kızlar progestanı nasıl kullanıyorsunuz? vajinal olarakmı?içiyormusunuz? ben içiyordum beni çok rahatsız etti ve çok karnımda şişlik yaptı dr. görüştüm iki haftadan beri vajinal olarak alıyorum.oofff geçse şu günler.
rüzgar canım çok mutlu oldum inan, o nasıl bir acıdır o kaadar iyi biliyorumki, aynı acıyım malesef bende yaşadım daha önce, ama allahım inşallah bu kez yaşatmayacak bu acıyı... inanıyorum ve dua ediyorum... bende cumartesi gidicem muayeneye, dr kalp atışını duyabilirz dedi, gerçi o zaman 6+3 olacam ama duayrız dedi, inşallah canım, nolur dua et banada...
sağol canım benim
bende çok umutluyum bu sefer ama arada korkutuyo işte
o yüzden alttan muayene olmam diye tutturmayın ben neyden çekiniyosam başıma geliyo yarın 9. haftaaya giriyorum ama göstermezse göstermiyo kızlar
görürsün canım ben karından 5+5 ti gördüm
inşallah herkes güzel haberlerle dönsün doktordan
oyy hayırsız laydim gelmiş nasılsın opuyorumnanaktan
seni ne zaman görecez bakalım sahalarda kaydirigubbakcemile2
hekese günaydın kızlar
işe gitmedim :dilcikar:
bakalım arayacaklarmı
bugün zaten hastaneye gidicem belki yine bıdığımı görürüm gamyoncuiremsu
bebiş dicek artık anne delimisin herr gün geliyon delikafadulden
günaydın kızlarrrr
rüzgarcım ve diğer arkadaşlar hepinize geçmiş olsun rabbim başka rahatsızlık göstermeden sağlıcakla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...
günaydın kızlar nasılsınızzz.
sac boyatmak kesın yasakmı kızlarr bitkıselle demı yasak.saca meraklı değilim ama işe başlıyınca boyarım dıye 1 yıldır boyatmadım biliyrsunuz 1 kere boyanınca akıyor 2 renklı oldu suan tam işe başladım hamiş kaldım.dıyorumkı hiç olmadı bitkıselle ortadan uclara doğru kendı rengıme boyatsammı.diplere sürdürmıcem beyazım fln yok sac rengımde güsel bir kere boyattım salak gibi gecen sene şimdide cok kötu oldu offf
günaydın kızlar nasılsınızzz.
sac boyatmak kesın yasakmı kızlarr bitkıselle demı yasak.saca meraklı değilim ama işe başlıyınca boyarım dıye 1 yıldır boyatmadım biliyrsunuz 1 kere boyanınca akıyor 2 renklı oldu suan tam işe başladım hamiş kaldım.dıyorumkı hiç olmadı bitkıselle ortadan uclara doğru kendı rengıme boyatsammı.diplere sürdürmıcem beyazım fln yok sac rengımde güsel bir kere boyattım salak gibi gecen sene şimdide cok kötu oldu offf
ben 3 ay sonuna kadar sakıncalı biliyorum. ondan sonra da bitkisel olan diyorlar sanırım ama. bir sor bakalım dr un ne dicek bende de var çünkü aynı dert
iyi 2 li testi ne zaman yaptıracan peki benim doktor 11 haftalıkken çagırdı. doktorum iyi ama çok sık çagıyor özel hastane ya katkı payı alıyolarmış o ne zaman çagırırsa çagırsın ebn ayda 1 gidecem 2 haftada 1 gidilirmi ya
iyi 2 li testi ne zaman yaptıracan peki benim doktor 11 haftalıkken çagırdı. doktorum iyi ama çok sık çagıyor özel hastane ya katkı payı alıyolarmış o ne zaman çagırırsa çagırsın ebn ayda 1 gidecem 2 haftada 1 gidilirmi ya
SAKIN ÖYLE DÜŞÜNME İLK AYLARDA KONTROL ÇOK ÖENMLİ, SAKIN İHMAL ETME, 2 HAFTA BİLE UZUN BİR SÜRE.. BU AYLARDA BEBEĞİN GELİŞİMİ ÇOK RİSKLİ O YÜZDEN SIK SIK GİT:mymeka:
SAKIN ÖYLE DÜŞÜNME İLK AYLARDA KONTROL ÇOK ÖENMLİ, SAKIN İHMAL ETME, 2 HAFTA BİLE UZUN BİR SÜRE.. BU AYLARDA BEBEĞİN GELİŞİMİ ÇOK RİSKLİ O YÜZDEN SIK SIK GİT:mymeka:
ama herkes 12 ve 13 haftaların sonlarında yaptırıyor 2 li testi beni 11+1 de çagırdı gel diye. neyse bakarım artık 2 haftada nasıl büyyüyor kerata ama bir gör teyzesi gecen cuma gittiğimde eli kolu kafası hep oluşmuştu alkisalkisalkis
özel doktor ben ayın 15inde cağırdı 2li için
bugün gataya gidicem eğer yaparlarsa belki bugün yaparlar 11 haftalık cünki
bilmiyorum gidip görücez bakalım neler olacakkaydirigubbakcemile2
ayyy ya sinir oldum okuyamadımkı gecmişi takılıyor sayfaları 2 saate acıyorum.kızlar ben 21 mayısta gittim en son daha gelmene gerek yok dedı şikayetın olursa gel dedı o 2 li test 11-14 haftalarda yapılıyormus msla bana 5temmuzu verdı 12 haftaya tekabul edıyormus .kızlar burası küçük yer görev ıcabı burdayız.2li test zamanı konyada mastır sınavımız var acaba ankarada nı yaptrsam testı bu test önemlı biliyorum yapılacagı yer önemlımı hassaslık vs.. sadece kan testımı burdamı yaptrsam..anklı varsa aranızda iyi bir dr ve hastane önerebilirmıı