kıslar bende de yoktu mide bulantısı çok hafifti, ama son iki gündür bulantıyı iyiden iyiye hissediyorum çıkartacak kadar değil, i bu artacak mı sizce, bu kadarı bile gayet rahatsız edici...
bende kötü bir deneyim yaşadım...uzun süre bende alamam galiba...ama can atıyorum ona oda dizmek ciciler almak için...delfciğim rabbim bu meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım....
ayy kızlar bişe soracm size cuma günü degerim 541 çıkmıştı kese için dr bugün yada yarından için çagırmıştı ben görünme zdiye gitmedim sizce ne zman gitmeliyim kese için karından görebilmek istiyorum alttan muayenelerde eşleri yanına almıyo da eşimde görsün istiyorum da
benim ikinci.... ilk meleğimi 7 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olarak kaybetmiştim...allahım bunu korusun ve sağlıcakla eşime ve bana bağışlasın....
benim ikinci.... ilk meleğimi 7 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olarak kaybetmiştim...allahım bunu korusun ve sağlıcakla eşime ve bana bağışlasın....
kıslar bencede böyle şeyleri ne düşünelim
ne konuşalım nede aklımıza getirelim lütfen.
inş hepimiz saglıklı bir şekilde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip eder allahım.
bu konulara girmek pek saglıklı değil.
hepimiz için :)
Kızlar sizler nasılsınız? Bugün evdeyim, işe gidemedim maalesef, dün akşam 6dan sabaha kadar süren bir karın ve kasık ağrım oldu, bugün yatıyotum evde, Allaha şükür şimdilik bir ağrı yok, korktum ama:çok üzgünüm: