2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kıslar bende de yoktu mide bulantısı çok hafifti, ama son iki gündür bulantıyı iyiden iyiye hissediyorum çıkartacak kadar değil, i bu artacak mı sizce, bu kadarı bile gayet rahatsız edici...

ben iki kez kusuyodum .çok kötüydü. şimdi biraz daha iyi bulantı gelince hiçbiişey dinlemiyo zaten.vereliniortak

benim karnım acıkınca bulantım oluyo bu normal mi acaba? yemek yemek istemiyorum genelde ama galeta fln yiyorum özellikle sabahları...

bende kötü bir deneyim yaşadım...uzun süre bende alamam galiba...ama can atıyorum ona oda dizmek ciciler almak için...delfciğim rabbim bu meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım....

canım aminnnnn hepimize inşallahhhh

beta hcg 1500 ün üzerine çıkmadan kese görünmez demişti dr um...

benim karnım acıkınca bulantım oluyo bu normal mi acaba? yemek yemek istemiyorum genelde ama galeta fln yiyorum özellikle sabahları...

benimde acıkınca oluyor bulantım özellikle sabah kalkınca ve gece yatarken....

benim hiç denecek kadar az bulantım oldu, sadece 2 defa bulandım okadar :)) maaşallahhhh

canım miğdenin boş kalmamasına dikkat et.boş miğde daha fazla bulantı yaparmış diye duydum.

kızlar benim Allah'ın izniyle ilk bebişim olucak...sizlerin de ilk bebekleriniz mi?

kızlar benim Allah'ın izniyle ilk bebişim olucak...sizlerin de ilk bebekleriniz mi?

benim ikinci.... ilk meleğimi 7 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olarak kaybetmiştim...allahım bunu korusun ve sağlıcakla eşime ve bana bağışlasın....

benim ikinci.... ilk meleğimi 7 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olarak kaybetmiştim...allahım bunu korusun ve sağlıcakla eşime ve bana bağışlasın....

kızlar ben bunları okudukça moralim bozuluyor.Ama olumlu düşüşünelim olumlu olsun değil mi??? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

kıslar bencede böyle şeyleri ne düşünelim
ne konuşalım nede aklımıza getirelim lütfen.
inş hepimiz saglıklı bir şekilde yavrularımızı kucagımıza almayı nasip eder allahım.
bu konulara girmek pek saglıklı değil.
hepimiz için :)

Kızlar sizler nasılsınız? Bugün evdeyim, işe gidemedim maalesef, dün akşam 6dan sabaha kadar süren bir karın ve kasık ağrım oldu, bugün yatıyotum evde, Allaha şükür şimdilik bir ağrı yok, korktum ama:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…