canım benim bendede hiç bulantı olmadı çok şükür, sadece sol göğsümde bi ağrı var dişlerim ağrıyo onlardan çekiyorum perşembe doktora gideceğim inşallah herşey yolundadırr..
ama olmadı ki böyle tam çıkış saatimde geldin:çok üzgünüm:
ayyyyyyyyyyyyyy inş teyzesi cnm benim seni gördüğüme çok sevindim ben çıkacam şimdi ara ara bizim topice de gel :)))))))) kendine de bebeğinede çok iyi bak olurmu herkese iyi akşamlar byee:CüvCüv:
Bebeğin sağlığıyla bulantının hiç alakası yok cnm. Merak etme. İnş. hiç olmaz. Maşallah meleğine
günaydın arkadşlarım...
kaç gündür giremedim çok yoğundum, malum okulun son günleri, sınav var haftaya,onun telaşı.....
mozijikuuuu canımmmm kaçırmışım seni, keşke burda olsaydım...
kızlar cumartesi gecesi bir iki damla kahverengi leke geli, silince peçetede gçrdüm çok korktum, sabah ta çok çok az peçetede gördüm yine, dr umu aradım crinone jel verdi onu kullanıyorum....
progestan türevi ilaçlar fena uyku yapıyo kızlar ya... kafamı kaldıramıyorum...
günaydın arkadşlarım...
kaç gündür giremedim çok yoğundum, malum okulun son günleri, sınav var haftaya,onun telaşı.....
kızlar cumartesi gecesi bir iki damla kahverengi leke geli, silince peçetede gçrdüm çok korktum, sabah ta çok çok az peçetede gördüm yine, dr umu aradım crinone jel verdi onu kullanıyorum....
arkadaşlar huuu huu kimse varmı bu saatlerde...aklıma takılan bi soru var kaç gündür soramadım sizlere fırsat olmadı.6+4günlük hamileyim 2 hafta kadar önce doktora gittik keseyi gördük şükürler olsun ki ama biraz zayıf dedi doktor düşük tehlikesi olabilirmiş( progestan diye bir hormon ilacı verdi 10 gün kadar kullandım bitti aynı ilacı kullanan varmı merak ettim bende acayip uyku yapıyor aynı şikayeti olan var mı?:sm_confused:
günaydın arkadşlarım...
anneler allah kısmet ederse normal dogummu yoksa sezaryanmı düşünüyosunuz.vereliniortak
ben de seni merak ediyordun sheker, kahverengi ise çok korkulacak birşey olmadığını söylüyorlar ama sen yine de dr. unu dinle
teşekkürler sevcan cım, birdaha olmadı şükürler olsun, ama çok korktum, inşallah bişey olmaz canım....sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?