2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
cok sağol cnmm bir tek sen selam verdınnn.senın ne kadarlık oldu yanlız senle yazısırım artıkcokacimcoook

bizim 11 haftalık oldu teyzesi
bazen yazılar cok hızlı ilerliyor o yüzden görülmemiş olabillir
hep beraber 9 ay boyunca burda paylasımda bulunucaz insallah a.s.

ben şimdi kaçar yine ağrım basladı

kızlar bende ocak annesiyim beni de alın aranıza.beklenen doğum tarihi 30 ocak.bugün bebeğimi gördüm çok şükür. inş kalp atışlarını da duyarım

sağol gönülcum senıde arkadasımsın . cok naziksın. hoşbulduk
doğa sende hg bende yenı geldım....
senın ne zmaan muhtemel doğum tarıhın gönül

kızlar bende ocak annesiyim beni de alın aranıza.beklenen doğum tarihi 30 ocak.bugün bebeğimi gördüm çok şükür. inş kalp atışlarını da duyarım

Doğacım hoşgeldin, diğer topictede ard ardaydık heee, inşallah sıralam değişmez birlikte gideriz doğuma, hoşgeldin canım.

sağol gönülcum senıde arkadasımsın . cok naziksın. hoşbulduk
doğa sende hg bende yenı geldım....
senın ne zmaan muhtemel doğum tarıhın gönül

Benbilirim hoşgeldin canım, hayırlı olsun, genelde sayfalar hızlı ilerleyince görülmüyor sanırım, benim de çoğu yazım atlanıyor, alınmıyorum ama :)

anjelic evet canım ard ardayız sen keseni görmüştün dimi benim bebiş tek inş sağlıklı bir şekilde devam eder de kucağımıza alırız.dr sordum şimdi tam olması gereken gibiymiş kalp atışını duyamadık zaten çok küçük henüz inş o günleride görürüz

merhaba arkadaşlar sayfanız çok kçabuk ilerliyor çok hızlısınız bakıyorumda......nasıl gidiyor bakalıom hamilelik belirtiler başladı mı...hani liste oluşmamış daha....

Selam güzel 2010 ocak anneleri. Sizleri okuyunca çok duygulandım. Haftalar öncesine döndüm. Bende çok tedirgindim ilk zamanlar. Kese görüncekmi, kalbi atıcakmı....Zaman o kadar çabuk geçiyorki siz bile inanamıyacaksınız. 7. haftamda başlayan 12. haftamda biten bulantılarım ve kusmalarım olmuştu. Ama o bile çok zevkliydi. ıçimde bir melek vardı çünkü. Şimdi büyüdü tekmeler savuruyor annesine. Çok şükür. ınşallah sizde bizim gibi duyucaksınız bu tekmeleri. Hamileliğinizin her anını doya doya yaşayın. Allah sağ salim kucaklarınıza almak nasip etsin inş. a.s.

gördüm geçen hafta canım, benim hikaye karışık biraz, bhcg değerine göre kese küçük dedi, bi kanama odağı var kesenin yanında o kanama odağında başka kese veya keseler de olabilir dedi, kafamı bir sürü şeyle doldurdu gönderdi, ben de yarını bekliyorum şimdi kontrolüm var, inşallah kalp pıt pıtlarını da kısa sürede duyarsın canım, ben bi gönül rahatlığıyla hamileyim diyemedim daha:çok üzgünüm:

julicim sanıyorum listeyi sen yapıyorsun beni de ekler misin canım. sat 1 nisan , kilo 58, kalp atışı duyuldu tahmini doğum tarihi 6 ocak sağol canım

canım Allah tamamına erdirsin . güzel temennilerin için teşekkürler

merhaba arkadaşlar sayfanız çok kçabuk ilerliyor çok hızlısınız bakıyorumda......nasıl gidiyor bakalıom hamilelik belirtiler başladı mı...hani liste oluşmamış daha....

Canım ilk sayfada liste var bildiğim kadarıyla, orası güncelleniyor, benim karın ağrılarından başka bir belirtim yok şimdilik, bu iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum yaaa

İnşallah biz de o günleri görürüz canım, benim mide bulantısı falan yok, acaba ileride başlar mı?:1shok:

tmm cnm aglamam
ayy zaten bu drları hiçç bana demeyın nefret ettrdıler.bu ay beklemıyordum kızlar test yaptım adet olmıyınca 2,çizği cıktı şoke oldum esımle koşa koşa kan testıne gitik pazar akşamııydı düşünün yarını bekleyemedık neyse ozmana adetım 2gun gecmişti 159 cıktı ben bilmıyorum ya sevındım 3 mayısta oldu bu .ptesıde dr dedım görunuyum ben sanıyrumkı hemen kese göruncek.:))ilk ya ne biliyim.bu bana deger düşük dıs gebelık olabilir vss dedı bende dedımkı dr bey dedım ben zaten en cok 2haftalık hamileyımdır ddım eve yenı geldım dedım bunun etkisi varmı dedım yok dedı orda yıkıldım kızlarr ogun gene yaptrdı 220 ye cıktı bana göre saglıklıydı sonra 4gun sonra gene yaptrdım annesının bitoşu 1249 a yukseldı hemen baska dr a gittik orda keseyı gördum o drda dedıkı ne alaka dıs gebelık.off kısaca böle anlattım o hafta neler cektım bir bilsenız.21 mayısta kalp atıslarını gördukkk işte duyamadık dr inkı eskı makınaydı delikafadulden 21 mayısta 6 hafta +2 gunluk dedı dr bana göre 1hafta buyuk söluyor od eğişir galıba 13ocak verdı dgm tarıhınıde ben suan 9haftalııgm galıbaa

canım Allah tamamına erdirsin . güzel temennilerin için teşekkürler

İnşallah cnm hepimizinki sağ salim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah biz de o günleri görürüz canım, benim mide bulantısı falan yok, acaba ileride başlar mı?:1shok:

Canım herkeste olacak diye bir şey yok. Bizim eylül annelerinde 1 kere bile midesi bulanmayanlar var. Ama maşallah hepsinin bebişleri çok iyi. İnşallah sendede olmaz. Ama genelde 7. 8. haftadan sonra başlıyor.

mozijiku cnm sen bizim mojijiku musun kızzz oglun nasıll delikafadulden

anneler allah kısmet ederse normal dogummu yoksa sezaryanmı düşünüyosunuz.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…