2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz...a.s.
hepınızı tebrık ederım.
hayırlısı olsunn..

selam kuşlarr nasılsınısssssssss, şirkette birini paraladım :)) gelmiş arkamdan gizlice beni korkutuyo yüreği ağzıma geldi karnım ağrıdı bian deli oldumm neler saydımm, dengesizmidir nedir yaa zaten herşeye sıçrıyorum son günlerde bide hamile kadına yapılırmı böyle bişey yaa inadına mı yapıyolardır nedirr, deli oldumm ne geliyosa ağzıma bağardım millet te şok oldu :))

herkese merhaba. Benimde sat 1 nisan. şu an 8+6 hamileyim. Bu topiğe girmekte bu kadar beklememin sebebi Haziran 2008 den bu yana 2 düşük yaşamış olmam. ama şu an herşey yolunda gözüküyor. yine de çok endişeliyim. ama bir o kadar da mutluyum. herkese hayırlı , sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum

günaydın kızlar
ben daha gitmedim
eşim gitme dei işyeri simdi sorun cıkartır dedi
evet dicekler tekirdağ gidiyo işe gelemiyo biliyorum cunki belki yarın yada persembe giderim elbet gitcemde ne zaman o belli değil
yata yata sırtım ağrıdı alıskın değilim 11 e kadar uyumaya kaydirigubbakcemile3

4+4 sun galıba.1 hafta snra gıttıgınde tahmınım karından gorebılırsın canım...

cnm sen ticker e bakma çünkü benim bebeğim geç döllegi büyük ihtimal adetim çok geçti adetime göre 20 acak annesi olama gerekiyo ama degerime göre şubat ananlerindeyim yani onu düşüme benim değerm cuma günü 541 di ona göre yani değere göre degerlendirebilirseniz sevinirim

Rüzgarcım ben bişeyler hatırladım 17 Mayıs taki testimde bhcg 16775 idi Şimdi sat için tahminlerde bulunabilir misin Şuan 8 haftalık oluyorum değil mi

kıslar ilk sayfada isimlerimizin yanındaki nazarları kaldırmak zorunda kaldım çünkü en fazla 50 nazar işareti koyabiliyormuşuz yeni eklenenlere konulmuyordu, haksızlık olmasın diye şeyettim :)) daha güsel bir liste yapma çalışmasındayımm, pek yakında gelecek bekleyinn

ohh ohh iyi olmuşş bizden de kopmamış oldunhihoyyyt

ebrum bence cuma günü git doktoruna, çağırdıysa vardır bir bildiği git bi baksın kese görünmesse bile kalınlaşma görülür vereliniortak

ayy cnm benim bişmiyorum ki ne yapacagımı aslında patron paramı verrise gitmeyi düşünüyorum ama para yok işte

ebru ben keseyi karından gördüğümde 5+0 dım hcg değerim 5600 civarıydı zar zor seçiliyodu kese çok küçüktü belki bir fikir olur senin için tabi ultrasondan ultrasona değişedebilir

abowwwwwwwwww 5600 de göründüyse benimki ne daha çok varrrrrrr daha 541 deee

benim yüzümde sivilce cıkmaya basladı yaaa mafoldumben
hiç olmazdı benneyaptımki

valla kızlar bende çok heycanlıyım yarın gidicem mercimeğimi görmeye yarın 6+4 oluyorum allahım inşallah bir sorun çıkmazda görürüm kalp atışınıda duyarım

Son düzenleme:
iyi yapmısın ndk iki de tokat patlatsaydın :mymeka:

sorma yaa valla parçalicaktım adamı , zaten gebelik oluştuğu dönemden beri aşırı duyarlıyım herşeye sıçrıyorum herşeyden korkuyorum, evde eşim öksürmeden yanıma yaklaşamaz oldu kaydirigubbakcemile3

canım hemen telaşlanma benim hesabıma göre önümüzdeki cuma c.tesi senin de 5000 civarı oluyo bence p.tesi gitsen iyi bir netice arlırsın diye düşünüyorum tabi illaki karından istiyorsan

kızlar ben biraz yatayım cok oturdum yoksa benim kase düzelmicek :roflol:

slm kızlar ben de 2010 ocak annesi olacağım...ınşallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de gösterir Rabbimmmm

slm kızlar ben de 2010 ocak annesi olacağım...İnşallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de gösterir Rabbimmmm

sudem bilgilerini yaz ekeyeyim seni de listeye, rabbim kucağına almanı nasib etsin:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…