2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
merhaba arkadaşlar bende muhtemelen 23 ocak 2010 da anne olacağım...şimdi tam 5 haftalık 3 günlük hamileyim çok güzel bi duyguymuş Allah herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin yarabbim....

ben de çıkınımı yanımda taşıyorum, çok komik yaa, ben pıt pıtları gördükten sonra valla tüm okula yaydım sonra da kendimden utandım yaaa,buldumcuk oldum vallahi diye.delikafaduldendelikafadulden

ne güzel bende yarın gideceğim ilk defa henüz gidemedim.
ama benim hiç midem bulanmıyo desem yeri çok az ara ara ama kasıklarım çok ağrıyo bi sorun vardır diye korkuyorum....

ya bendede iştahsızım ve hiç midem bulanmıyo niyeki normalmi acabaCADIARZU

merhaba arkadaşlar bende muhtemelen 23 ocak 2010 da anne olacağım...şimdi tam 5 haftalık 3 günlük hamileyim çok güzel bi duyguymuş Allah herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin yarabbim....

hoşgeldin arkadaşım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...:1hug:

kıslar kasık ağrılarını takmayın aksine sevin onları, çünkü rahim kendini hazırlıyo. Tıpkı bir sakız gibi yumuşamaya çalışıyormuş doktorum öyle tarif etti.

Kızlar benim adımı da listeye ekler misiniz?hihoyyyt
Bende Pazar günü hamile olduğumu öğrendim.delikafadulden
Kan değerim 275,36delikafadulden
Muhtemel doğum tarihim 29 Ocak 2010delikafadulden
İnşallah hayırlısıyla o günleri görürüz:Saruboceq:
Sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah:Saruboceq:

ya ben bugün yediğim 2 aket krakerle duruyorum ve hiç aç değilim aksine canım bişey yemek istemiyor.....
bebişim bana küscek beni aç bıyaktın diye....

hosgeldın canım.tebrıkler.
Allahın ıznı ıle hayırlı saglıklı evlatlarımız olur ınsallah....

dionea sende hosgeldın canım.hayırlısı olsunnn..

kıslar kasık ağrılarını takmayın aksine sevin onları, çünkü rahim kendini hazırlıyo. Tıpkı bir sakız gibi yumuşamaya çalışıyormuş doktorum öyle tarif etti.

benimde ara ara kasık ağrım oluyor, korkuyordum, sağol arkadaşım ,içimi rahatlattın:1hug:

hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsunnn.....kaydirigubbakcemile3

ya öylemi he iyi o zaman bende korkuyordum ama şimdi sevindim.....hihoyyyt

hoşgeldin tatlım aramıza sevindim rabbim sağlıkla hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin....

Merhaba canım msj.yeni gördüm.ben dr.hamile kaldığımı öğrendiğim gün hastanede tesadüfen karşılaştık ben derdimi ayak üstü anlattım doktorum bana akşamları koymam için fitil tablet ve 3 günde bir vurulmam için iğne verdi.onları kullanıyorum.1 hafta falan bişey yoktu.dün gene çok az geldi moralim bozuldu.ama geçti.benim dr.randevum yarın.keseyi görücem inşallah,bide duyabilirsek kalp atışlarını duyacağız.:Saruboceq: ya dediğim gibi hiç bir şikayetim yok başka aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba yaşamıyormu bebeğimsenağlama

aklına kötü şeyler getirme canım ya, allahın izniyle bebeğin sağlıkla büyüyordur, içini rahat tut, kanaman falan yok dimi?:teselli:

hoşgeldiniz kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşalah bbebişlerinizi

kızlaaaaarkötükedihüso paranoyak olmayın düşünmeyin böyle
bi rahat bırakın çocukları ya
tutunmaya çalışıyolar sıkmayın bebişlerinizi

selam kızlar yemeğimizi yidik geldik ee birazda uyku cektik mirmirmirmir
göbüş şişti die kendime kızıyordum ama benimle aynı haftada olan arkadas var iş yerinde baktım benimkiyle aynı
demekki anormallik yok :roflol: yemeğe devam kaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz a.s. a.s. a.s. a.s.

afiyet olsun canım.bebişinede yarasın inşallah...

afiyet olsun arkadaşım.... ben de canım ne isterse yiyorum, sorma acayip şişiyorum ama napıyım kaydirigubbakcemile3 en azından aldığımz kiloların mazereti var, boşverrrrkaydirigubbakcemile5

biz şmdiden böyle kilo alırsak ne yapıcaz ya arkadaşım 24. haftada 3 kilo verdi 4 kilo aldı
biri şaka gibi 22 de 2 kilo al dım diyo
şaşırıyorum onlara bizdemi va bişey
ağzım hiç boş durmuyor benimde
sürekli hamur işi falan istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…