2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benimde ilk bebeğim kızlar 5+4 bulantılarınız ne zaman başladı sizin ?
benim henüz yok inş da olmaz çalışıyorum çünkü wc epey uzak yollara saça saça giderim
herhalde yada direk kafamı masanın altına koyarım :)
böyle gitsin diye dua ediyorum

canım aman dikkat et kendine. dr unla görüştün mü?

kızlar suan cok hemde cokkk sınırlıyım bırınee.bana bırsey soyleyın ne yapmam gerekır sınırımı yatıstırmam ıcın bebegıme birsey olur dıye korkuyorumm.aglıycam aglamamak ıcın kendımı tutuyorumm.bana bır sey soyleyınkı sınırım yatıssın.patlamaya hazır bomba gıbıyımm...

canım aman dikkat et kendine. dr unla görüştün mü?

canım aramadım, benim doktor biraz felaket tüccarı gibi ağrı geçmeseydi bugün gidecektim ama yarın zaten randevıum var gidicem diye aramadım.

gönülcüm bak bebişini üzme kızarım, ben ilk hamileliğimde o hatayı yapmıştım, 2-3 hafta boyunca çok kzıgın, üzgün ve kırgındım, ağladım durdum sinirden ama bebişim gidince anladımki çok boşmuş hepsi, sakın sakın haaaa, aç güzel bir müzik dinle, aklına geldikçe kendini başka şeylere yönlendir, romantok bir film aç izle, kendini oyla ama aşırı üzüntü, kızgınlık yasakbuyrunnnnnnnnn

aa canım yapma böyle sanıyorum iştesin. böyle ani sinirlenmeler normal. ama ltf her ne ise görmezlikten gel ve onun cehaletine ver. bebişin herşeyden önemli canımmmm

gönülcüm bende birazönce birisiyle atıştım iş için ve çok kötü kasık ve karın ağrılarım neyapacağım şimdi yaa

arkadaşlarrr ne olur yapmayın böyle. inanın değmezzz. haklı olabilirsiniz ama ne olur bebişii düşününnnn plsssss

canım elini tuzlu su ile yıka.üzerindeki negatif elektriği alır.

hersayı denıyorum ama sınırım azalmadı.evım yakın bı evıme gıdeyım hem yuruyus hemde elımı uzumu yıkayıp geleyımmm...
tesekkur ederım hepınızeeeee

gönülcüm hayırdır neyin var :uhm:
bende suan cok sinirliyim
işyerinden haber yolladılar beni işe bekliyorlar yerime kimse bakmıyormus adam yokmus
stajyerler gitmiş artık haziran olunca
offf ben tekirdağ planı yaparken işe cağırıyorlar
ne yapmayalım bilmiyorum
gitmesem gitmem ama
ya cıkartırlarsa
alt tarafı 20 hafta sonra doğum iznine cıkıcam bunu göze alamıyorum doğum parası bize iyi gelecek cünki
off cıldırmak üzereyim

kızlar maşallah döktürmüşsünüz iş yerinden çok fırsat bulamıyorum girmeye geçmişi çok okuyamadım ama sinirli anneler varmış aman dikkat :1no2: hiçbişey bebeğimizden daha önemli diyil o kadar bekledik onların gelmesini şimdi boş şeylerle üzmeyelim dimi kaydirigubbakcemile3

Naber Rylai
Bak aynı topikte yazışıyoruz
Allahım bana da mucizemi gönderdi

ceycem bilmiyorum ne yapacağımı
yarın gidemem zaten
zaten patronum bana demişti doğuma kadar burdasın doğurur 2 gün sonra gelirsin demişti
bi insan bu kadar hayvan yerine konmaz
o an demedim doğumdan sonra yokum diye biliyorum erkenden cıkaracaklar

slm kızlar julicim stres yapma olmadı çıkarsın işten bebişler rızıklaarıyla geliolar bu özeller yokmu ya insanı bezdiriolarr

Gönülcüm bende işyerindeki bi kıza sinir oldumkötükedihüso
Hamile olmasam kızı geberticemklava:
Sabah işyerinde çikolata dağıttım.
İşyerine ilk defa hamile olduğumu bugün söyledim.
Yanımdaki aptala da verdim ama gitmiş bizim çaycı ablaya vermiş.
Ben onun çikolatasını yemem demiş.
Hıh ne halin varsa gör yemezsen yeme umrumda değil:dilcikar:

slm kızlar julicim stres yapma olmadı çıkarsın işten bebişler rızıklaarıyla geliolar bu özeller yokmu ya insanı bezdiriolarr

haklısın canım
insana değer yok nedense
insan gecmiş olsun diyeceğine
gel diye haber yolluyor :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…