2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlarrr ne çok konuşmuşsunuz ama hepsini okudum

gelelim bana
bugün yeni bir doktara gidecektim
bebeğim 1 cm olmuş tam bugün 7+0 olmuşuz bebek açısından herşey yolunda ama içerde büyük bi kanama vardı doktor yapacamız bişey yok takdiri ilahi herşey yolunda ama bi yandanda bizim için her kanama düşük tehdidir dedi işte böyle

sekercim senden birşey iseyebilirmiyim bugün doktor iğnemin bebeğe yan etkisi olduğunu ve belkide o doktorumun bunu duymamış olabileceğini söyledi ve iğneyi değiştirmek istedi
ama iğneyi veren dokotruma güveniyorum arada farklı 2 doktora yazdırdım inernetten araştırdım kullanan dolu kimsemi uyarılmıyo
bikaç kişiye sorduruyorum sende eğer zahmet olmazsa kuzenine sorabilirmisin böyle bi durum varmı diye
iğnenin adı cleaxene

mrb kızlar bazı arkadaşlar sormuş cı yemenin falan zararı varmı diye. bana bugün doktor acı falan kabızlık yapabilir bu da ıkınmaya neden olur ve bu dönemde bu istemediğimiz bişey dedi.sağlıklı beslen çiğ köfte salam gibi çiğ etler yok dedi. bol bol sebze meyve. alışveriş merkezlerindeki x-raylardan geçme sakın dedi.öle işte.

canım sen kalp atışlarını duymuşmuydun. benimd eiçim rahatladı bugün doktora gidince 1 hafta sonra duyarız inşallah dedi doktorum.

slm kızlar Allahıma şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım dokt diğer ultrasonu bozukmuş olsun buda yetti bana ayyy ne güzel bişey yavrum benim pıt pıt atıyoo yerim ben onun kalbini boyu 5.7mm yazıyo kağıtta nasıl sizce kızlar ,darısı duymayanların başına inş.

alış veriş merkezlerindeki güvenlik kapıları x ray lı değil bi tehlikesi olmadığını sölüo doktorlar sana neden öle demişki doktorun acaba

kızlar slm yeni arkadaşlar hoşgelmişler ben annemlere taşındım çok şükür iyiyiz
mide bulantısı tam gaz dvm ediyo
bide kabızlık başımın belası oldu ilaç verdi geçti
16 hazirana randevu verdi drum pzt tekrar pıt pıtlarını duyduk
1, 56 cm olmuş miniğim
dr şu 12 haftayı atlatalım dinlen ddi

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalı bugunn
bulantılarımız devam ediyor bunun yanında şişkinliğimiz geçti
kızlar benimde kabızlık sorunum vardı en güzeli sabah aç karna
agzıma 3-4 kuru kayısı yiyorum inanın faydası oluyo deneyin hem saglıklı bişi:))

araştırdığın için sağol betişim ben ikiz çok istiyorum sende istiyosan olur inşallah...

tebrikler canım çok sevindim...hihoyyyt

kıslar yoğurtlarınızı kendiniz mayalıyorsunuz değil mi?

tabiiki mayalayamıyorum çünkü hazır sütten olmuyo ve mahalleye sütcü gelmiyor ama annem sık sık köyden gönderiyo ama ben yoğurt özürlüsüyüm pek sevmem....

selam arkadaşlar inşallah hepinizinde hamileliği yolunda gidiyordur.çok şükür ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum darısı sizlerin başına inşallah doktorum 1 ay sonra gel dedi

tebrikler inşallah 2 hafta sonrada ben duyarım:Saruboceq:

x-raylardan bende bi daha geçmicem ve salam sucuk gibi şeylerden nefret ediyorum zaten...şakkıdı

ne güzeel tebrikler canımmmm:1hug:

kujularrrrr nasılsınıssssss, ben bugün ayıptır sölemesi bi öğürtüyle uyandım büyük çaba sonucunda çıkardım çok mutuyummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…