o ağrılar normal angelic , ancak dayanılamaz ağrılar normal değill, endişelenme akşam da yaptığın gibi dr ağrı olduğunda ; ayaklar yukarıda kalacak şekilde uzanmayı önermişti bana da kaydirigubbakcemile3
kızlar ben dün gitiğimde 6+1 dim kesemi yolk kesesini yanında küçücük oluşmaya başlayan bebeşi gördüm ama dinledik kalp atışı tam gelmedi. doktor daha küçük dedi hafifi kıpırdanmalar ama haftaya duyarız dedi. sizce 6+1 erkenmiydi.haftaya 7+1 deyken gidicem.
kızlar ben dün gitiğimde 6+1 dim kesemi yolk kesesini yanında küçücük oluşmaya başlayan bebeşi gördüm ama dinledik kalp atışı tam gelmedi. doktor daha küçük dedi hafifi kıpırdanmalar ama haftaya duyarız dedi. sizce 6+1 erkenmiydi.haftaya 7+1 deyken gidicem.
saol canım, ilk defa ağrım olunca endişelendim, bir de doktorum kesen beklediğimden küçük dediği için paranoya yapıyorum, düşünmemeye çalışıyorum ama yine de aklımdamirmirmirmir
gunaydın canım..
adet zamanın yaklastıysa agrın olablır.ama normal zamanda da o tur agrılarının olmasıda gayet dogal canım.benım hergun oyle agrım oluyor alıstım artık :)
o ağrılar normal angelic , ancak dayanılamaz ağrılar normal değill, endişelenme akşam da yaptığın gibi dr ağrı olduğunda ; ayaklar yukarıda kalacak şekilde uzanmayı önermişti bana da kaydirigubbakcemile3
kızlar eşim rahatsızlığından dolayı evde şimdi beni aradı ne dedi biliyomusunuz eve bizim mahalledeki sağlık ocağından 2 tane hemşire gelmiş ve benimle görüşmek istemiş hamileliğimi takip için ve aşılarım için takip yapcaklarmış biliglerimi hastaneden almışlar kızlar sizede geldilermi şok oldum yeni uygulama heralde....
aaaaaaaa çok güzel bi uygulamaymışşalkisalkisalkis ama yok bizim buralarda öyle bi uygulama :sm_confused: malesef....her yerde olması gereken bi uygulama
kaç haftalıktı senin canım
bulantı normalde 6. hafta baslayıp 12. haftadan sonra bitiyormus
kiminin 9 ay sürüyormus
aman allah korusun
benim azaldı sanırım yavas yavas bitecek
normalde her gün bulanan midem şimdi haftada 2 gün falan oluyokaydirigubbakcemile5