çokkk acıkıyorum canım ben ya cokacimcoook acayip iştahım var, okula gelirken çıkımı da yanımda getiriyorum,içinde meyve (bi kaç çeşit) bisküvi vs. yetmiyo kantine iniyorum , kantincimiz seher teyze hayırdır diyokaydirigubbakcemile3 ama ben daha söylemedim, ne olur ne olmazbenneyaptımki
bende 6 nisan son renkli dönemim ilk doktora gitmem 13 mayıstadı keseyi gördüm ikinci gitmem 22sinde gittim kalp atışlarını duydum 3. randevum 5 haziran ozamanda bebişi görcez sanırım bide şu mide bulantılarım bitsekafamçokkarıştı
iim ndk cım aynen devam neredeyse hiç belirtisiz bi hamilelik geçiriorum çok şükür..
sadece biraz iştahsızlık var bu ara bende yaa
ha bide ndk listeyi güncelle benim kalp atışlarımız duyuldu diğer kontrol 20 haziran inş
belki yazmışımdır ma tüp bebk edavisi görmedim hiç sadece yumurta takibi yaptırdım ama çatlamayanlar kist olmuştu ve o ay tedaviye ara verdik kendiliğndebn ilaçsız hamile kaldım mucize gibi.yani geçen yıl bi düşüğüm vrdı bu yıl istemiştikç zaten 2,5 yıllık evliyim canım
hım anladım neyseki çok şükür bu topicteyiz demi?
rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar varsin....:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende muhtemelen 23 ocak 2010 da anne olacağım...şimdi tam 5 haftalık 3 günlük hamileyim çok güzel bi duyguymuş Allah herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin yarabbim....
Kızlar benim adımı da listeye ekler misiniz?hihoyyyt
Bende Pazar günü hamile olduğumu öğrendim.delikafadulden
Kan değerim 275,36delikafadulden
Muhtemel doğum tarihim 29 Ocak 2010delikafadulden
İnşallah hayırlısıyla o günleri görürüz:Saruboceq:
Sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah:Saruboceq:
kıslar kasık ağrılarını takmayın aksine sevin onları, çünkü rahim kendini hazırlıyo. Tıpkı bir sakız gibi yumuşamaya çalışıyormuş doktorum öyle tarif etti.
kıslar kasık ağrılarını takmayın aksine sevin onları, çünkü rahim kendini hazırlıyo. Tıpkı bir sakız gibi yumuşamaya çalışıyormuş doktorum öyle tarif etti.
ya ben bugün yediğim 2 aket krakerle duruyorum ve hiç aç değilim aksine canım bişey yemek istemiyor.....
bebişim bana küscek beni aç bıyaktın diye....
bu arada sen keseni ya da kalp atışını gördünmü. ben perşembe gidicem gerçi doktor daha önce de görebiliriz dedi ama ben garanti olsun dedim karından bakılsın istiyorum.ben de diyorum bazen hiç mide bulantım falan yok ben hamileyim dimi diyorum eşime sürekli.
Merhaba canım msj.yeni gördüm.ben dr.hamile kaldığımı öğrendiğim gün hastanede tesadüfen karşılaştık ben derdimi ayak üstü anlattım doktorum bana akşamları koymam için fitil tablet ve 3 günde bir vurulmam için iğne verdi.onları kullanıyorum.1 hafta falan bişey yoktu.dün gene çok az geldi moralim bozuldu.ama geçti.benim dr.randevum yarın.keseyi görücem inşallah,bide duyabilirsek kalp atışlarını duyacağız.:Saruboceq: ya dediğim gibi hiç bir şikayetim yok başka aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba yaşamıyormu bebeğimsenağlama
merhaba arkadaşlar bende muhtemelen 23 ocak 2010 da anne olacağım...şimdi tam 5 haftalık 3 günlük hamileyim çok güzel bi duyguymuş Allah herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin yarabbim....
selam kızlar yemeğimizi yidik geldik ee birazda uyku cektik mirmirmirmir
göbüş şişti die kendime kızıyordum ama benimle aynı haftada olan arkadas var iş yerinde baktım benimkiyle aynı
demekki anormallik yok :roflol: yemeğe devam kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz a.s. a.s. a.s. a.s.
selam kızlar yemeğimizi yidik geldik ee birazda uyku cektik mirmirmirmir
göbüş şişti die kendime kızıyordum ama benimle aynı haftada olan arkadas var iş yerinde baktım benimkiyle aynı
demekki anormallik yok :roflol yemeğe devam kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz a.s. a.s. a.s. a.s.
afiyet olsun canım.bebişinede yarasın inşallah...
afiyet olsun arkadaşım.... ben de canım ne isterse yiyorum, sorma acayip şişiyorum ama napıyım kaydirigubbakcemile3 en azından aldığımz kiloların mazereti var, boşverrrrkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?