2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr hepinizehihoyyyt bebeklerinizle birlikte güzel bir günn geçirmeniz dileğiyle kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar a.s.
işe biraz gec geldim uyku sefası yaptık bebişimlen

günaydın annişler ben dün pıt pıtlarımı duydum ndk gereğini yaparsın artık nazarımı unutma ya kızlar bbişimin boyu 5.7mm yazıyo sizce nasıl

günaydın annişler ben dün pıt pıtlarımı duydum ndk gereğini yaparsın artık nazarımı unutma ya kızlar bbişimin boyu 5.7mm yazıyo sizce nasıl

Ayy ne güzel pıt pıtları duymuşsun.
İnşallah bende duyarım 2 hafta sonra.
7 haftalıkken mi duyulur.

günaydın kızlarrr. nasılsınız. ya bu arada nekadar çok ocak annesi var. sayfalar okadar hızlı akıyoki ben hepsini okuyamıyorum bazen

Kızlar günaydın, nasılsınız? Yaaa benim dün regl ağrısı gibi 1-2 saat çok ağrım oldu, eve gidince yattım geçti, sizde de oluyor mu? Biraz endişelendim açıkçası

Kızlar günaydın, nasılsınız? Yaaa benim dün regl ağrısı gibi 1-2 saat çok ağrım oldu, eve gidince yattım geçti, sizde de oluyor mu? Biraz endişelendim açıkçası

olabilir canım o kadar normal sancılar bu aralar bebeğin kendine yer açıyo yerimseniben
dinlen sadece stres yapma

gunaydın canım..
adet zamanın yaklastıysa agrın olablır.ama normal zamanda da o tur agrılarının olmasıda gayet dogal canım.benım hergun oyle agrım oluyor alıstım artık :)

günaydın kızlar a.s.
benimde muhtemel doğum tarihim 17 ocak :CüvCüv:
jujum gel demişti ben de geldim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…