2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
tabi canım eğer yeni yazmıyorsan F5 ile sık sık yenile sayfayı yerimseniben

7, haftada da kalp atısı cok rahat görülür canım yerimseniben

kızlar siz vajinal yolla nmı bakıldı yokda karındanmı.

Canim benim iki gun once vajinal ultrasonla bakildi kese gorundu ama kalp atisini duyamadik benim gec dollenme olmus 5 haftalik anca gorunuyor dedi doktorum.. haftaya carsamba kalp atisi icin gidecegim o zaman netlesecek ne kadarlik oldugu..

bende bazen bulasa hamile olduğumu anlasam diyorum ama bus eferde ona takarım bi gün bulanmsa bişeymi olduki derim bide boğazımın düğümlenmesi bile böyle yapıyosa bulanıp çkaranlara Allah yardım etsin

senin sat ne zmn?

benim 10 nisan son adet tarihim hesaplayicilar 6 haftalik gosteriyor ama doktorum gec dollenme olmus dedi 5 haftalik ancadir diyor netletsin cetvelimide degistirecegim tahmini dogum 15 ocak olmasi gerekirken buyuk bir ihtimalle 20 sinden sonra dedi..

kıslarrrrrrrr ben geldimmm miniğimin kalp atışını duydukkk rabbim herkese nasib etsinnnnnnnn, harika bişeydii eşimle gözyaşlarımızı tutamadıkk... sata göre 1 hafta geriden gidiyormuş 6+4 müşüm bugün geç döllenme dedi 2 hafta sonra tekrar gitcez 10 tane tahlil yazdı.. sizde ne var ne yok

ndk merhaba
hoş geldin
inş saglıklı bir şekilde kavuşmayı da nasip eder allahım.
darısı da bize olur inş :)
sen hangi doktora gidiyorsun? nerde yani doktorun.
bende doktor araştırması yapıyorum da kararsız kaldım

gözünaydın canım bebeğine

gözün aydın canım,Allah tamamına erdirsin,:Saruboceq:

ben de dün duydum,hakikaten çok güzel bir duygua.s

merhaba kızlar ben size bişey sormak istiyorum ben tahminen 6 haftalık hamileyim ama inanın hiç mide bulantım olmuyor mide bulantısı olmayan varmı

ndk benide kalp atışını duydu diye eklermisin listeye,kontrol de 12 Haziranda..

ndk gözün aydın cnmm
bende tahlil sonuçlarımı gösterdim geldim herşey yolunda dedi folbiole devam dedi
ya kıslarr bu arada tahlil için bizden hiç para almadılar

Canım çok sevindim.
Gözünaydın.
RABBİM,isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş...
Bende yarın gideceğim doktora.
Hayırlı haberler ile dönmeyi, RABBİM nasip eyler inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…