iim canım bugun daha iim dun bebısımın kalp atısını duyunca kendımı daha ii hissedıyorum.
kasık agrılarımda azaldı annesını uzmuyor artık.
senın bebıs nasıl??senı uzuyormu??
iim canım bugun daha iim dun bebısımın kalp atısını duyunca kendımı daha ii hissedıyorum.
kasık agrılarımda azaldı annesını uzmuyor artık.
senın bebıs nasıl??senı uzuyormu??
cnm benim bebiş hiç üzmüyo ama biraz üzsede hamile olduğumu hissetsem diyorum ben de dün yalnızca kasıklarımda sızlama vardı biraz kalp atışını duymana çok sevindim cnm darısı bizlere artık
kızlar 7 aydır bu günü bekliyordum rabbime binlerde keş şükürler olsun sonun da o kelimeyi bende duydum 9 günlük adet gecikmesinin ardından ben de hamileyim ( ama çok korkuyorum değerim 9 günlük gecikmeye göre çok düşük hemşitre yorum yapamam dr görsün dedi inş değerim yükselir
kızlar 7 aydır bu günü bekliyordum rabbime binlerde keş şükürler olsun sonun da o kelimeyi bende duydum 9 günlük adet gecikmesinin ardından ben de hamileyim ( ama çok korkuyorum değerim 9 günlük gecikmeye göre çok düşük hemşitre yorum yapamam dr görsün dedi inş değerim yükselir
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hala inanamıyorum yazıyorum ama ellerim titriyo yanaklarımdan yaşlar süzülüyo inanamıyorum inş rabbim sevincimi yarıda kesmez
evet ben de subat annesi olacagım galiba :))))))))
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hala inanamıyorum yazıyorum ama ellerim titriyo yanaklarımdan yaşlar süzülüyo inanamıyorum inş rabbim sevincimi yarıda kesmez
evet ben de subat annesi olacagım galiba :))))))))
evet ben de subat annesi olacagım galiba :))))))))[/QU
tebriklerrrrrrrrrr inşallah sevincimiz daim olur iyi düşün iyi şeyler gelsin :CüvCüv:
yükselecekkkk geç döllenme olduuuuuuuu, kimsenin moralini bozmasına izin vermeee mutlu ol sabırlı olll geloorrr meleğinnnnnnnnnnnnndelikafadulden:sm_cool: