2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
vallahi şekerlerim ben aklıma ne gelirse canım ne isterse yiyorum, valla kaç kilo alırım umrumda değil...
boşverin kızlar ya, doğumdan sonra allah izin verirse zayıflarız...

aa bak o olmaz klava:
hamur işi falan yok
kilo almakta yok
benim sadece karnım şişti belki 1 kilo belki aldım
ben sürekli badem ceviz meyve yiyorum arada süt içiyorum
hamur işi cok istiyorsan ayda yılda bir ye canım hem şimdiden cok tuzlu seyler yemeyin lütfen ilerde zaten yeterince ödem olacak
o yüzden şimdiden cok tuz tüketmeyin kızlar

CADIARZU

bulantın var mı canım?CADIARZU

ya ara ara geliyo ama başka bişeyi görmek bile istemiyorum ama öğürme falan hiç olmadı bulantı zaman zaman oluyo....

aklına kötü şeyler getirme canım ya, allahın izniyle bebeğin sağlıkla büyüyordur, içini rahat tut, kanaman falan yok dimi?:teselli:

canım sağol.kanama denilcek kadar değil 3-4 damla açık kahverengi lekelenme oldu.ama geçti bugün bişey yok.

nan sivrim biberim olaram :dilcikar: bebişim için yarın dünya deel bi dünya bilem olarım :dilcikar:

sen daha doktora gitmedin mi
valla sopalıksın haa nası bi merak bu nan hem hastanelerde değilmiydiniz siz insan bi görür beişini ne zaman gidiyon şimdi doktora

hem bu smh cadısı nerde kaldı çatladım meraktan

çok bulantım var mutfaga giremiyorum ve çok uykum var.akşam 12 yattım bugun 12 30 kalktım ne olcak böyle halim ya...
juli bidahakine gelirim inş.

ya julli ben hiçbişey yiyemiyom napcam anacım ya canım hiçbişey görmek dahi istemiyor...

çaydan tiksindinizmi ben 2 kızımdada çaydan hiç tiksinmemiştim.senağlama

ya julli ben hiçbişey yiyemiyom napcam anacım ya canım hiçbişey görmek dahi istemiyor...

biberim julimiz obur neler yiyor biz yiyemiyoruz canım bulantın çokmu.

benim aşırı bulantım oluyo kramp halinde giriyo mideme artık siz tahmin. edin..mirmirmirmir

ya kızlar siz hiç tartıldınızmı ben tartıya çıkmaya korkuyorum 60 kiloya başladım böyle gidersem zaten 9. ayda beni kantarla tartacaklar delikafadulden cokacimcoook zaten sürekli yiyiyorum midem bulanıyo bahanemde bulantıyı bastırmak için yiyiyorum kocişime öyle söylüyorum yani naniknanik

elimde değil ya dayanamıyorum bir çok az yiyorum
daha kilo almadım zaten
annemler çanakkalede oraya gidinceye saklıyorum 2 kilo alıp dönebilirim diye
hoş bu lekelerle nasıl gideceksem pazar biraz çıktım dün akşam kırmızuya döndük

lekesi olanlar doktorlarınız sebep olarak ne diyo

canım gitmeden önce doktoruna sor
bende olmadığı için hiç bilmiyorum ama
ben kanamam olmağıdı halde tekirdağa gitmiyorum bi 3 ay dolsun yol hali bişey olur die korkuyorum

ailen mi çanakkalede bende aslen geliboluluyum yoksa senledemi hemseri cıkıcaz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…