2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ya sorma yarın gitcem işallah bakem görcez bebişimihe valla nerde bu kıs doktora gitcekti sandımca

çok bulantım var mutfaga giremiyorum ve çok uykum var.akşam 12 yattım bugun 12 30 kalktım ne olcak böyle halim ya...
juli bidahakine gelirim inş.

ya ben gayet normalim bi tuhaflık bendemi var?
sadece iştahsızım ve acıkmıyorum

susun bakıyım en çok bulantısı olan benim bu topıcte bulantım var demeyin 3 kez kusuyorum

bulantım olmasa neler yerdim gece yatarken aklıma geliyo..yaglı yemekler..

oooo kızlar maşallah anacım allah arttırsın yeni katılankara hoşgeldiniz diyorum artık hareketlencez herhaldealkisalkisalkisalkisalkisalkis allahım nazarlardan korusun

hoşgeldin fatmur nasılsın?
ben degildim julicim başkasıdır o..
yarın dr gitmem lazım çagırmıştı test falan yazcakmış..

yok benimkinin sebebini bulamadılar sağolsun hiç boş bırakmıyo
9 ay ne rahatız diyodu hamile olanlar hiçbişey görmüyosun hep tertemiz
bende tam tersi oldum
ya tutunmada zorluk çekiyo olabşlr dediler bana
bi arkadaşımın annesi hemşire rahim ağzı açıklığı olabilir demiş
bi arkadaşım plasentayla ilgili bişey okumuş
yarn yeni bi doktora gidicemde soruyim diyorum ondan başka sebep ne sorabilrim diye sordum
ailem çanakkalede 13 sene oldu taşınalı merkezdeyiz canım

bu bulantı artık canıma tak dedi allah sabır versin:Saruboceq: herkese ay pis bişey yaaaa...

herşeyden tiksinmek..

allah yardımcın olsun canım ama şunu unutma bulantı iyiyie işarettir, bebişinin sağlıklı geliştiğinin işaretidir:lepi:sositososito

ya kızlar ben 8. haftama girdim ama hala midem bulanmıyosenağlama ben anlamıyorum bile hamile olduğumu biraz beni üzse rahatsız etse diyorum ama yok

ya kızlar ben 8. haftama girdim ama hala midem bulanmıyosenağlama ben anlamıyorum bile hamile olduğumu biraz beni üzse rahatsız etse diyorum ama yok

bende 8. haftama gırdım hıc mıde bulantım yok daha ii ama.sadece kasık agrım ve bas donmem var.kasıgım falan agrımadıgında bu seferde acaba bırsey mı oldu dıyorum? mide bulantısı ınsanı hasta edıyor canım olmaması guzel bence...

julietcim neden bu kadar miden bulanıyoki acep....

kız olursa çok bulantı olur diyolar acep ondanmı

kıslar napıyonusss, ne aşeriomm galibaa kaynanamın yaptığı bişeyi canım istiyoo arasam yap desem ayıp olurmukiii :s yemessem çatlicam sankii kokusu gelio burnumaaa ben aşermeye inanmazdımm noldu banaaaaaaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…