2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
o ağrılar normal angelic , ancak dayanılamaz ağrılar normal değill, endişelenme akşam da yaptığın gibi dr ağrı olduğunda ; ayaklar yukarıda kalacak şekilde uzanmayı önermişti bana da kaydirigubbakcemile3

kızlar ben dün gitiğimde 6+1 dim kesemi yolk kesesini yanında küçücük oluşmaya başlayan bebeşi gördüm ama dinledik kalp atışı tam gelmedi. doktor daha küçük dedi hafifi kıpırdanmalar ama haftaya duyarız dedi. sizce 6+1 erkenmiydi.haftaya 7+1 deyken gidicem.

geldim kızlar.... dersteydim yeni musait oldum, 1 saatte ne kadar çok sayfa ilerlemişiz, maşallahhh bizim topic çok bereketlikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar a.s.
benimde muhtemel doğum tarihim 17 ocak :CüvCüv:
jujum gel demişti ben de geldim hihoyyyt

almişim hosgeldin
liste 1 ve 3. sayfada
diğer bilgilerinide ver elkiyim
yas kilo son adet

biri beni kovsun kaydirigubbakcemile3
yarın sınava giricem ders çalışmam gerek

hadee canım git calıs sen biraz sana 1 e kadar müddet yine gel kaydirigubbakcemile5

cok normal canum duymaması
7+1 de mutlaka duyarsın merak etme

olabilir canım o kadar normal sancılar bu aralar bebeğin kendine yer açıyo yerimseniben
dinlen sadece stres yapma

saol canım, ilk defa ağrım olunca endişelendim, bir de doktorum kesen beklediğimden küçük dediği için paranoya yapıyorum, düşünmemeye çalışıyorum ama yine de aklımdamirmirmirmir

gunaydın canım..
adet zamanın yaklastıysa agrın olablır.ama normal zamanda da o tur agrılarının olmasıda gayet dogal canım.benım hergun oyle agrım oluyor alıstım artık :)

tşk gönülcüm rahatladım şimdikaydirigubbakcemile3

yok güzelim dayanılmaz diil, regl ağrıları gibi ama bugün bi şi yok allaha şükür:Saruboceq:

kızlar eşim rahatsızlığından dolayı evde şimdi beni aradı ne dedi biliyomusunuz eve bizim mahalledeki sağlık ocağından 2 tane hemşire gelmiş ve benimle görüşmek istemiş hamileliğimi takip için ve aşılarım için takip yapcaklarmış biliglerimi hastaneden almışlar kızlar sizede geldilermi şok oldum yeni uygulama heralde....

aaaaaaaa çok güzel bi uygulamaymışşalkisalkisalkis ama yok bizim buralarda öyle bi uygulama :sm_confused: malesef....her yerde olması gereken bi uygulama

deryyyyy bencede heryerde olmalı ama belki bu belediyenin bi uygulaması olabilr.

almila avatarın süper canım
mirmirmirmir

Son düzenleme:
slm kızlar naber nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik aşermesi miyde bulantısı olupta geçen varmı aranızda benim hala geçmek bilmedi yaaasenağlama

günaydın arkadaşlar,sabahtan beri geçmişi okuyordum yeni bitirebildim ya sayfalar ne çabuk ilerliyor 1-2 gün giremeyince ;hep geriden takip ediyorum,

slm kızlar naber nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik aşermesi miyde bulantısı olupta geçen varmı aranızda benim hala geçmek bilmedi yaaasenağlama

kaç haftalıktı senin canım
bulantı normalde 6. hafta baslayıp 12. haftadan sonra bitiyormus
kiminin 9 ay sürüyormus
aman allah korusun
benim azaldı sanırım yavas yavas bitecek
normalde her gün bulanan midem şimdi haftada 2 gün falan oluyokaydirigubbakcemile5

bu arada bebişlerinin aramıza yeni katılan arkadaşları,kesecikleri gören arkadaşları ve kalp atışlarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…