2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Yaaa kızlar 7 haftalıkken hemen hemen herkes görmüş, normali de bu değil mi? Ben boşuna mı ümitleniyorum diye düşünüyorum...

olumlu dusun olumlu sonuc al canım.dualarımız senınlee..
hersy yoluna gırecekk...

merhaba kuzulaarr
bende 2010 ocak (hatta şubatımsı!) annesiyim tarihim 29 Ocak çünkü.
Dün miniğimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım çünkü makinenin ayarını bozmuşlar olmuyo dedi dohtur çok acayip bişey bu yaa...

hayırlısı olsunn.
kalp atısını gordun ya o da yeter degılmı???

ınsanın morali bu konularda çok çabuk bozuluyor,hemen teslim ediyorsun kendini.Benim de başıma geldi.ınşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın...

İnşallah gelecek hafta güzel bir sonuç alırım, dua edin bana olur mu?

canım ya 2010 ocak annelerini görünce atladım son mesajlara bakmadan, biraz düşüncesizce oldu nolur kusura bakma :çok üzgünüm:

oluruna bırak canım, herşeyin hayırlısı, eğer kısmetinde varsa miniğini görmek buna kim mani olabilir, ya da yoksa eğer buna Allahtan başka kim karar verebilir?

üzülmen hiç bişeyi değiştirmez, sadece miniğini üzmüş olursun, yapma canım :1hug:

şekerim hiç üzülme eminim duyacaksın kalp atışlarını dr una güveniyorsan bekle
ama yok güvenmiyorsan bence başka bir dr a daha git derim hem için rahatlar birde
karından mı baktılar bazı bebekler kendini göstermiyomuş benim dr olee demişti
eger göstermesse alttan bakarız demişti eger alttan baktırmadıysan birde alttan baktır
bakalımmm ama üzülme bence bir sorun çıkmıcak dualarımız seninle şekerim:)))

İnsanın morali bu konularda çok çabuk bozuluyor,hemen teslim ediyorsun kendini.Benim de başıma geldi.İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın...

haklısın, insan en ufak bir şey de umutsuzluğa kapılıyor...

yok güzelim önemli diil, görmediğini biliyorum, nasipte olanın ötesine geçilmiyor bunu yaşadım zaten, inşallah herşey gönlümce olur diyeyim.

Canım alttan baktı, maalesef dediğim gibi, Allahtan ümit kesilmez deyim haftayı bekliyorum artık:Saruboceq:

selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum

tebrik ederim canım
sağlıkla kucağına alırsın insallah

umutsuzluk yok anjelim
hep iyi düşünücezki iyi olacak
sen gönlünü ferah tut

senide tebrik ederim canım a.s.

bende de durum aynı kızlarrrr kocaman bir göbegimiz oluyo ögleden sonraaaa
pantolonlarım olmuyo beli lastikli bişiler banada şart kızlarrrr lcw de çok güzel modeller
var bu hafta alıcam ben:)))
lcw den aldığım kot cok bollastı kumasından helhalde
ben bugün slopet ve hamiş pantolonu aldım cok tatlı
benim 10, haftadan sonra gecmişti canım biraz daha sık dişini

senide tebrik ediyorum canım

hayır olsun kanka
akşam rüyam da biri gelip dio ki bana senin kızın olacak :uhm:
ayy doktorda bi söyleyemedi haaaaaa:umursamaz:

anjelic endişelenme canım haftaya duyacaksın Allah'ın izniyle,hem doktorda bebeği görmüş,geç döllenmedir belki ondan duyulmamıştır

anjelic endişelenme canım haftaya duyacaksın Allah'ın izniyle,hem doktorda bebeği görmüş,geç döllenmedir belki ondan duyulmamıştır

inşallah canım, yok doktor bebeği görmedi yolk kesesini gördü, onun görülmesinden sonra bebek olşuyormuş, hayırlısı, ne yaparsam yapayım olacağın önüne geçilmez, hakkımda hayırlısını diliyorum sadece...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…