2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benim sabah akşam her zman oluyo bulantım..
sabah hastallıgı diyoya. gecede oluyo bazen.senağlama

benim de hep gece yatarken oluyo
ne zaman kafamı yastığa koysam baslıyor
herkeste farklı oluyor işte
ama bebişlerimiz için değer

kızlar benim bilgisayar laptop genelde hep uzanırken bacaklarımın üzerine koyuyorum bi zararı olurmu acep bilgisi olan var mı

benim de hep gece yatarken oluyo
ne zaman kafamı yastığa koysam baslıyor
herkeste farklı oluyor işte
ama bebişlerimiz için değer

az kaldı canım 3.5 aylıkken hafifler biter tamamen ..dişimizi sıkıcaz mecburen.kaydirigubbakcemil
e3

Canım aslında karnına yakın koyma.Dizlerinin üstünede koymasan iyi olur.Ayrıca cep tlf larıyla kulaklıkla konuşun.Geceleride tlf ları yanınıza açık olarak koymayın.

koyma canım kesinleikle radyasyon yayıyo benimkide laptop ama ben hiç dizinüstü kullanmıyorum.

Canım aslında karnına yakın koyma.Dizlerinin üstünede koymasan iyi olur.Ayrıca cep tlf larıyla kulaklıkla konuşun.Geceleride tlf ları yanınıza açık olarak koymayın.

inş ecrin bende uyuyorum uykucu olsalar bebeler..kaydirigubbakcemile3

bunlara çok dikkat etmeliyiz kızlar bide mikro dalga fırının çok zararlı olduğunu biliyorum

Bu aylarda iyi beslenmek de gerekli.Ama ben 1 haftadır iştahımı da kaybettim.Süt bile içmek istemiyorum :1no2:

Tatlım sütü ve yoğurdu çok severim normalde.Ama ikisinide hiç canım istemio.Peynir ve 1 yumurta kahvaltıda yiyorum.
Birde kefir içiyorum o da zorla.
Aslında onuda çok içerdim.

bende bıraktım mikrodalgayı kullanmayı
laptopta yanımda duruyo zaten uzzanıyorum genelde öyle yazıyorum
alma kucağına arada alırsanda çok tutma altına yastık falan koy

peki benim gibi halsiz ve yorgun olan varmı.Çok uykum gelio

aynı beni tarif ettin rüzgarx :roflol:

kızlar benim göğüs ucların cok acıyo dokunamıyorum bile birde kenarları küçük şişlikler var tane tane onlarda cok acıyo normal mi acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…