2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

valla ilk geliniyim beni kabullenememişti,3 sene geçti ilk bebeğimiz gereksiz bişeyi bahane edip eşime de bana küstüüü şimdi de bebeğimi kabullenmedi:roflol: anlayamadıkkk vallaaa, ne kadar tuhaff dimiiiiiiii

valla ilk geliniyim beni kabullenememişti,3 sene geçti ilk bebeğimiz gereksiz bişeyi bahane edip eşime de bana küstüüü şimdi de bebeğimi kabullenmedi:roflol: anlayamadıkkk vallaaa, ne kadar tuhaff dimiiiiiiii

gerçekten çok gereksiz bence senin kayınvalden seni kabullenemediğinden değilde oğlunu paylaşamadığından kıskançlık yapıyo gibi geldi bana aman boşvertakma kafana bebiş dünyaya gelsin hele bi senin ve torununun yanından ayrılmak istemiycektir emin olsırnaşık şey ozamanda yeter artık dersin küssene ban:roflol:

ayyyyy cahil bi insanla baş edebilmek dünyanın en zorrr mesleğiii bunu bilir bunu söylerimmm, oğlunu paylaşamıoo doğruuu ama böyle davrandığı için de annesinden uzaklaşıoo neysee, benim ve bizimm enerjilerimizi bebeğimizeee harcamamız gerekioooÇok üzgünüm çoook allahh sağlıcakla kucağımızaa almak nasip etsin de bebeişlerimizi dünya sırt çevirsin umrumu da olmazz ,,,, tuhaf geldiği için sizlerle paylaşmak istedimm annemler de yurt dışındaaa dedim ablalar arkadaşlar bana yardımcı olur akıl verir dedima.s.

öyle tabii allah sağlık ve sıhhatla hamileliklerimizi geçirmemizi nasip etsin inşallah ocak annesi adayları olarak birbirimize aklımıza takılanları sorarak bilgi alışverişinde bulunuruz ne güzelmiş bu site çok sevdimalkisalkisalkis

selam herkese
yeni gelenler hoşgeldidiz kalbni duyup kseleri görenler gözleriniz aydın
caadoloz boşver cannım sen kaynananı küsüyomuymuş küssün düşme üstüne
o kaybettiklerine yanssın canını hiç ona sıkıpta hamileliğini zehir etme

kızlar slm iki gündür giremiyom dün gece midemde ne varsa çıkardım çok kasıldım heralde bu sbh leke gördüm öğlendede vardı hmn dru aradım dinlen ilaçlara dvm dedi
ama haliyle endişelendim
zaten pek oturamıyom oturunca kusuyom
bendeki sadece mide bulantısı diil ayrıca asit birikmesi var midemde
sizdede öle bişi varmı
bgn yemek olarak sadece şehriye çorbası içmişim perişanım
hem bulantı hem lekeler hem midemin yanması
sizler nasılsınız

myocean geçmişş olsun cnmm bende yok öle bi durum Rabbim kolaylık versin cnmm

çok geçmiş olsun.
şükür bende de bişey yok.
ne aşerme ne bulantı
ama daha bebişimi göremedim hiç.
büyük endişe ve korku var
inş bu mutluluk boşa çıkmaz diger türlü bişey olursa çok üzülürüm

selam kıslaaaar, size bi önerim var, izlemeyen varsa lütfen national geographic anne karnındayı izlesin muhteşem bir belgesel...

çok tşkr ederim kızlar
yeni hamileleri tbrik edrim
meraketmeyin göreceksiniz bebişlerinizi
insan oğlu çok sabırsız bekleyemiyoz

boşver canım ya bak bebişin sana görünme hazırlığına başlamış sen canını sıkma. ne güzel bak. sen kaç haftalıksın. ben d ehaftaya gidicem d doktora ondan soruyorum keseyi görmek için çok heyecanlıyım ve korkuyorum biraz da.

sen gittiğinde bebeğini bile göreceksin canım içinde hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…