2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benım bulantım olmuyor o zman benım bebısım saglıksızmııı????

elbette değil, bulantının olması gebelik hormonlarının artması ve buna vücudun tepki vermesi demek, ama bazı vucutlar tepki vermez, mesela arkadaşım 7 aylık hamile, bir kere bile kusmadı oğlu maşallah çok sağlıklı, annem ise 9 ay boyunca her saat kusardısengözlerimebaksanab o yüzden bünyeye göre değişiyor ama en azından bulantı olması hormonlarının iyi çalıştığının kesin göstergesi ama benimde diğer hamileliğimde de bunda da hiç bulantım olmadı aksine acayip yiyorumsırnaşık şey

ya kızlar ben 8. haftama girdim ama hala midem bulanmıyosenağlama ben anlamıyorum bile hamile olduğumu biraz beni üzse rahatsız etse diyorum ama yok

alaaam yarabbimmm kızım yat kalk dua ett
bak selinayda öyle diyordu ertesi günü basladı :roflol:
bulantı kusma olmayınca bebek sağlıksız olacak değil canım benim gönül bu sözlerin sanada
benimkini yollayem diyom ama nası göndercem :)

kız erkekle alakası yok bence bulantının.arkadaşıum 9 ay kustu oglu oldu:))

kıslar napıyonusss, ne aşeriomm galibaa kaynanamın yaptığı bişeyi canım istiyoo arasam yap desem ayıp olurmukiii :s yemessem çatlicam sankii kokusu gelio burnumaaa ben aşermeye inanmazdımm noldu banaaaaaaa :S

yok canım ya ara tabi, yapsın nolcak, hem sen istemiyorsun ki , torunu istiyo:roflol: ayıp olsa bile ayıpı sen değil bebiş yapıyo ama oda zaten henüz ayıp nedir biliyor:roflol: :roflol::roflol: o yüzden iste yapsın, sonrada otur bi güzel ye:sm_cool:

kıslar napıyonusss, ne aşeriomm galibaa kaynanamın yaptığı bişeyi canım istiyoo arasam yap desem ayıp olurmukiii :s yemessem çatlicam sankii kokusu gelio burnumaaa ben aşermeye inanmazdımm noldu banaaaaaaa :S

delikafadulden delikafadulden
bide ba diyodun psikolojik all gördün mü nası psikolojik mi delikafadulden
neden aıp olsun kuzum benim kaynana hergün benim için carsı pazar geziyo garibim :CüvCüv:

benım bulantım olmuyor o zman benım bebısım saglıksızmııı????

yok canım ya olurmu öyle şey midesi bulanmayan dolu benimde bulanmıyo ama çok şükür herşşey yolunda

3 de gitcem ayşegül hanıma canım..sendemi ona gitceksin..

yok canım aklıma geldi bu arada ben essrraa kullanıcı adımı değiştirdim yerimseniben

allah yardımcın olsun canım ama şunu unutma bulantı iyiyie işarettir, bebişinin sağlıklı geliştiğinin işaretidir:lepi:sositososito

dr. da öyle diyo fesün beyin gelişimin koruyomuş bulantı ama diger bebeklerde saglıklı oluyo..
julietcim neden bu kadar miden bulanıyoki acep....

kız olursa çok bulantı olur diyolar acep ondanmı

canım bunun cinsiyetle alaksı yok. benim 2 kızım var. zaten kızlarımda bu kadr bulantım olmadı
cinsiyetin bulantıyı deiştirdigine inanmıyorum zaten bebegin cinsiyeti 3. 3.5 aylıkken oluşuyomuş..

şşöyle bişey varki ben aşerip yedigim bişeyi hiç kusmuyorum öyle yiyorumki beynime gidiyo yedim ..ohhh.kaydirigubbakcemile3

3. 3.5 ayda bol bol dua edin cinsiyetini belirterek özelilkle. hayırlısı olsun ..allah herkesin gönlüne göre versin.

bende nasıl bişeymiş anladım açgözlülük derdim aş erme nasıl bişeyki
çilekte nefret ederim kokusundan midem bulanrbdı
pazar günü kayınvalidem getirdi misafirler verdi bana uzatıyolardı canım istedi kayınvalidem midesi bulanıyo sevmez dedi hadi dedim bozmuyim şimdi nasıl olsa burdayız mutfakta yerim dedim o arada onlar gitti oturuyoruz önümüzde duruyo yanımdakilerde kalktı bi daldım çileğe nasıl güzel bişeymişkaydirigubbakcemile3
eşim bu bebek ne güzel bişeymiş diyo neler yaptırıyo insana
dün akşam yine aradım istedim kokusu değil ama gözümün önünde çilekler uçuşuyo sanki kırmızı kırmızı duruyolar önümde

benim de önceki ahmileliğimde acı biber turşusu istemişti, hemde minik ve tombul olanlar var ya ondan, eşimi aradım al gelirken diye, gelir gelmez ekmeğin arasına koydum yedim, eşimin gözleri yerinden fırladı nasıl yediğimi görünce:roflol: aşermek böyle bişey işte :roflol::roflol::roflol:

benim bi arkadaşım toprak yiyodu aş eriyodu toprağa pis falan diyoduk umrumda değil diyodu valla

Arkadaşlar, bişi rica edecem, şimdi hepimiz çok kaygılı ve takıntılı bi dönemdeyiz...acaba içimde mi, midem niye bulanmadı, kasığım niye ağrımıyo..?sürekli kendimize odaklanmış yaşıyoruz ve her türlü bilgi bizde paniğe yol açıyor. Lütfen doğruluğundan özellikle bilimsel olarak emin olmadığımız, doktora danışmadığımız bilgileri buraya yazıp genelleme yapmayalım (for example: mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunun işaretidir.)bilgi kirliliğiyle kafamızı karıştırmayalım...Çünkü hiçbirimiz doktor değiliz ve her bir doktor da ayrı şeyler söylüyor.Parça parça sağlıksız bilgiler bizim şu anda içinde bulunduğumuz obsesif anne adayı pozisyonuna oldukça uygun düşüp bizi ciddi zora sokuyor. Kimseyi kişisel olarak işaret etmiyorum, bunu ben de yaparsam lütfen uyarın.

dimi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aricammm şimdii napiimmm yemessem ölürümkaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden
bide ba diyodun psikolojik all gördün mü nası psikolojik mi delikafadulden
neden aıp olsun kuzum benim kaynana hergün benim için carsı pazar geziyo garibim :CüvCüv:
he valla büyük konuştum galibaa kıs ilk defa oldu, açgözlülük mü aş ermemi anlayamadım ama yemessem çatlarım sankiidelikafadulden

çilek bende çok yiyorumm ama bu farklı bişeyy şimdi söylesem canınız çekerrdelikafadulden söylimmiii:jeyyar::jeyyar: GÖZZZLEEEMEEEEEEEEEEEEEE:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

inanırım rüzger neler yiyoruz dimi hiç sevmedigimiz.

bende akaşma komşu eskiden hiç sevmedigim bir yemegi yaptırdım hususi.yani.
4 tabak yedim eşim bana yemekte yemek olsa. dedi.
dışardan bişeyler getiriyim dedi. bende yok kusacagımı bilsem yicem dedim..kaydirigubbakcemile3

evet canım haklısınnna.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…