2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
iim cnm sen nasılsın biraz midem bulantı ama kraker saolsunn geçti:)

ben de göğüslerimin büyümesi ve hafif bel ağrısı dışında değişiklik yok sizdeki değişimleri anlatır mısınız kızlar?

Kızlar, doktordan geldim.
kese büyümüş, 10mm olmuş.
içinde yolsakı var dedi,tam olrak ne olduğunu anlamasam da.
ama benim kan değerlerimde yavş artıyordu, kesem de yavaş büyüyor.
bazı kişilerde yavaş büyür dedi.
dua bekliyorum....
14gün sonra tekrar gideceğim,
İNŞ.. Hayırlı ve sağlıklı bebekler bizimledir.

iim cnm sen nasılsın biraz midem bulantı ama kraker saolsunn geçti:)

iyiyim bende sabah midemin açlıktan kazınmasıyla uyanıyorum çok şükür bulantım yok

günaydın. ben de 5+2 hamişim yani 2010 ocak annesi olacağım inşallah...

alkisalkisalkishoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeişlerimizi

canım maşallah bebeğine çok da küçük değilki canım bebeğin aklına olumsuz bişey getirme sakın sen güzelce yemene devam et kocaman olsun güzelce gelişsin bebeğin
bizimle bebeişlerimiz

günaydın canım
iyiyiz sen nasılsın bebeğin nasıl

çok şükürrr dün duyduk kalp atışlarınıı maaşallah... sata göre 1 hafta geriden geliomuş geç döllenme olmuş 6+3 üz şuan alkisalkisalkis

sen nasılsınnnnnnnnnn

çok şükürrr dün duyduk kalp atışlarınıı maaşallah... sata göre 1 hafta geriden geliomuş geç döllenme olmuş 6+3 üz şuan alkisalkisalkis

sen nasılsınnnnnnnnnn

canım benim dünden beri girmedim nete hiç
gittin demek
gözün aydın darısı salı günü bana inşallah:Saruboceq:
tekrar ne zaman çağırdı canım yerimseniben

gözün aydın bitaneciğim olsun
bak dr bazılarında öyle olur demiş canını sıkma emi
hadi inşallah

canım benim midelerimiz çok hassas evet ben şuana kadar çıkarmadım ama ne çekiyosam midemden
midem yüzünden yatıyorum genelde
inşallah geeçicek bunlar diyorum hayırlısıyla:Saruboceq:
kendine iyi bak emi yerimseniben

keseni gördünmü canım
sat yaş hamile kaldığın kilon bi dahaki kontrolünü yaz senide listeye ekleyelim canım listemiz ilk mesajda

evet kese var ama doktor takip etmeliyiz dedi. 15 gün sonra çeğırdı. sat 16 nisan hamile kaldığımda heralde 55,5 tum şu an 56kiloyum bir dahaki kontrolum tahmini haziranın 6sı olur.

heyy beni de akleyin. yaş 29 , sat 16 nisan. tahmini doğum 21 ocak, hamile kaldığımda heralde 55,5 tum şu an 56kiloyum, kese oluşmuş, bir dahaki kontrolum tahmini haziranın 6sı olur.

Son düzenleme:
canım benim dünden beri girmedim nete hiç
gittin demek
gözün aydın darısı salı günü bana inşallah:Saruboceq:
tekrar ne zaman çağırdı canım yerimseniben

canım benim sende duyacaksın merak etmee 2 hafta sonra çağırdı 5 hazirandayerimseniben

sen nasılsınnnnnnnnnn

bebeğin kaç mm olmuş canım (ayyy herkese bunu soruyorum ama ister istemez oluyo ne kadar büyüdü nasıl diye düşünmekten)
olsun canım bebeğin iyi olsunda yavaş geriden gelsede olur

evet kese var ama doktor takip etmeliyiz dedi. 15 gün sonra çeğırdı. sat 16 nisan hamile kaldığımda heralde 55,5 tum şu an 56kiloyum bir dahaki kontrolum tahmini haziranın 6sı olur.

hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…