2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
selam güzel annişler

cadoloz zeyomu ebru dery tebrik ederim kızlar a.s. a.s. oh ohh kalabalıklasıyoruz :lepi:

biumutcum sende lütfen umudunu kaybetme canım :teselli: insallah subat annesi olursun :Saruboceq:

şu aşerme ne pis bişi yaa sabah ezanını duyama kadar uyuyamadım gözümü kapıyom hep isteğim o şeyi yiyom deli oldum sabaha kadar kalktım ağladım kocem de tamam sabah alcam uyu diye yatıstırmaya calıstı ama ıı--hh gece gece buluncak seyde değil deli oldum

jjuliett canımm teşekkür ederimmm, 2010 nun ilk ayında bi nüfus patlaması olacakki sorma gitsinn....kaydirigubbakcemile3 maşallahh hepimizeee, rabbim aşerme konusunda yardımcınız olsunn bacılarr, ben nasıl bişi bilmiorumm ama kötü bişşii galibaa, rabbim şifa ve hafiflik versinn hepinizee:Saruboceq:

allah razı olsun cnm inş değerimde yükselirde içim rahat bir şekilde yazabilirim sizlere rabbim hepinizin meleklerini bağışlasın sizlere

teşekkürler canım bir kaç ay sonra cinsiyetlerini konuşmaya başlarız inşallah. amin. ya bişiy sorcam bu çin takviminden haberiniz varmı kızlar dün bi arkadaşım baktı bana kızın olıcak dedihihoyyyt ben pek bilgili değilim bu konuda tabiiki rabbim eli ayağı düzgün versin ilk önce o ama bana bakan arkadaşım 3 kişiye daha bakmış onlarınki tutmuş

arkadaşlar şimdi " anne karnında yaşama yolculuk" belgeselini izledim.Gözlerin yaşardı desem....Kişi, annesinin hakkını gerçekten bu dünyada hiçbir şekilde ödeyemez.Her şey çok güzelde o doğum anında acayip kasıldım ...
itiraf ediyorum korktum....Acaba ..... Yok ya doğsun ki şöyle cennet kokusunu içimize çekelim ve dünyanın en masun şeyine dokuna bilelim.Değil mi ?

nerde ızledın canım adresı verırmısın??

slm kızlaar ben de hamileyim öğreneli 2 gün oldu kan testi yaptırdım 112 çıktı inş doğumum ocak sonunda olacak bu arada seviyem düşük değil demi

slm kızlaar ben de hamileyim öğreneli 2 gün oldu kan testi yaptırdım 112 çıktı inş doğumum ocak sonunda olacak bu arada seviyem düşük değil demi

tebrıkler canım.
içini ferah tut bir sorun yoktur inş.
gec dollenme olmustur.
sat ne zamn?

kızlarrrr kotu bır haberım var
ktg bebgını kaybetmısss
cok uzldum yaaa.
allahım sabır versın onaaa.....

Kızlar merhaba bende acayip bir korku var hala inanamıyorum ben adetimden 5-6 gün önce test yaptırdım b-hcg 57,01 çıkmıştı yani döllenmenin 12,günü (18 mayısta yani) muhtamelen. Daha sonra 14.günü (yani 20 mayısta) testi tekrarlattım 202,54 çıktı ama bu günlerde adet görecek mişim gibi bi his var sancımda korkuyorum. Ilk doktor randevum 26 mayıs açıkcası biyokimyasal gebelik olmasından korkuyorum bu değerlere göre mümkün mü bu yoksa bende gerçekten 2010 ocak annesimiyim..bana acil cvp yazarsanız sevinirim.SAT DA 21 NıSANDI ADETıMı 32-33 GÜNDE BıR OLUYORUM.

gereksiz endişeleniyorsun. ben de her gün öyle ağrılar çekiyorum doktorum normal dedi. rahim büyüdüğü için tepki vriyormuş. korkma klava:

teşekkürederim ama kimse regliden önce test yaptırmasın insan çok geriliyor umarım dediğin gibidir canım

teşekkürederim ama kimse regliden önce test yaptırmasın insan çok geriliyor umarım dediğin gibidir canım

germe kendini ben adetimden 1 hafta önce yaptırdım ve öğrendim. umarım sorunsuz geçer ve hepimiz kuzucuklarımızı kucaklarımıza alırız.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…