2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Kızlar bi insan hamile olduğunu unutur mu yaaakaydirigubbakcemile3
Ben bazen unutuyorum
yüksek yerlerden atlıyorum, ağır su bidonu kaldırıyorum
eşim "sen napıyosun" dedikten sonra jeton düşüyomafoldumben

off benımd eyemek derdı var yapmadım ödev yapacam dıye otrdum nete burda oyalandım gene off cok tembelleştimmmm

merhaba arkadalar,bugün çok uyuşuğum yine,ancak geçmişi okuyabildim,ya havada basık iyice uyku bastırıyor evde olsaydım kestirirdim biraz,ya en son Mayısın 21'inde gitmiştim doktora,bebeğimi çok merak ediyorum biran önce bebeğimi görmek istiyorum,

ben hala kac haftalık hamile oldugumu bile anlayamadım.dr bana 21 mayısta 6+2 denişti ama okadar olmazkı.neye göre hesaplıyrlar anlayamadım acaba temmuzda gittigmde tam net haftayı söylerlermı..kızlarr.20 nisanda hamile kalsam kaç haftalıgım sizce ben suna dr a göre 9a girdım sanırsam cok kafam karıstı

kıslar sizde de bebeğinizin orada olup olmadığı ile ilgili endişeler oluyor mu? Ben burada okuduğum, her 2,5 aylıkken düştü,kalbi durdu v.s. gibi yazılardan acayip etkileniyorum. Ben 3 ay dolana kadar böyle üç buçuk atacağım sürekli galiba.Sizde de oluyor mu?

kızlar benım cıkmam gereklı görüşmek üzere netten okudum gebelıgın ilk 13 haftasında gebelık tahmınlerı daha kolay yapılırmıs.ondan sonra zormus ben ankda dr a gideyım kızlar cıhazlar son model orda tam haftamıda öğreneyım doğum için önmemlı sonucta.kızalr aranızda ankda olan varsa bana dr ve hastane önerrse cok sevınırım özele yazsanız daha ıyı

canım son adet tarıhın neydı.21 mayısta 6+2 isen sımdı 8+2 desın.satı soyle hesaplıyalım..

Aynen canım o olaylardan bende çok etkileniyorum.
İnşallah bizimkiler sağlıklı olur.
Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama insanın elinde değil.
Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bize.

evet bana oluyor.hatta diyorum hiç belirtim yok bişimi oldu diye.beklemek zor bi süreç demi.ancak doktora gidince rahatlıyorum

mrb kızlar nerdeyse 1 haftadır annemlerde kalıyordum giremedim valla özledim sizleri geçmişi okumak uzun sürecek şimdi inşallah tatsız bişey olmamıştır yeni katılan arkadaşlar da olmuş ne güzel allah tamamına erdirsin hoşgeldiniz diyorum

üç ayı geçirsek de rahatlasak ama o zaman da yok hareket etti etmedi derdi başlayacak...en iyisi yaşamaya devam etmek galiba, o geleceği varsa zaten her halükarda geliyor.

kızlar herkese merhaba benim bi kaç sorum olacak sanki menopoza girmiş kadınlar gibiyim durup durup ateşim çıkıyo özellikle uyandığımda cayır cayır ,birde gebeliğimin başından beri akıntı yok denecek kadar az oluyo bende 4-5 günde bir 2-3 damla sanki niye böyle sizce:uhm:

mrb arkadaşlar nasılsınız ben çok iştahszım ya hiçbişi yemek istemiorum
arkadaşlar ikili ve üçlü testler hakkında ne düşünüosunuz ben yaptırmayı düşünmüorum

ben dr hangi testi yaptır derse onu yaptırıcam ama yaptır demezse özellikle ısrar etmiycem yani

kızlar başladı telaşeler
eşim biraz korkmuş babasıyla konuşmuş dur bakalım demiş daha yeni başlıyo
kese
kalbi
bulantım olmadı
karnım acıkmadı
uykum gelmiyo hiç
2 li tarama sonuccu
3 lü tarama sonucu
tekmelemeye başlamadı
ayyy bugün tekmelemedi
sancım var bişeymi oluyo
doğuma giriyorum ne olacak şimdi
emmiyo
ağlıyo
gazı var
dişi çıkıyo............

kızlarrrr allaha çok şüküır yeni bi hayata başladık işimize başka biri karışsa deli olurduk ama şimdi hayatımızın bütün yönünü belirleyecek biri giriyo aramıza hemde nokta kadarken başlıyo bunu yapmaya
korkular bitmez ama ne olur çok sıkmayın kendinizi bi gün bi günü tutmaz eski hamilelikle bi sonrak aynı olmaz, herkes düşük yapacak diye bişey yok,
siz dikkat edin hareketlerine güze güzel yemekleriinizi yiyin Allahın izniyle bişey olmaz bebeişlere

canım sabah 7-7 buçuk arası yataktan kalkmadan bişey yapmadan uyandığın gibi dil atından ateşini ölç bakalım
37-37.1 çıkarsa nrmal hamileleerin ateşi yüksek olur ama bundan fazla olursa doktoruna sor. bende alevler içinde yanarak uyanıyorum

mrb arkadaşlar nasılsınız ben çok iştahszım ya hiçbişi yemek istemiorum
arkadaşlar ikili ve üçlü testler hakkında ne düşünüosunuz ben yaptırmayı düşünmüorum

bnde yaptırmayı düşünmüyorum ncedende sormuştun bunu senmiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…