yükselecekkkk geç döllenme olduuuuuuuu, kimsenin moralini bozmasına izin vermeee mutlu ol sabırlı olll geloorrr meleğinnnnnnnnnnnnndelikafadulden:sm_cool:
evet cnm kanda 16 çıktı ama adetim 9 gün gecikti hemşire yorumunu yapamam çok düşük dedi dr görsün dedi(
evet cnm kanda 16 çıktı ama adetim 9 gün gecikti hemşire yorumunu yapamam çok düşük dedi dr görsün dedi(
ayy dr konuşucagım ben dedi ama bilmiyorum inş yükselirbana da hemşireler aynısını yapmıştı. hiç üzülme ve şeşırma, sadece sorumluluk almak istemiyorlar bence doktora gittiginde herşey yerine oturur. :sm_cool:
geç döllenmedir hayatım..benim kızımda bize kendini ilk 12 değerinde gösterdi..haklı olarak panik yaptık tabi..ama bir hafta içinde 2.469 oldu..bekle ama sakın panik yapma hayatım..Rabbim yüzüne gülsün canım..:Saruboceq:
biz geldik:ecrin_bebek:
nasılsınız bakalım?
bnm midem çok kötü bir ekşiyor bir yanıyor....
çoğunlukla da bulanıyor...
ebru hamilesin.....cnm çok mutlu oldum....delikafadulden
boşver canım ya bak bebişin sana görünme hazırlığına başlamış sen canını sıkma. ne güzel bak. sen kaç haftalıksın. ben d ehaftaya gidicem d doktora ondan soruyorum keseyi görmek için çok heyecanlıyım ve korkuyorum biraz da.
arkadaşlar ocak annesi olamıcamsenağlama test yaptırdım 0,2senağlama çok kötü hissediyorum kendimi.sizin aranıza katılmayı çok istiyodum ama olmadı.allahım hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.allaha emanet olun.senağlamasenağlamasenağlama
slm kızlar yeni anne adaylarımızı hepsini tek tek tebrik ediyorum rabiim sağlıcakla bebeklerimizi kavuşmayı nasip etsin. şu takvime nasıl ekleniyosa birisi benide eklesin kendimi orada ocak annesi olarak görmek istiyorum yaş 28 boy 167 kilo64 ilk kalp atışlarımı dün duydum son adetim 6 nisan.ya bi soru sorcam miyde bulantılarınız nasıl benim şükrolsun dünden beri sanki azalmaya başladı gibi:dance: ama halsizlik çok acayip var hep yatmak istiyorum
nasılsınn cadoloz435:sm_cool: aramızda 12 gün varr kaç mm olmuş bebişin? rabbim kucağımıza da almak nasip etsin inşallah...benim 5 olmasına rağmen hiç bulantım yok :uhm: ama kokulardan tiksinme olayım var uykuuuu o bende de varrr normalmışşşhihoyyyt
slm kızlar yeni anne adaylarımızı hepsini tek tek tebrik ediyorum rabiim sağlıcakla bebeklerimizi kavuşmayı nasip etsin. şu takvime nasıl ekleniyosa birisi benide eklesin kendimi orada ocak annesi olarak görmek istiyorum yaş 28 boy 167 kilo64 ilk kalp atışlarımı dün duydum son adetim 6 nisan.ya bi soru sorcam miyde bulantılarınız nasıl benim şükrolsun dünden beri sanki azalmaya başladı gibi:dance: ama halsizlik çok acayip var hep yatmak istiyorum
cANIM TEBRİKLER.benim dün başaldı bulantım.benim son adetim 10 nisandı 4 gün var aramızda cuma gel dedi doktor tam 7 olcam ozman peki bebgi gördünmü yoksa sadece kalp atışımı?
bebeği görmedim sadece kesesini gördüm kalp atışlarını duyamayabilir dedi doktor genelde 7 yada 8 haftada duyulur dedi korkulcak bi durum yok dedi ama ultrasona girincede abisini çok sevdi herhalde kalbini duyurdu size dedihihoyyyt benim miyde bulantılarım testi yaptığım gün başlamıştı yani nisan 10da ama 2 sabahtır biraz daha iyiyim en azından kahvaltımı yapabiliyorum umarım böle devam ederim sürekli miyde bulantısı çekmek çok zor oluyo
benim dün başladı daha erken galiba o hormon bider artıp cogaldıgında başlarmış gece wcye kac defa gittigimi hatırlamıyorum wcnin önünde yatcaktım nerdeyse,midemde yanma bulantı dün başladı bugün fazlalaştı
ilk gittiğimde ayın 13.de 13.55 ti dün gittiğimde 19.0mm olduğu resimde gözüküyo nasip olursa bi aksilik olmazsa ocak 13 te doğurturum seni dedi doktorum ayın 6sında tekrar kontrolle çağırdı herhangi bi problem yok herşey gayet güzel dedi tansiyon kan şeker vesaire miydenin bulanmaması çok güzel inan bende biran önce geçsin diye dua ediyorum
selinaycım canım 6. haftada mı başlıomuş, ayyyy geçmiş olsunn canımm yaaa rahat geçsin gebeliğimiz inşallahhh ,bebekler sağlıklı olsun da kusalımm fark etmez dimi yaaaakaydirigubbakcemile5 bu arada başucunda çubuk kraker bulunsun dedi doktorum bana sabah kalktığında bulantın olursa kalkmadan yeee sonra kalk dedii aklında bulunsun canımhihoyyyt bu arada şunu da belirtmeliyimm kiii bulantıı düşük riskinin azaldığının habercisi de olurmuşa.s
ayyyyyyyyy çokk heyecanlı canımmm yaaaa, 23 ocakda da ben doğurcakmışımm ama aa çok korkuorumm.doğum şekli net değil kafamda,bulantılarınnn geçer inşallahhh canımm yaa rabbim kucağımıza da almak nasip eder inşallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?