2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ayyyyyyyyyyyyyy inş teyzesi cnm benim seni gördüğüme çok sevindim ben çıkacam şimdi ara ara bizim topice de gel :)))))))) kendine de bebeğinede çok iyi bak olurmu herkese iyi akşamlar byee:CüvCüv:

Ndk onlara takma kafanı önemli şeyler değildir. Allah meleğini sana bağışlasın.
Benim mesaide bitti bende çıkıyorum kızlar. Arada görüşelim ya gerçekten. Sizde gelin bizim topiğe misafirliğe kaydirigubbakcemile3 Allaha emanet olun. Bebişlere iyi bakın. Stres yapmayın. Hiçbişeye takmayın kafayı ok mi???? Şeniz

ndk canım hazır seni yakalamışım benim bilgileri günceller misin, kese göründü ve kilo 56 olarak :)

ben geldim kızlar.bugun birçok ocak annesi çok sinirli bende bugun inanın çok sinirliyim birüsürü agladım moralim çok bozuldu offff.anlamıyorum bu insanları....

hosgeldın canım.bugun bize neler oldu yaa....
kimseye aldırıs etmeyelım.
sende uzme tatlı canını bebısınıde ecrıncımm.
bebışlerımız herkesten cok onemliiiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar huuu huu kimse varmı bu saatlerde...aklıma takılan bi soru var kaç gündür soramadım sizlere fırsat olmadı.6+4günlük hamileyim 2 hafta kadar önce doktora gittik keseyi gördük şükürler olsun ki ama biraz zayıf dedi doktor düşük tehlikesi olabilirmiş( progestan diye bir hormon ilacı verdi 10 gün kadar kullandım bitti aynı ilacı kullanan varmı merak ettim bende acayip uyku yapıyor aynı şikayeti olan var mı?:sm_confused:

günaydın arkadşlarım...
kaç gündür giremedim çok yoğundum, malum okulun son günleri, sınav var haftaya,onun telaşı.....
mozijikuuuu canımmmm kaçırmışım seni, keşke burda olsaydım...
kızlar cumartesi gecesi bir iki damla kahverengi leke geli, silince peçetede gçrdüm çok korktum, sabah ta çok çok az peçetede gördüm yine, dr umu aradım crinone jel verdi onu kullanıyorum....
progestan türevi ilaçlar fena uyku yapıyo kızlar ya... kafamı kaldıramıyorum...

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah bi daha olmaz.

ben de seni merak ediyordun sheker, kahverengi ise çok korkulacak birşey olmadığını söylüyorlar ama sen yine de dr. unu dinle

canım bende kullanıyorum günde 4 tane bendede uyku yapıyo ama zaten hanmilelikte uyku yapıyo ikisi birleşince sonuç ortada

hoşgeldinnnn
canım okulda kapanıyo olabildiğince dikkat et kendine yorulma

günaydın kızlarrrrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz
dün baya stresliymiş herkes bende öyleydim
doktora gittim kalbi karından gözükmedi alttan bakalım dedi o masadan kalkıp nasıl oraya yattım bilmiyorum
bi yandan doktorla konuşuyoruz stresmi yaptın dedi evet dedim ama 2 gündür var lekem azladı geçen sefer lekem azalınca sevinmiştim ama gelişimi durmuştu dedim
doktorda üzüldü bu sefer hadi gğüzel bebek falan diye diye bakmaya başladı en sonunda gördük ama sanki ömrümden ömür gitti orda kalktım bacaklarım tutmuyo
çıktık doktordan başladım ağlamaya nasıl sıktıysam kendimi. eevde anca kendime geldim
rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı Allahım sağlıkla sıhhat le kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

anneler allah kısmet ederse normal dogummu yoksa sezaryanmı düşünüyosunuz.vereliniortak

ben kesinlikle sezeryan düşünüyorum
normal hayatta yapamam ben
vajinal muayeneden bile korkuyorum çünkü
çekine çekine gidiyorum doktora
o masaya yatınca titremeye başlıyorum

teşekkürler sevcan cım, birdaha olmadı şükürler olsun, ama çok korktum, inşallah bişey olmaz canım....sen nasılsın?

ben de seni merak ediyordun sheker, kahverengi ise çok korkulacak birşey olmadığını söylüyorlar ama sen yine de dr. unu dinle

saol canım benim, dr umda öyle dedi, zaten çok şükür sadece cumartesi akşam bir kez, pazar sabaha karşı bir kez oldu ve çook azdı, birdaha olmadı çok şükür canım, ama çok korktum..:1shok:

kızlar progestanı nasıl kullanıyorsunuz? vajinal olarakmı?içiyormusunuz? ben içiyordum beni çok rahatsız etti ve çok karnımda şişlik yaptı dr. görüştüm iki haftadan beri vajinal olarak alıyorum.oofff geçse şu günler.

rüzgar canım çok mutlu oldum inan, o nasıl bir acıdır o kaadar iyi biliyorumki, aynı acıyım malesef bende yaşadım daha önce, ama allahım inşallah bu kez yaşatmayacak bu acıyı... inanıyorum ve dua ediyorum... bende cumartesi gidicem muayeneye, dr kalp atışını duyabilirz dedi, gerçi o zaman 6+3 olacam ama duayrız dedi, inşallah canım, nolur dua et banada...

teşekkürler sevcan cım, birdaha olmadı şükürler olsun, ama çok korktum, inşallah bişey olmaz canım....sen nasılsın?

İnşallah hepimizin bebekleri sağ salim doğar:Saruboceq:
Hepimiz sağlıklı oluruz:Saruboceq:
Ben de iyiyim ama biraz sabırsızımdelikafadulden
13 Haziranda kalp atışlarını duyucazdelikafadulden
Daha çoooookkk varmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…