2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar çin takvimine bakarken şuan olduğunuz yaşamı bakıyosunuz yoksa sene olarak girdiğiniz yaşa mı mesela ben şuan 27 yaşındayım temmuzda 28 olcam 27 olarak bakınca erkek 28 olarak bakınca erkek oluyo siz nasıl baktınız

ANCAK GEÇEN HAFTA CUMARTESİ KALB ATIŞI DUYAMADILAR.DUA EDİN ARKADAŞLAR YARIN TEKRAR ULTRASONA GİRECEĞİM
ALLAH HERHESE ZEKİ VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN...HAYIRLI CUMALAR...:kedi:

tedırgın olma canım.duyarsın kalp atısını stres yapma sakın.kımı kısılerde gec duyulabılıyor kalp atısı...

hayırlı cumalar canımm...

ANCAK GEÇEN HAFTA CUMARTESİ KALB ATIŞI DUYAMADILAR.DUA EDİN ARKADAŞLAR YARIN TEKRAR ULTRASONA GİRECEĞİM
ALLAH HERHESE ZEKİ VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN...HAYIRLI CUMALAR...:kedi:

dualarımız seninle cnm stres yapma geç duyuluyo bazen

iyim kuzummm çok şükür, herşey yolunda bebişlerde iyidir inşallahhh 2 haftam kaldı bebeğimi görmek için nasıl geçer zamannnnnnn:içelim: (süt :roflol:)

evt cnm yaa insan her an görmek istiyo hadi allah kavuştursun sizi az kalmış :CüvCüv:

Merhaba , ben de hamileyim 9.haftama girdim.Kalp atışlarını duydum ve diğer ultrason görüntülerini gördüm.12 Ocak gibi nasipse anne olacağım.

20 haziranda 2 li tarama testi yaptırcam.

Benim hamile iken ilaç kullanma durumum oldu,çok doktor gezdik,bazıları çok korkuttu.Ama devam etmeye karar verdik.Allah herkese, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!

hayırlısı olsun canım.
saglıcakla kucagına alırsın ınşallah....

kızlar ben daha aşermeye başlamadım,sadece bazı yerlerde dut ağaçlarının dibine dut dökülürmüş görünce canım istiyor ama normal zamanda aklıma bile gelmiyor

slm kızlarr. bizde 10 haftaya girdık teyselerııııı carsamba gunu
5temmuzda 2 li test yaptrcaz o yzuden ankda yaptrcam önemlı bir test bana ıyı bir dr sölermısınızzzzz. aranızda anklı varmııııı

kılzar bırsey sorcam ama sizde gegırme oluyormu(cok cok afferdesınız ama sormak gerektı)
ben hamıle kaldıgımdan berı bu sıkayet var bende onceden boyle olmazdım.
acaba bu da hamılelık belırtısımı???kaydirigubbakcemile3

Allah Allah e ben 9.uncu haftadayım.Ama bana ikili tarama için 20 hazirana gün verdiler.

Prof.Dr.Rıza Madazlıya da görünmeyi düşünüyorum bu konuda.Benim için de bu test çok mühim.Ama Rıza Cerrahpaşada ,özeli de Nişantaşında.

cnm sen 10. haftayı doldurup 11. haftaya girmişsin

canım senınle 3 gun var aramızda..
ama ankaralı degılım yardımcı olamıycam...:1no2:

Valla olabilir :) Çünkü ben de hiç midemden şikayet etmezdim,ama ne yesem dokunuyor.

Zaten hamilelik belirtleri de kişiye özel birazcık.Ama sen yine de ayaklarını üşütmemeye dikkat et derim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…