırkaydirigubbakcemile3 bulantı dediginiz böyleyse cok kötü istemem ben vazgectimyerimseniben
aynen benim de öyle kusma olayı yok ama sürekli boğazımda düğüm ve aşırı iştahsızllık var,kızlar çubuk kraker leblebi diyorsunuz ama onları da canım istemiyor,
ay kıss olsun olsunda gör ben gördüm sayılır nasıl bişey oldugunu anladım istemem artıkk:sm_confused: bide mehlikacım bogazımda benimde bişey var bogazıma kadar gelen bi bulantı var ama maşllh hiç yok demiyorum yiyorum şimdide yiyorum yemeyince bulanıyosırnaşık şey
kızlar bişey sorcam size
kaç haftalık hamile olunmalı üstten ultrasyonla bakıldıgında bebek görülebilsin?
bide bebek kaç haftalık oldugunda kalp atışları duyuluyor?
bilen varmı?
kızlar bişey sorcam size
kaç haftalık hamile olunmalı üstten ultrasyonla bakıldıgında bebek görülebilsin?
bide bebek kaç haftalık oldugunda kalp atışları duyuluyor?
bilen varmı?
tşk ederim Juli
ama 1 hafta daha beklicem
haftaya bugün gitcem doktora alttan baksın istemiyorum.
en son gittiğimde alttan baktı ve çok tedirgin olmuştum :çok üzgünüm: