2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ndk benim bilgileride yazarmısın. 10 haftalık bebek ve kalp atışı görüldü..
ve 15 gün sonra ikili tes yapılacak.
yaş 31 yazarsan sevinirim..canım.vereliniortak

Canım 26 yaşındayım son adet tarihim 25 nisan,muhtemel doğum 30 ocak.tşk ederim...

meraba kızlar bende ocak annesi olucam inşallah :Saruboceq: bi türlü siteyi bulamıyodum smh den aldım en sonunda benide eklerseniz sevinirim bugün 8+ 5 oldum bende

kızlar çok yazmışsınız ben geçmişi fazla okuyamadım...nasıl geçiyor hamileliğiniz bulantı kusma var mı?

mrh anişler ben çok fazla kusuyom ya hiç yiyemiyom yesemde çıkarıyom nolcak böyle bilmiyom off ama bebişim için herşeye değer

kılzra bulantılarınız ne zaman başladı peki? ben 5+3 üm bulantı falan yok...

ben şu anda 8+6 yım. arada sırada oluyor bulantı. bende uyku hali inanılmaz

kızlar benim gibi bebişlerine bişeyler almak için sabırsızlanan varmı ay bir an önce Allahın izniyle büyüselerde almaya başlasak ayy ne güzel olur

kızlar benim gibi bebişlerine bişeyler almak için sabırsızlanan varmı ay bir an önce Allahın izniyle büyüselerde almaya başlasak ayy ne güzel olur

canım bende o sabırsızlananlardanım. ancak 2 kötü deneyim yaşadığım için açıkçası uzun bir süre alamayacağım gibi geliyor

kızlar ya bende iştahsızlık basladı sızde de varmı.yemek yıyesım yok.tıksınmede yok.sadece canım bır sey yemek ıstemıyor.

kızlar ya bende iştahsızlık basladı sızde de varmı.yemek yıyesım yok.tıksınmede yok.sadece canım bır sey yemek ıstemıyor.

bende var canım. hani birşey yemesem bile olur gibi sanki. her yemeğe öcü gibi bakıyorum. ama mecburen yiyorum tabii ama çok azzz

bulantı yoksa neden yemiyosunki gönül.belkide sendede bebek böyle etki gösteriyo. ben bulantım olmadıgı zman iyi yiyorum ama.

bulantım hıc olmadı zaten hep soguk su ıcmek ıstıyorum cok sıcak ya buraları acaba ondanmı dıyorumm.bır kac gundur aksam yemegı bıle zor yıyorum..

Benim iştahım adetten önce bir açıldı pir açıldı:1shok: hala da öyle.

ben iştahsızım bulantım başlayalı yemek hiç azıma vurmuyorum..kokuyu.-tatlicadiarzu-

ndk BENİDE EKLERMİİSİİNNN Bende 2010 annesi olacagım inşallah.. SAT 17.04.2009---- 22 01 2010 muhtemel dogum tarihim.. 9 haziranda doktora gidecegim ve inşallah kalp atışı duyacagımsositososito

canım bende o sabırsızlananlardanım. ancak 2 kötü deneyim yaşadığım için açıkçası uzun bir süre alamayacağım gibi geliyor

bende kötü bir deneyim yaşadım...uzun süre bende alamam galiba...ama can atıyorum ona oda dizmek ciciler almak için...delfciğim rabbim bu meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…