Kızlar bende 2-3 güne kadar grip olmuştum.
Ateşim de vardı.
Ama doktora gitmedim.
Ihlamur,limon idare ettim sadece
Keşke gitseydim doktora.
Meraklandım şimdi.
İnşallah bebişe bişey olmamıştır.
evet kızlar ben okumuştum internetten artan hormonlardan dolayı ateş basması oluyormuş hatta ateşi varmış gibi hissediyormuş insan,ama ateş basmasıyla ateşin çıkması aynı şey değil karıştırmamak lazım.
hepinizden Allah razı olsun kızlar cvp verdiğiniz için benim başta da yazdığım gibi menopoza giren kadınlar durup dururken ateş bastı deyip yelpazeyi çıkarıyolar aynen öyle ateş basıyo hemen soyunmaya başlıyorum üstümdeki tişört dahi yakıyo .. bu arada bilmeden önemli bi konuya değinmişiz hiç değilse bundan sonra Allah korusun ateşi çıkan falan olursa işi ciddiye alıp vakit geçirmeden drunu arasın ihmal etmesin
arkadaşlar birde önceki sayfalarda saç kesimi ve boyamayla ilgili konulara değinmişsiniz ben bu batıl inançlardan dolayı kaşlarımı dahi alamıyorumkaydirigubbakcemile3 yakında orman gibi olacakdelikafadulden
inşallah sevcancım..
ne olursa olsun mutlaka su içmek gerekiyormuş...
günde 2,5 litre içilmeliymiş, hem rahimin kasılmasını ve böylece düşük riskini azaltıyo, hemde bebişin bulunduğu su 3 saatte bir yenileniyor ve ona su ile besin ve oksijen gönderiyoruz...
o yüzden bol bol su....
arkadaşlar birde önceki sayfalarda saç kesimi ve boyamayla ilgili konulara değinmişsiniz ben bu batıl inançlardan dolayı kaşlarımı dahi alamıyorumkaydirigubbakcemile3 yakında orman gibi olacakdelikafadulden
panik yapma canım, benim dr. um yüksek ateşten bahsetti, onlar o kadar korunmasız değil ki, vücudumuz zaten onları korumaya alıyor, dr.um bana parol kullan demişti ama ben de ateş olmadığı için hiçbir şey kullanmadım. Anne karnında belgeselini izlediyseniz orada bebeği koruyan bir sürü filtreden bahsediyor ve o filtrenin geçirgen olduğu şeyler sigara, alkol, uyuşturucu v.s. gibi zararlılaarın içindeki moleküllermiş, dikkatli olalım ama filtrelerine de güvenelim.