kızlar çin takvimine bakarken şuan olduğunuz yaşamı bakıyosunuz yoksa sene olarak girdiğiniz yaşa mı mesela ben şuan 27 yaşındayım temmuzda 28 olcam 27 olarak bakınca erkek 28 olarak bakınca erkek oluyo siz nasıl baktınız
ANCAK GEÇEN HAFTA CUMARTESİ KALB ATIŞI DUYAMADILAR.DUA EDİN ARKADAŞLAR YARIN TEKRAR ULTRASONA GİRECEĞİM
ALLAH HERHESE ZEKİ VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN...HAYIRLI CUMALAR...:kedi:
ANCAK GEÇEN HAFTA CUMARTESİ KALB ATIŞI DUYAMADILAR.DUA EDİN ARKADAŞLAR YARIN TEKRAR ULTRASONA GİRECEĞİM
ALLAH HERHESE ZEKİ VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN...HAYIRLI CUMALAR...:kedi:
Merhaba , ben de hamileyim 9.haftama girdim.Kalp atışlarını duydum ve diğer ultrason görüntülerini gördüm.12 Ocak gibi nasipse anne olacağım.
20 haziranda 2 li tarama testi yaptırcam.
Benim hamile iken ilaç kullanma durumum oldu,çok doktor gezdik,bazıları çok korkuttu.Ama devam etmeye karar verdik.Allah herkese, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!
Merhaba , ben de hamileyim 9.haftama girdim.Kalp atışlarını duydum ve diğer ultrason görüntülerini gördüm.12 Ocak gibi nasipse anne olacağım.
20 haziranda 2 li tarama testi yaptırcam.
Benim hamile iken ilaç kullanma durumum oldu,çok doktor gezdik,bazıları çok korkuttu.Ama devam etmeye karar verdik.Allah herkese, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!
kızlar ben daha aşermeye başlamadım,sadece bazı yerlerde dut ağaçlarının dibine dut dökülürmüş görünce canım istiyor ama normal zamanda aklıma bile gelmiyor
slm kızlarr. bizde 10 haftaya girdık teyselerııııı carsamba gunu
5temmuzda 2 li test yaptrcaz o yzuden ankda yaptrcam önemlı bir test bana ıyı bir dr sölermısınızzzzz. aranızda anklı varmııııı
kılzar bırsey sorcam ama sizde gegırme oluyormu(cok cok afferdesınız ama sormak gerektı)
ben hamıle kaldıgımdan berı bu sıkayet var bende onceden boyle olmazdım.
acaba bu da hamılelık belırtısımı???kaydirigubbakcemile3
5temmuzda 2 li test yaptrcaz o yzuden ankda yaptrcam önemlı bir test bana ıyı bir dr sölermısınızzzzz. aranızda anklı varmııııı