benimde ilk bebeğim kızlar 5+4 bulantılarınız ne zaman başladı sizin ?
benim henüz yok inş da olmaz çalışıyorum çünkü wc epey uzak yollara saça saça giderim
herhalde yada direk kafamı masanın altına koyarım :)
böyle gitsin diye dua ediyorum
Kızlar sizler nasılsınız? Bugün evdeyim, işe gidemedim maalesef, dün akşam 6dan sabaha kadar süren bir karın ve kasık ağrım oldu, bugün yatıyotum evde, Allaha şükür şimdilik bir ağrı yok, korktum ama:çok üzgünüm:
gönülcüm bak bebişini üzme kızarım, ben ilk hamileliğimde o hatayı yapmıştım, 2-3 hafta boyunca çok kzıgın, üzgün ve kırgındım, ağladım durdum sinirden ama bebişim gidince anladımki çok boşmuş hepsi, sakın sakın haaaa, aç güzel bir müzik dinle, aklına geldikçe kendini başka şeylere yönlendir, romantok bir film aç izle, kendini oyla ama aşırı üzüntü, kızgınlık yasakbuyrunnnnnnnnn
aa canım yapma böyle sanıyorum iştesin. böyle ani sinirlenmeler normal. ama ltf her ne ise görmezlikten gel ve onun cehaletine ver. bebişin herşeyden önemli canımmmm
gönülcüm hayırdır neyin var :uhm:
bende suan cok sinirliyim
işyerinden haber yolladılar beni işe bekliyorlar yerime kimse bakmıyormus adam yokmus
stajyerler gitmiş artık haziran olunca
offf ben tekirdağ planı yaparken işe cağırıyorlar
ne yapmayalım bilmiyorum
gitmesem gitmem ama
ya cıkartırlarsa
alt tarafı 20 hafta sonra doğum iznine cıkıcam bunu göze alamıyorum doğum parası bize iyi gelecek cünki
off cıldırmak üzereyim
kızlar maşallah döktürmüşsünüz iş yerinden çok fırsat bulamıyorum girmeye geçmişi çok okuyamadım ama sinirli anneler varmış aman dikkat :1no2: hiçbişey bebeğimizden daha önemli diyil o kadar bekledik onların gelmesini şimdi boş şeylerle üzmeyelim dimi kaydirigubbakcemile3
kızlar maşallah döktürmüşsünüz iş yerinden çok fırsat bulamıyorum girmeye geçmişi çok okuyamadım ama sinirli anneler varmış aman dikkat :1no2: hiçbişey bebeğimizden daha önemli diyil o kadar bekledik onların gelmesini şimdi boş şeylerle üzmeyelim dimi kaydirigubbakcemile3
ceycem bilmiyorum ne yapacağımı
yarın gidemem zaten
zaten patronum bana demişti doğuma kadar burdasın doğurur 2 gün sonra gelirsin demişti
bi insan bu kadar hayvan yerine konmaz
o an demedim doğumdan sonra yokum diye biliyorum erkenden cıkaracaklar
Gönülcüm bende işyerindeki bi kıza sinir oldumkötükedihüso
Hamile olmasam kızı geberticemklava:
Sabah işyerinde çikolata dağıttım.
İşyerine ilk defa hamile olduğumu bugün söyledim.
Yanımdaki aptala da verdim ama gitmiş bizim çaycı ablaya vermiş.
Ben onun çikolatasını yemem demiş.
Hıh ne halin varsa gör yemezsen yeme umrumda değil:dilcikar: