2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ndk gözün aydın cnmm
bende tahlil sonuçlarımı gösterdim geldim herşey yolunda dedi folbiole devam dedi
ya kıslarr bu arada tahlil için bizden hiç para almadılar

hangi hastanede yaptırdın tahlilleri,

ist. da herşeye para alıyorlar valla.
bir hcg testi yaptırdık ssk lı fiaytı medipol de 24 TL miş
bide dışarda bunun 3 katı diyor hiç çekinmeden.
ben özel laboratuara sordum 30 lira dedi.
ateş pahası burda her şey..

evet öle diolar ist için..
çok şükür cnm bütüünn tahlillerim yapıldı hepsi ama para almadılar

ya bende bunu anlamadım saglık güvenceniz yokmu niye para alıyorlar benim bütün tahlillerim yapıldı hiç para filan talep edilmedi ayrıca:uhm:

canım eğer bebek düşünüyorsan sana tavsiye edebileceğim tek bir doktor var şişlide özel muayenehane zuhal özgit ben 1 senedir gitmediğim doktor kalmadı tedeviler oldum bu kadın beni önce allah sonra onun sayesinde 2. ayımda hamile kaldım okadar iyi okadar bilgili güler yüzlü bir kadın ki psikolojik olarak verdiği destek tedavi şekli harika.. onun üstüne asla doktor tanımıyorum, muayene ücreti 100 tl yumurta takibi dahil... şimdi gebe kaldım küçükköy bilge hstaesine başladım bugün krizden dolayı maaş alamıyorum her ay 100 tl veremeyeceğim ( bu doktordan çıkınca dua ettim rabbim imkan ver zuhal hanıda devam edeyim diye mükemel bir kadın yaaa allah ondan razı olsunn 240 16 81 telefonu hee bu arada okmeydanında bir poliklinikte de çalışıyor orası da 50 tl ben çalıştığım için saatleri uymadı oraya gidemedim..

ndk cim hadi gözün aydın

yaw su ücretsiz tahlil yapan yer neresiymişki bizim burda her hastane ssk lıdan para alıyor :mymeka:
yaa benim aşermem basladı allahım aklımdaki şeyi yemezsem çatlıcam sanki

gönülcüm cok dikkat et mutlaka tarihlerine bak
yiyeceklerin içeceklerinde hep tarihine bakın lütfen

ayy doğum yapar gibi gaz sancım varrr

ndk cığımm canımm dün keseyi gördükkaydirigubbakcemile3 haziran 2 de kalp atışı için çağırdııı... inşallh duyarızzz , bu arada aşerme falan hiç bişeyim yokCADIARZU sizler ne alemdesinizzzzzz?????? ha bu arada hamileleğini ilan eden arkadaşlarım arasında acaba benim kayınvalidem gibi tavır alıp küsen var mıdır? kız lar kafayı yicemm az birass akıl verin bana:roflol: sabır için de dua edin lütfenn

sellam arkadaşlar bende nasip olursa 13 ocak 2010 da 2. kez anne olıcam. 6+4 günlük hamileyim bugün doktora gittim bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum:) süper bişiydi şimdiye kadar tam anlamıyla kabullenememiştim çünki beklemediğim bir hamilelikti hazırlıksızdım ama bugün kalp atışlarınıda duyunca süper bi duygu yoğunluğu yaşadım rabbim isteyen dileyen herkeze nasip eder inşallah bundan sonra bende burdayım bol bol anlatırız birbirimize gelişmelerimizi boyum 1.68 kilom 64 biraz kilolu başladım ama ilk aylarda aşermem çok olduğu için çok alamam zaten herhalde

tebrikelr deryyy alllahım sağ selamet dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah anlamadığım konu kayınvalden neye tavır alıp küstü bebek için deme sakın düşer bayılırım benimki nerdeyse zil takıp oynadı

a.s. gözün aydınn cadoloz435 hoş geldinnnnyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…