2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ayyy kızım diyosun cinsiyetinde yanılma mı oldu yoksa kız yok sa sen o değilmisin

anneler allah kısmet ederse normal dogummu yoksa sezaryanmı düşünüyosunuz.vereliniortak

canım ben normal dogum dusunuyorum ama ebeler hemen normal dogumda canlı canlı kesıyorlr (anladınız sız) canlı canlı dıkıs atıyorlar kımıne 10 dıkıs falan atılan var.tek korkum o.

Evet şekercimmmmm ben sizin mozijikuyum. Sendemi hamişsin kıs. Çok sevindimmmmmm . Ama benim kızım olcak :teytey:

evet cnm hamileyim allahıma çok şükür ama ben şubat annelerindeyim burası benim eski topiz sata göre acak annesiyim ama degere göre şubar neyse dalıklı olsun da subatta olsun sorun değil ayy cnm nerdesin sen yaa yüzünü sören cennetlik
demek kızın olacak erkek diye hatırlıyorum ben seni ama dr yanıldımı yoksa

ayy heyecandan hiç bir kelimeyi dogru yazamamışım

okuya bildin mi cnm okuyamadıysan tekrar yazayım hahahahaha

Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin güzelim valla acaip sevindim. Sen satına bak bence. Boşver değeri falan. Benim baştan beri kızdıda. Ben hep erkek olcağını hissettmiştim belki o yüzden öyle hatırlıyorsun. Ndk ve shekercimde burda. Daha varmı bilmiyorum benim tanıdıklarımdan. Ayyyy süper ya valla Şeniz

yaa ben doktorumu seviyorum da illa bütün ihtimalleri sıralayacak, senin ilk doktor da pek bi felaket tellalıymış, benim doktor sadece böyle bir ihtimal olabilir, bu sadece ihtimal demişti...Ben yarın 6+2 oluyorum ama kalp atışlarını göremem herhalde, hayırlısı...

Canım herkeste olacak diye bir şey yok. Bizim eylül annelerinde 1 kere bile midesi bulanmayanlar var. Ama maşallah hepsinin bebişleri çok iyi. İnşallah sendede olmaz. Ama genelde 7. 8. haftadan sonra başlıyor.[/QUOTE]
,sanki midem bulansa bebek daha sağlıklı olacakmış gibi geliyor, bazen de kendine takacak şey mi arıyorsun diyorum Meleğim sağlıklı olsun da ağrılar, bulantılar önemli diil teyzoşu:)

anneler allah kısmet ederse normal dogummu yoksa sezaryanmı düşünüyosunuz.vereliniortak

jülicim benim hayalim hep normal doğum, ben cleaxene diye bir iğne kullanıyorum bi de tedaviyle hamile kaldım, kesin doktorum sezeryan der gibi geliyor, o günlere bi gelelim de ben adım adım gidiyorum, ilerisini düşünmüyorum şimdiden, sanırım tedbir olayı:Saruboceq:

evet cnm ndk de burdahamişimiz çok ama sen tanırmışın bilmiyorum zeynep1978 de hamiş

,sanki midem bulansa bebek daha sağlıklı olacakmış gibi geliyor, bazen de kendine takacak şey mi arıyorsun diyorum Meleğim sağlıklı olsun da ağrılar, bulantılar önemli diil teyzoşu:)

Bebeğin sağlığıyla bulantının hiç alakası yok cnm. Merak etme. İnş. hiç olmaz. Maşallah meleğine

mozijikuuu aboooo nerdesin kıs sennnnnnnnnnnnnn, ayy kısın mı olcakkk maaşallahhh bende hamişimmm :) dua et bizeeeeeeeeeeee canım benim yaa nasıl gidiyo hamişlikk

mozijikuuu aboooo nerdesin kıs sennnnnnnnnnnnnn, ayy kısın mı olcakkk maaşallahhh bende hamişimmm :) dua et bizeeeeeeeeeeee canım benim yaa nasıl gidiyo hamişlikk

Selam canımmmm. Evet bir gireyim bakayım dedim sizin topiğe. Daha önce yazmıştım sana ama görmedin sanırım. Evet kızım olucak teyzesi. Allah sizede bugünleri göstersin inş. Hamişliğin balayı dönemi bitti bende. Artık bol bol mide ekşimeleri, sırt ağrıları, ayak şişmeleri başladı yavaştan kaydirigubbakcemile3 Senin nasıl gidiyor canım?

Çok hatırlamıyorum açıkçası. Ama tebrik ederim onuda. Sen yeni öğrendin heralde dimi?

evet cnm ilk 12 mayısta test yaptım silik çıktı ama ben inanmamıştım hamiş oldugumda kesin olarak 22 sinde ögrendim ama degerim 16 çıktı dr kimyasal olabilir dedi ama çok şükür bebeğim 1 haftada 16 dan 541 e yükseldi değeri yuppi çok şükür cumaya da keseyi görmeye gidecez kısmetse inş :Saruboceq:

ayy annesi allah kolaylık versin cnm tek avazda dogurmak nasip etsin rabbim ayy darısı bize inş bizde o zmanları görürmüyüz acaba yaa

Mervecim bende 5+4'üm.
Benim de bulantılarım başlamadı daha
Hiçbişey hissetmiyorum ben
Sadece ara ara kasık ağrım oluyo çok hafif
İnşallah 9 ay boyunca hiçbir sorunumuz olmaz.

selam benimde bulantılarım 2 gün önce başladı doktorum altıncı haftadan sonra başlar dedi kimisi başlangıçta yoksa bebek oluşmaya başlayınca olur dedi bende hiçbişey hissetmiyordum ama 2-3 gündür fena bulantım var kimisde erkek bebekte bulantı sonradan başlar diyor :) kimisinde de hiç bulantı olmazmış

Süperrrrrrrrrrr maşallah merak etme keseciğinide görürsün Allahın izniyle. Sonrada kalp atışı, cinsiyeti :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim bendede hiç bulantı olmadı çok şükür, sadece sol göğsümde bi ağrı var dişlerim ağrıyo onlardan çekiyorum perşembe doktora gideceğim inşallah herşey yolundadırr..

ama olmadı ki böyle tam çıkış saatimde geldin:çok üzgünüm:

normal doğum düşünüyorum korkuyorum ama suankı dr ıyı ama muhtemel doğumu burda yapamıcam iyi bir pozitif elektırıg yukse ve iyi bir dr bulursam normal düşünüyorum saglık sorunum olmadıgı sürece sezeryana karsyım o gune gelelımde kızlar cınsıyetı ne zmaan öğrenebilirim agustostamı

Süperrrrrrrrrrr maşallah merak etme keseciğinide görürsün Allahın izniyle. Sonrada kalp atışı, cinsiyeti :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyy inş teyzesi cnm benim seni gördüğüme çok sevindim ben çıkacam şimdi ara ara bizim topice de gel :)))))))) kendine de bebeğinede çok iyi bak olurmu herkese iyi akşamlar byee:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…