2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

tam 14. haftanın ıcındeyken 2li test olcan.cunku suan 11. haftanın ıcındesın..

senın sat kac canım...

kızlar allatkı cizelge sata göre galıba arkadas yapmsıtı değiştremıyorum.21 mayısta dr bana 6+2 dedı sımdı 10 değilmıyım

bende geğirme değilde midemde ekşime var ağzıma acı su geliyo hiç ağzımın tadı yok hiiiççç

Hımm..öle mi....ay valla çok teşekkür ederim... Ya ne çabuk geçio vakit...Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah...

evet cnm ben 1hafta gerıden gelıyorum...
suan 10haftadayım...acaba benım alttakı imazamı gercek tarıh yapabilcek olan varmı yenı bir şekılde olabilir ben bilmıyorumda(

Bugün doktordaydım, malum 7+4 oldum, kalp atışları için gitmiştim, başlangıçtan beri gebelik kesem yavaş büyüyor, doktorum bazen olabiliyor demişti, geçen hafta 6,5 idi, bugün 11,5 olmuş, yol sac görünüyor, doğal olarak kalp atışını görmedik, 12 üzerine çıkınca fetus görünüyor ve ondan sonra kalp atışı oluyormuş, doktorum haftaya bekleyip görücez eğer 12 üzeri olup bebeği göremeseydim olumsuz derdim ama şu durumda olumsuz diyemem, böyle olan hastalarım var, bekleyip görücez dedi, ne düşüneceğimi bilmiyorum ben yaaaa, olumlu olumsuz ne beklemem gerektiğini de

bazı kısılerde kalp atısları gec duyulabılıyor.stres yapma canım..hersey yoluna gırer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…