gelelim bana
bugün yeni bir doktara gidecektim
bebeğim 1 cm olmuş tam bugün 7+0 olmuşuz bebek açısından herşey yolunda ama içerde büyük bi kanama vardı doktor yapacamız bişey yok takdiri ilahi herşey yolunda ama bi yandanda bizim için her kanama düşük tehdidir dedi işte böyle
sekercim senden birşey iseyebilirmiyim bugün doktor iğnemin bebeğe yan etkisi olduğunu ve belkide o doktorumun bunu duymamış olabileceğini söyledi ve iğneyi değiştirmek istedi
ama iğneyi veren dokotruma güveniyorum arada farklı 2 doktora yazdırdım inernetten araştırdım kullanan dolu kimsemi uyarılmıyo
bikaç kişiye sorduruyorum sende eğer zahmet olmazsa kuzenine sorabilirmisin böyle bi durum varmı diye
iğnenin adı cleaxene
mrb kızlar bazı arkadaşlar sormuş cı yemenin falan zararı varmı diye. bana bugün doktor acı falan kabızlık yapabilir bu da ıkınmaya neden olur ve bu dönemde bu istemediğimiz bişey dedi.sağlıklı beslen çiğ köfte salam gibi çiğ etler yok dedi. bol bol sebze meyve. alışveriş merkezlerindeki x-raylardan geçme sakın dedi.öle işte.
nereden çıktı demeyin yoğurt ve su çok çok önemli, bebek bizden çekiyor, mineralleri yerine koymamız bizim sağlığımız için çok önemli. benim tırnaklarımda yıllardır beyazlık olmazdı, bu sabah farkettim, magnezyum eksikliğinin işareti, o yüzden aman kussanız da yiyin.
slm kızlar Allahıma şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım dokt diğer ultrasonu bozukmuş olsun buda yetti bana ayyy ne güzel bişey yavrum benim pıt pıt atıyoo yerim ben onun kalbini boyu 5.7mm yazıyo kağıtta nasıl sizce kızlar ,darısı duymayanların başına inş.
kızlar slm yeni arkadaşlar hoşgelmişler ben annemlere taşındım çok şükür iyiyiz
mide bulantısı tam gaz dvm ediyo
bide kabızlık başımın belası oldu ilaç verdi geçti
16 hazirana randevu verdi drum pzt tekrar pıt pıtlarını duyduk
1, 56 cm olmuş miniğim
dr şu 12 haftayı atlatalım dinlen ddi
günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalı bugunn
bulantılarımız devam ediyor bunun yanında şişkinliğimiz geçti
kızlar benimde kabızlık sorunum vardı en güzeli sabah aç karna
agzıma 3-4 kuru kayısı yiyorum inanın faydası oluyo deneyin hem saglıklı bişi:))
ikiz bebek 6 haftadan sonra anlaşılıyormuş bibercik...
5 haftalık gitmiştim ben doğal olarak bişey dememişti, demek ki tek demiştim ama araştırdım acıcık...
2li teste gittiğimizde iki bebeyle karşılaşma ihtimalimiz var bizim...
kızlarrrr ben geldimmmmm...
dr um şu an 5+1 o yüzden karından göremeyebilirim dedi( kuzen ya alttan bakmak ta istemiyo...)
neyse bi ihtimal bakalım dedi
jel i sürdü, cihazı koydu veee kese hemen göründü, karından usg ile 1 cm ama vaginal bakılsaydı daha net görebilirdim dedi..... şu an kese karından 10.3 mm....
10 gün sonra kalp atışlarını duyarız inşallah dedi......
gelilşimi, tutunma yeri çok güzel dedi.....
maşallahhhh bebişimie...
çok mutluyum kızlar....
tabiiki mayalayamıyorum çünkü hazır sütten olmuyo ve mahalleye sütcü gelmiyor ama annem sık sık köyden gönderiyo ama ben yoğurt özürlüsüyüm pek sevmem....
selam arkadaşlar inşallah hepinizinde hamileliği yolunda gidiyordur.çok şükür ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum darısı sizlerin başına inşallah doktorum 1 ay sonra gel dedi
mrb kızlar bazı arkadaşlar sormuş cı yemenin falan zararı varmı diye. bana bugün doktor acı falan kabızlık yapabilir bu da ıkınmaya neden olur ve bu dönemde bu istemediğimiz bişey dedi.sağlıklı beslen çiğ köfte salam gibi çiğ etler yok dedi. bol bol sebze meyve. alışveriş merkezlerindeki x-raylardan geçme sakın dedi.öle işte.
slm kızlar Allahıma şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım dokt diğer ultrasonu bozukmuş olsun buda yetti bana ayyy ne güzel bişey yavrum benim pıt pıt atıyoo yerim ben onun kalbini boyu 5.7mm yazıyo kağıtta nasıl sizce kızlar ,darısı duymayanların başına inş.
kujularrrrr nasılsınıssssss, ben bugün ayıptır sölemesi bi öğürtüyle uyandım büyük çaba sonucunda çıkardım çok mutuyummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3