günaydınnn en güzel annişler ve göbüşlerimizde bizi duyan anlayan güzel bebişlerrrr
nasılsınız bakalım:))))
kızlar bulantıları dert etmeyin benim 6-7 haftalarda oldu sonrasında yine oluyo arada ama
ilk zamanlarki kadar degil çok az ve çok rahatsız edici degil umarım hepinizinkilerde geçer:))))
hızla büyüyor topiğimiz kızlarrrr maşallah bebişlerimizin bi sürü teyzesi olacak:))))
günaydın kızlar nasılsınız ben 1- 2 haftadır giremiyorum topiğe mide bulantılarım hala fena şekilde devam ediyo doktorum ilaç verdi onu içince midem az bulanıyo ama başımı yastıktan kaldıramıyorum size bişiy sorcam ben hala aynı kilomdayım ama önceden giydiğim kıyafetlerim olmuyor göbeğim var şuanda 9+4 günlük hamileyim sizdede bu durumda olan varmı
günaydın kızlar nasılsınız ben 1- 2 haftadır giremiyorum topiğe mide bulantılarım hala fena şekilde devam ediyo doktorum ilaç verdi onu içince midem az bulanıyo ama başımı yastıktan kaldıramıyorum size bişiy sorcam ben hala aynı kilomdayım ama önceden giydiğim kıyafetlerim olmuyor göbeğim var şuanda 9+4 günlük hamileyim sizdede bu durumda olan varmı
gunaydın hatunlarrr...
canım bende kılo almadım fakat benımde gobegım cok şiş.sabahtan pek bırsey yok ama aksama dogru ve aksam olunca sankı 4-5 aylıkmısım gıbı oluyor...:roflol:
gunaydın hatunlarrr...
canım bende kılo almadım fakat benımde gobegım cok şiş.sabahtan pek bırsey yok ama aksama dogru ve aksam olunca sankı 4-5 aylıkmısım gıbı oluyor...:roflol:
gunaydın hatunlarrr...
evet yaa dün eşime eve tartı aldırdım hamileliğe başlama kilom 65ti doktordada evdede 63 çıkıyorum ama göbeğim var bu ay sonu düğünümüz var ne giyicem diye kara kara düşünüyorum sanırım beli lastikli bi pantolon alıcam üzerinede bişiy bulmam lazım iyi olup çarşıya çıkmam lazım:uhm:
evet yaa dün eşime eve tartı aldırdım hamileliğe başlama kilom 65ti doktordada evdede 63 çıkıyorum ama göbeğim var bu ay sonu düğünümüz var ne giyicem diye kara kara düşünüyorum sanırım beli lastikli bi pantolon alıcam üzerinede bişiy bulmam lazım iyi olup çarşıya çıkmam lazım:uhm:
bende de durum aynı kızlarrrr kocaman bir göbegimiz oluyo ögleden sonraaaa
pantolonlarım olmuyo beli lastikli bişiler banada şart kızlarrrr lcw de çok güzel modeller
var bu hafta alıcam ben:)))
ben aynı kıyafetlerimi giyiyorum,kilo almadım,göbeğim biraz çıkıyor ama kıyafetlerim oluyor şimdilik,benim de sabah pek belli olmuyo öğleden sonra özellikle aşam çok şiş oluyor,
ben aynı kıyafetlerimi giyiyorum,kilo almadım,göbeğim biraz çıkıyor ama kıyafetlerim oluyor şimdilik,benim de sabah pek belli olmuyo öğleden sonra özellikle aşam çok şiş oluyor,
mrb kızlar bende aldım o pantolondan ama bugüne kadar hiç öyle bol şeyler giymedim hep üzerime yapışan kotları tercih ederdim ben bu pantolonları hiç taşıyamıyorum bana hiç yakışmıyo yaaaa eşortmanda almıştım lcw den onları tercih ediyorum ama her yerde de giyilmiyo ki eşortman
Merhaba gönülcüm
Aşerme yok bende ama tatlı normalde çok severdim
Tatlı yiyemiyorum
Tuzlu kuru şeyler istiyo canım
Bir de sebze yiyemiyorum soğanlı yemekler falan...
Merhaba gönülcüm
Aşerme yok bende ama tatlı normalde çok severdim
Tatlı yiyemiyorum
Tuzlu kuru şeyler istiyo canım
Bir de sebze yiyemiyorum soğanlı yemekler falan...
ilk baslarda bende tatlı hıc yıyemıyordum ama suan tatlı yıyesım var.canım hep tatlı cekıyor.tatlı ıstedıgınde erkek olcak derler ama hayırlısı artık.benım ıcın cınsıyet hıc onemlı degıl ama merak ıcındeyız tabi..
ilk baslarda bende tatlı hıc yıyemıyordum ama suan tatlı yıyesım var.canım hep tatlı cekıyor.tatlı ıstedıgınde erkek olcak derler ama hayırlısı artık.benım ıcın cınsıyet hıc onemlı degıl ama merak ıcındeyız tabi..
Benim ablamın 2 oğlu var, başka da torun yok bu yuzden herkes kız torun hasreti çekiyor.
Eşimle biz de kız istiyoruz ama erkek olcak gibi geliyor bana
Çin takvimi de erkek diyor zaten
Hayırlısı olsun tabii ki sağlıklı olsun bebeğim her durumda çok tatlı :)