anneler allah kısmet ederse normal dogummu yoksa sezaryanmı düşünüyosunuz.vereliniortak
mozijiku cnm sen bizim mojijiku musun kızzz oglun nasıll delikafadulden
Evet şekercimmmmm ben sizin mozijikuyum. Sendemi hamişsin kıs. Çok sevindimmmmmm . Ama benim kızım olcak :teytey:
evet cnm hamileyim allahıma çok şükür ama ben şubat annelerindeyim burası benim eski topiz sata göre acak annesiyim ama degere göre şubar neyse dalıklı olsun da subatta olsun sorun değil ayy cnm nerdesin sen yaa yüzünü sören cennetlik
demek kızın olacak erkek diye hatırlıyorum ben seni ama dr yanıldımı yoksa
tmm cnm aglamam
ayy zaten bu drları hiçç bana demeyın nefret ettrdıler.bu ay beklemıyordum kızlar test yaptım adet olmıyınca 2,çizği cıktı şoke oldum esımle koşa koşa kan testıne gitik pazar akşamııydı düşünün yarını bekleyemedık neyse ozmana adetım 2gun gecmişti 159 cıktı ben bilmıyorum ya sevındım 3 mayısta oldu bu .ptesıde dr dedım görunuyum ben sanıyrumkı hemen kese göruncek.:))ilk ya ne biliyim.bu bana deger düşük dıs gebelık olabilir vss dedı bende dedımkı dr bey dedım ben zaten en cok 2haftalık hamileyımdır ddım eve yenı geldım dedım bunun etkisi varmı dedım yok dedı orda yıkıldım kızlarr ogun gene yaptrdı 220 ye cıktı bana göre saglıklıydı sonra 4gun sonra gene yaptrdım annesının bitoşu 1249 a yukseldı hemen baska dr a gittik orda keseyı gördum o drda dedıkı ne alaka dıs gebelık.off kısaca böle anlattım o hafta neler cektım bir bilsenız.21 mayısta kalp atıslarını gördukkk işte duyamadık dr inkı eskı makınaydı delikafadulden 21 mayısta 6 hafta +2 gunluk dedı dr bana göre 1hafta buyuk söluyor od eğişir galıba 13ocak verdı dgm tarıhınıde ben suan 9haftalııgm galıbaa
anneler allah kısmet ederse normal dogummu yoksa sezaryanmı düşünüyosunuz.vereliniortak
,sanki midem bulansa bebek daha sağlıklı olacakmış gibi geliyor, bazen de kendine takacak şey mi arıyorsun diyorumMeleğim sağlıklı olsun da ağrılar, bulantılar önemli diil teyzoşu:)
evet cnm ndk de burdahamişimiz çok ama sen tanırmışın bilmiyorum zeynep1978 de hamiş
mozijikuuu aboooo nerdesin kıs sennnnnnnnnnnnnn, ayy kısın mı olcakkk maaşallahhh bende hamişimmm :) dua et bizeeeeeeeeeeee canım benim yaa nasıl gidiyo hamişlikk
Çok hatırlamıyorum açıkçası. Ama tebrik ederim onuda. Sen yeni öğrendin heralde dimi?
Mervecim bende 5+4'üm.
Benim de bulantılarım başlamadı daha
Hiçbişey hissetmiyorum ben
Sadece ara ara kasık ağrım oluyo çok hafif
İnşallah 9 ay boyunca hiçbir sorunumuz olmaz.
evet cnm ilk 12 mayısta test yaptım silik çıktı ama ben inanmamıştım hamiş oldugumda kesin olarak 22 sinde ögrendim ama degerim 16 çıktı dr kimyasal olabilir dedi ama çok şükür bebeğim 1 haftada 16 dan 541 e yükseldi değeri yuppi çok şükür cumaya da keseyi görmeye gidecez kısmetse inş :Saruboceq:
Selam canımmmm. Evet bir gireyim bakayım dedim sizin topiğe. Daha önce yazmıştım sana ama görmedin sanırım. Evet kızım olucak teyzesi. Allah sizede bugünleri göstersin inş. Hamişliğin balayı dönemi bitti bende. Artık bol bol mide ekşimeleri, sırt ağrıları, ayak şişmeleri başladı yavaştan kaydirigubbakcemile3 Senin nasıl gidiyor canım?
Süperrrrrrrrrrr maşallahmerak etme keseciğinide görürsün Allahın izniyle. Sonrada kalp atışı, cinsiyeti :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?