selam kuşlarr nasılsınısssssssss, şirkette birini paraladım :)) gelmiş arkamdan gizlice beni korkutuyo yüreği ağzıma geldi karnım ağrıdı bian deli oldumm neler saydımm, dengesizmidir nedir yaa zaten herşeye sıçrıyorum son günlerde bide hamile kadına yapılırmı böyle bişey yaa inadına mı yapıyolardır nedirr, deli oldumm ne geliyosa ağzıma bağardım millet te şok oldu :))
herkese merhaba. Benimde sat 1 nisan. şu an 8+6 hamileyim. Bu topiğe girmekte bu kadar beklememin sebebi Haziran 2008 den bu yana 2 düşük yaşamış olmam. ama şu an herşey yolunda gözüküyor. yine de çok endişeliyim. ama bir o kadar da mutluyum. herkese hayırlı , sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum
günaydın kızlar
ben daha gitmedim
eşim gitme dei işyeri simdi sorun cıkartır dedi
evet dicekler tekirdağ gidiyo işe gelemiyo biliyorum cunki belki yarın yada persembe giderim elbet gitcemde ne zaman o belli değil
yata yata sırtım ağrıdı alıskın değilim 11 e kadar uyumaya kaydirigubbakcemile3
cnm sen ticker e bakma çünkü benim bebeğim geç döllegi büyük ihtimal adetim çok geçti adetime göre 20 acak annesi olama gerekiyo ama degerime göre şubat ananlerindeyim yani onu düşüme benim değerm cuma günü 541 di ona göre yani değere göre degerlendirebilirseniz sevinirim
hiç hatırlamıyomusun canım tahmini olarak ne olabilir
doktora gittinmi tahlil falan ne zaman yaptırdın kaç çıktı
doktora gittinmi ne zaman ultrasonda tam kaç günlük yazıyo
doktor doğum tarihi olarak bişey dedimi
kıslar ilk sayfada isimlerimizin yanındaki nazarları kaldırmak zorunda kaldım çünkü en fazla 50 nazar işareti koyabiliyormuşuz yeni eklenenlere konulmuyordu, haksızlık olmasın diye şeyettim :)) daha güsel bir liste yapma çalışmasındayımm, pek yakında gelecek bekleyinn
günaydın kızlar
ben daha gitmedim
eşim gitme dei işyeri simdi sorun cıkartır dedi
evet dicekler tekirdağ gidiyo işe gelemiyo biliyorum cunki belki yarın yada persembe giderim elbet gitcemde ne zaman o belli değil
yata yata sırtım ağrıdı alıskın değilim 11 e kadar uyumaya kaydirigubbakcemile3
cnm sen ticker e bakma çünkü benim bebeğim geç döllegi büyük ihtimal adetim çok geçti adetime göre 20 acak annesi olama gerekiyo ama degerime göre şubat ananlerindeyim yani onu düşüme benim değerm cuma günü 541 di ona göre yani değere göre degerlendirebilirseniz sevinirim
ebru ben keseyi karından gördüğümde 5+0 dım hcg değerim 5600 civarıydı zar zor seçiliyodu kese çok küçüktü belki bir fikir olur senin için tabi ultrasondan ultrasona değişedebilir
valla kızlar bende çok heycanlıyım yarın gidicem mercimeğimi görmeye yarın 6+4 oluyorum allahım inşallah bir sorun çıkmazda görürüm kalp atışınıda duyarım
sorma yaa valla parçalicaktım adamı , zaten gebelik oluştuğu dönemden beri aşırı duyarlıyım herşeye sıçrıyorum herşeyden korkuyorum, evde eşim öksürmeden yanıma yaklaşamaz oldu kaydirigubbakcemile3
canım hemen telaşlanma benim hesabıma göre önümüzdeki cuma c.tesi senin de 5000 civarı oluyo bence p.tesi gitsen iyi bir netice arlırsın diye düşünüyorum tabi illaki karından istiyorsan