2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Kızlar bende 2-3 güne kadar grip olmuştum.
Ateşim de vardı.
Ama doktora gitmedim.
Ihlamur,limon idare ettim sadece
Keşke gitseydim doktora.
Meraklandım şimdi.
İnşallah bebişe bişey olmamıştır.

evet kızlar ben okumuştum internetten artan hormonlardan dolayı ateş basması oluyormuş hatta ateşi varmış gibi hissediyormuş insan,ama ateş basmasıyla ateşin çıkması aynı şey değil karıştırmamak lazım.

en güzel yntem sabah dil tından ölçmek kızlar ben hamile de öyle kaldım hamile olduğumuda öyle anladım

birde bitkisel çayları doktorunuza sorun hangileri hatırlamıyorum ama bazıları yasak ve gnde 2 bardaktan fazlada içmemek gerek sanırım

kızlar katılım payı tüm hastanelerde 2 liraya indi,artık özellere 8 lira az ödeyecezhihoyyyt

kızlar katılım payı tüm hastanelerde 2 liraya indi,artık özellere 8 lira az ödeyecezhihoyyyt

hepinizden Allah razı olsun kızlar cvp verdiğiniz için benim başta da yazdığım gibi menopoza giren kadınlar durup dururken ateş bastı deyip yelpazeyi çıkarıyolar aynen öyle ateş basıyo hemen soyunmaya başlıyorum üstümdeki tişört dahi yakıyo .. bu arada bilmeden önemli bi konuya değinmişiz hiç değilse bundan sonra Allah korusun ateşi çıkan falan olursa işi ciddiye alıp vakit geçirmeden drunu arasın ihmal etmesin

iyi olmuş ya çok sevindim

arkadaşlar ara ara kasığıma ağrı giriyo ama anlık bişey, hemen geçiyo, normal dimi bunun olması

canım bebeiş kensine yer açıyo kese genişliyo normaldir uun sürünce dotkorunu ara
bide yorma kendini

Kızlar yaaaa bende grip olmuştum,
boğaz ağrısı,öksürük vardı ama geçti
doktora gitmedim
şimdi doktora bunu söylesem mi acaba
bişey olmuş mudur bebeğe

arkadaşlar birde önceki sayfalarda saç kesimi ve boyamayla ilgili konulara değinmişsiniz ben bu batıl inançlardan dolayı kaşlarımı dahi alamıyorumkaydirigubbakcemile3 yakında orman gibi olacakdelikafadulden

inşallah sevcancım..
ne olursa olsun mutlaka su içmek gerekiyormuş...
günde 2,5 litre içilmeliymiş, hem rahimin kasılmasını ve böylece düşük riskini azaltıyo, hemde bebişin bulunduğu su 3 saatte bir yenileniyor ve ona su ile besin ve oksijen gönderiyoruz...
o yüzden bol bol su....

Kızlar yaaaa bende grip olmuştum,
boğaz ağrısı,öksürük vardı ama geçti
doktora gitmedim
şimdi doktora bunu söylesem mi acaba
bişey olmuş mudur bebeğe

canım birşey olmaz niye olsun hafif geçmş atlatmışsın merak eme

arkadaşlar birde önceki sayfalarda saç kesimi ve boyamayla ilgili konulara değinmişsiniz ben bu batıl inançlardan dolayı kaşlarımı dahi alamıyorumkaydirigubbakcemile3 yakında orman gibi olacakdelikafadulden

kız abartma tırnak kesip vücut temizliğide yapma o zaman
ben dün saçımı kestirecektim fırsat bulamadım

Kızlar benİ de lİsteye ekler msİnİz 14-20 ocak 2010 doĞum tarİhİm

hoşgeldin canım

Sağol şekercim.
İçimi rahatlattın valla
ilaç hiç kullanmadım
suyu da bol bol içiyorum.
Allah yardımcımız olsun

panik yapma canım, benim dr. um yüksek ateşten bahsetti, onlar o kadar korunmasız değil ki, vücudumuz zaten onları korumaya alıyor, dr.um bana parol kullan demişti ama ben de ateş olmadığı için hiçbir şey kullanmadım. Anne karnında belgeselini izlediyseniz orada bebeği koruyan bir sürü filtreden bahsediyor ve o filtrenin geçirgen olduğu şeyler sigara, alkol, uyuşturucu v.s. gibi zararlılaarın içindeki moleküllermiş, dikkatli olalım ama filtrelerine de güvenelim.

höhh yaniii:1shok: okadar da değilll, inanmayın yaw şöle batıl şeyleree, rabbime emanetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…