cok sağol cnmm bir tek sen selam verdınnn.senın ne kadarlık oldu yanlız senle yazısırım artıkcokacimcoook
kızlar bende ocak annesiyim beni de alın aranıza.beklenen doğum tarihi 30 ocak.bugün bebeğimi gördüm çok şükür. inş kalp atışlarını da duyarım
slm kızlar bende ocak annesi olucamm inşallahhh
kızlar bende ocak annesiyim beni de alın aranıza.beklenen doğum tarihi 30 ocak.bugün bebeğimi gördüm çok şükür. inş kalp atışlarını da duyarım
sağol gönülcum senıde arkadasımsın . cok naziksın. hoşbulduk
doğa sende hg bende yenı geldım....
senın ne zmaan muhtemel doğum tarıhın gönül
anjelıc slm cnmmmmmm.hb
ben hemencık alınırım senağlamasenağlama
anjelic evet canım ard ardayız sen keseni görmüştün dimi benim bebiş tek inş sağlıklı bir şekilde devam eder de kucağımıza alırız.dr sordum şimdi tam olması gereken gibiymiş kalp atışını duyamadık zaten çok küçük henüz inş o günleride görürüz
slm kızlar bende ocak annesi olucamm inşallahhh
Selam güzel 2010 ocak anneleri. Sizleri okuyunca çok duygulandım. Haftalar öncesine döndüm. Bende çok tedirgindim ilk zamanlar. Kese görüncekmi, kalbi atıcakmı....Zaman o kadar çabuk geçiyorki siz bile inanamıyacaksınız. 7. haftamda başlayan 12. haftamda biten bulantılarım ve kusmalarım olmuştu. Ama o bile çok zevkliydi. İçimde bir melek vardı çünkü. Şimdi büyüdü tekmeler savuruyor annesine. Çok şükür. İnşallah sizde bizim gibi duyucaksınız bu tekmeleri. Hamileliğinizin her anını doya doya yaşayın. Allah sağ salim kucaklarınıza almak nasip etsin inş. a.s.
merhaba arkadaşlar sayfanız çok kçabuk ilerliyor çok hızlısınız bakıyorumda......nasıl gidiyor bakalıom hamilelik belirtiler başladı mı...hani liste oluşmamış daha....
Selam güzel 2010 ocak anneleri. Sizleri okuyunca çok duygulandım. Haftalar öncesine döndüm. Bende çok tedirgindim ilk zamanlar. Kese görüncekmi, kalbi atıcakmı....Zaman o kadar çabuk geçiyorki siz bile inanamıyacaksınız. 7. haftamda başlayan 12. haftamda biten bulantılarım ve kusmalarım olmuştu. Ama o bile çok zevkliydi. İçimde bir melek vardı çünkü. Şimdi büyüdü tekmeler savuruyor annesine. Çok şükür. İnşallah sizde bizim gibi duyucaksınız bu tekmeleri. Hamileliğinizin her anını doya doya yaşayın. Allah sağ salim kucaklarınıza almak nasip etsin inş. a.s.
canım Allah tamamına erdirsin . güzel temennilerin için teşekkürler
İnşallah biz de o günleri görürüz canım, benim mide bulantısı falan yok, acaba ileride başlar mı?:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?