benimde ilk bebeğim kızlar 5+4 bulantılarınız ne zaman başladı sizin ?
benim henüz yok inş da olmaz çalışıyorum çünkü wc epey uzak yollara saça saça giderim
herhalde yada direk kafamı masanın altına koyarım :)
böyle gitsin diye dua ediyorum
Mervecim bende 5+4'üm.
Benim de bulantılarım başlamadı daha
Hiçbişey hissetmiyorum ben
Sadece ara ara kasık ağrım oluyo çok hafif
İnşallah 9 ay boyunca hiçbir sorunumuz olmaz.
keske benımde ole olsa iş yerınden yada pek tanımadıgım bır ınsanla olsa takmazdım bıle.abımın eşi olunca ınsan iice sınırlenıyor.zaten hıc sevmemısımdır bu zamana kadar bugunku tartısmadan sonra iice nefret eder oldum..abımı ve abımın oglunu cok sevdıgımden cok fazla bırseyde yapamıyorum ama alttada kalmadım ne varsa soyledım ona.acıyorum abıme ve oglusuna.Allahım kımselere oyle gelın vermesın arada cocuk olunca bazı seyler ertelenıyor.offf offff
Gönülcüm bende işyerindeki bi kıza sinir oldumkötükedihüso
Hamile olmasam kızı geberticemklava:
Sabah işyerinde çikolata dağıttım.
İşyerine ilk defa hamile olduğumu bugün söyledim.
Yanımdaki aptala da verdim ama gitmiş bizim çaycı ablaya vermiş.
Ben onun çikolatasını yemem demiş.
Hıh ne halin varsa gör yemezsen yeme umrumda değil:dilcikar:
Canım sen bayadır girmiyosun siteye
ben görmüyorum seni bayadır
ben aşılama olmadım
Allahım doğal yoldan gönderdi meleğimi
Aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı
Canım sen bayadır girmiyosun siteye
ben görmüyorum seni bayadır
ben aşılama olmadım
Allahım doğal yoldan gönderdi meleğimi
Aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı
ayyy cnm benim gözün aydınn hihoyyyt cnm ben 15 gün yattım düşük tehlikem olduğu için o yüzden pek giremedim şimdi işe başladım fırsat buldukça giriyorum
benimde bugun çok canım sıkıldı sonra düşündüm aman boşver hangisi bebeğimden kıymetli dedim sizde öyle diyin ya şu halimle bile uğraşmaları sinir etti beni yaaa yok yok takmıyorum mutluyum :)
benimde bugun çok canım sıkıldı sonra düşündüm aman boşver hangisi bebeğimden kıymetli dedim sizde öyle diyin ya şu halimle bile uğraşmaları sinir etti beni yaaa yok yok takmıyorum mutluyum :)
ayyy cnm benim gözün aydınn hihoyyyt cnm ben 15 gün yattım düşük tehlikem olduğu için o yüzden pek giremedim şimdi işe başladım fırsat buldukça giriyorum
jüli canım bikaç defa yazdım ama ndk gözden kaçırdı herhalde, bana da kese göründü yazar mısın? Kilo 56, hazır sevcana bakarken beni de ekle tatlıma.s.