bmen tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
sngl26 senide tebrik ederim canım çok fazla takıyosun kafana hamilesin işte at bu korkuları kafandan ben bazen öyle sancılanıyorumki hapşırırken yada öksürüken sanki kasığıma bıçak saplanıyo gibi bile oluyo ama doktorum korkulcak hiçbirşeyin olmadığını bunların normal olduğunu söledi
238,39 du doktora 2 hafta sonra gittim. muhtemelen öğrendiğimde 3 haftalıktı.:CüvCüv:
canım kafanda kurma haklısın. bana da 2 hafta geçmedi 1-2 gün bekleyeceksin ama en doğru bilgiyi doktor verir. noolur güzel düşüna.s.
kzlar son adet tarihim 17 mayıstı 10 aylık evliyim adetimi 5 gün geçince kan tahlili yaptırdım doktor hamilesin dediğinde çok sevindim cuma günü dr gidecem kızlar siz vitaminlere kaçıncı haftada başladınız
geçmiş olsun en azından artık bebek sahibi olabileceğini öğrendin şimdi olmadı ama önümüzdeki aylarda olacak inşallah
yeterki çabuk toparlan kendine dikkat et
ya kızlar ktg bebeğinimi kaybetmiş topiğe girmiyo herhalde çok üzüldüm yaaaa allah sabır versin resmen içim sızladı yandı valla inşallah ocak anneleri olarak başka fire vermeyiz yarabbim sen koru meleklerimizi sana emanet allahım:Saruboceq:
ya kızlar ktg bebeğinimi kaybetmiş topiğe girmiyo herhalde çok üzüldüm yaaaa allah sabır versin resmen içim sızladı yandı valla inşallah ocak anneleri olarak başka fire vermeyiz yarabbim sen koru meleklerimizi sana emanet allahım:Saruboceq:
CANIM...gerçekten çok üzüldüm, senin de üzüldüğünü biliyorum ve haklısın, bugünler biraz zor geçecek ama dalgaları açığa alıp yeniden koyulacaksın yola üzülme, Allah sana çok daha hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip edecek inşallah,biz de hep sana dua edeceğiz, sen de dualarını esirgeme bizlerden.