2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
evet cnm özelde müdürler hasta olduğunda üzülüolar amaa sen hastasın die deil şimdi izin alır die üzülüolar hayırlısı olsun takma kafana bebişi düşün

sakin julicim sakin. allah büyük. işte insanlar böyle iyi iken işine yarıyorken senden iyisi yok.düşmeye gör

Mervecim bende 5+4'üm.
Benim de bulantılarım başlamadı daha
Hiçbişey hissetmiyorum ben
Sadece ara ara kasık ağrım oluyo çok hafif
İnşallah 9 ay boyunca hiçbir sorunumuz olmaz.

keske benımde ole olsa iş yerınden yada pek tanımadıgım bır ınsanla olsa takmazdım bıle.abımın eşi olunca ınsan iice sınırlenıyor.zaten hıc sevmemısımdır bu zamana kadar bugunku tartısmadan sonra iice nefret eder oldum..abımı ve abımın oglunu cok sevdıgımden cok fazla bırseyde yapamıyorum ama alttada kalmadım ne varsa soyledım ona.acıyorum abıme ve oglusuna.Allahım kımselere oyle gelın vermesın arada cocuk olunca bazı seyler ertelenıyor.offf offff

Allaa allaaa ne insanlar var yaaaav...

cnm aşılaman tutmuşmuydu senin bi dakka yaa benmi kaçırdım yoksa hatırlamıyomuyum ne zmn haber vermiştin sen bizim topiğe

Canım sen bayadır girmiyosun siteye
ben görmüyorum seni bayadır
ben aşılama olmadım
Allahım doğal yoldan gönderdi meleğimi
Aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı

kızlar neyse bugun canımızı sıkan unutalım hepsını bebısımız cokk daha onemlı o kişilerdenn.
hep moralımız yuksek olsun mutlu olalım hepımız.....

Canım sen bayadır girmiyosun siteye
ben görmüyorum seni bayadır
ben aşılama olmadım
Allahım doğal yoldan gönderdi meleğimi
Aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı

ayyy cnm benim gözün aydınn hihoyyyt cnm ben 15 gün yattım düşük tehlikem olduğu için o yüzden pek giremedim şimdi işe başladım fırsat buldukça giriyorum

benimde bugun çok canım sıkıldı sonra düşündüm aman boşver hangisi bebeğimden kıymetli dedim sizde öyle diyin ya şu halimle bile uğraşmaları sinir etti beni yaaa yok yok takmıyorum mutluyum :)

benimde bugun çok canım sıkıldı sonra düşündüm aman boşver hangisi bebeğimden kıymetli dedim sizde öyle diyin ya şu halimle bile uğraşmaları sinir etti beni yaaa yok yok takmıyorum mutluyum :)

bende takmıycam.bende mutluyuuuuuummmmmmmmm.....hihoyyyt

Sevcancım bu arada keseyi görmüşsün hayırlı olsun canım.

Sağol anjelic.a.s.
Evet keseyi gördük Allahıma şükürler olsun.:teytey:
2 hafta sonra da kalp atışlarını duyucaz kısmetse.:Saruboceq:

JuLiett benim bilgilerimi günceller misin şeker
kese göründü
bide kilom 62 çıktı doktordamafoldumben

jüli canım bikaç defa yazdım ama ndk gözden kaçırdı herhalde, bana da kese göründü yazar mısın? Kilo 56, hazır sevcana bakarken beni de ekle tatlıma.s.

bana hayırsız ima eden birine bakmıştım
cülletimmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…