selam güzel annişler
cadoloz zeyomu ebru dery tebrik ederim kızlar a.s. a.s. oh ohh kalabalıklasıyoruz :lepi:
biumutcum sende lütfen umudunu kaybetme canım :teselli: insallah subat annesi olursun :Saruboceq:
şu aşerme ne pis bişi yaa sabah ezanını duyama kadar uyuyamadım gözümü kapıyom hep isteğim o şeyi yiyom deli oldum sabaha kadar kalktım ağladım kocem de tamam sabah alcam uyu diye yatıstırmaya calıstı ama ıı--hh gece gece buluncak seyde değil deli oldum
selam güzel annişler
cadoloz zeyomu ebru dery tebrik ederim kızlar a.s. a.s. oh ohh kalabalıklasıyoruz :lepi:
biumutcum sende lütfen umudunu kaybetme canım :teselli: insallah subat annesi olursun :Saruboceq:
şu aşerme ne pis bişi yaa sabah ezanını duyama kadar uyuyamadım gözümü kapıyom hep isteğim o şeyi yiyom deli oldum sabaha kadar kalktım ağladım kocem de tamam sabah alcam uyu diye yatıstırmaya calıstı ama ıı--hh gece gece buluncak seyde değil deli oldum
selam güzel annişler
arkadaşlar şimdi " anne karnında yaşama yolculuk" belgeselini izledim.Gözlerin yaşardı desem....Kişi, annesinin hakkını gerçekten bu dünyada hiçbir şekilde ödeyemez.Her şey çok güzelde o doğum anında acayip kasıldım ...
itiraf ediyorum korktum....Acaba ..... Yok ya doğsun ki şöyle cennet kokusunu içimize çekelim ve dünyanın en masun şeyine dokuna bilelim.Değil mi ?
slm kızlaar ben de hamileyim öğreneli 2 gün oldu kan testi yaptırdım 112 çıktı inş doğumum ocak sonunda olacak bu arada seviyem düşük değil demi
slm kızlaar ben de hamileyim öğreneli 2 gün oldu kan testi yaptırdım 112 çıktı inş doğumum ocak sonunda olacak bu arada seviyem düşük değil demi
Kızlar merhaba bende acayip bir korku var hala inanamıyorum ben adetimden 5-6 gün önce test yaptırdım b-hcg 57,01 çıkmıştı yani döllenmenin 12,günü (18 mayısta yani) muhtamelen. Daha sonra 14.günü (yani 20 mayısta) testi tekrarlattım 202,54 çıktı ama bu günlerde adet görecek mişim gibi bi his var sancımda korkuyorum. Ilk doktor randevum 26 mayıs açıkcası biyokimyasal gebelik olmasından korkuyorum bu değerlere göre mümkün mü bu yoksa bende gerçekten 2010 ocak annesimiyim..bana acil cvp yazarsanız sevinirim.SAT DA 21 NİSANDI ADETİMİ 32-33 GÜNDE BİR OLUYORUM.
ben artık ocak annesi degilim arkadaslar
teşekkürederim ama kimse regliden önce test yaptırmasın insan çok geriliyor umarım dediğin gibidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?