merhaba kuzulaarr
bende 2010 ocak (hatta şubatımsı!) annesiyimtarihim 29 Ocak çünkü.
Dün miniğimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım çünkü makinenin ayarını bozmuşlar olmuyo dedi dohturçok acayip bişey bu yaa...
İnşallah gelecek hafta güzel bir sonuç alırım, dua edin bana olur mu?
İnşallah gelecek hafta güzel bir sonuç alırım, dua edin bana olur mu?
İnsanın morali bu konularda çok çabuk bozuluyor,hemen teslim ediyorsun kendini.Benim de başıma geldi.İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın...
canım ya 2010 ocak annelerini görünce atladım son mesajlara bakmadan, biraz düşüncesizce oldu nolur kusura bakma :çok üzgünüm:
oluruna bırak canım, herşeyin hayırlısı, eğer kısmetinde varsa miniğini görmek buna kim mani olabilir, ya da yoksa eğer buna Allahtan başka kim karar verebilir?
üzülmen hiç bişeyi değiştirmez, sadece miniğini üzmüş olursun, yapma canım :1hug:
şekerim hiç üzülme eminim duyacaksın kalp atışlarını dr una güveniyorsan bekle
ama yok güvenmiyorsan bence başka bir dr a daha git derim hem için rahatlar birde
karından mı baktılar bazı bebekler kendini göstermiyomuş benim dr olee demişti
eger göstermesse alttan bakarız demişti eger alttan baktırmadıysan birde alttan baktır
bakalımmm ama üzülme bence bir sorun çıkmıcak dualarımız seninle şekerim:)))
selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum
canım demek tr geldin oluyoda baya
maşallah sana ve bebeğine
inşallah sağlıcakla dönersin
herkese göre değişiyo duyabilirsin belkide
evet canım 2 haftadır burdayım haftaya donecegim ins. bu sabah da doktoruma gittim pıt pıtları duyduk cok sukurama henuz cok kucuk teyzesi 7 mmmis benim dogum ocak sonu olarak gozuktugu icin henuz 6+5teyim bir sonraki kontrole de ikili test zamanı gelecegim ins 6 hafta sonra cok sık ucaga binmek istemedigim icin
ndk canım listeye pıtpıtları duyuldu diye eklermisin
merhaba kuzulaarr
bende 2010 ocak (hatta şubatımsı!) annesiyimtarihim 29 Ocak çünkü.
Dün miniğimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım çünkü makinenin ayarını bozmuşlar olmuyo dedi dohturçok acayip bişey bu yaa...
Bugün doktordaydım, malum 7+4 oldum, kalp atışları için gitmiştim, başlangıçtan beri gebelik kesem yavaş büyüyor, doktorum bazen olabiliyor demişti, geçen hafta 6,5 idi, bugün 11,5 olmuş, yol sac görünüyor, doğal olarak kalp atışını görmedik, 12 üzerine çıkınca fetus görünüyor ve ondan sonra kalp atışı oluyormuş, doktorum haftaya bekleyip görücez eğer 12 üzeri olup bebeği göremeseydim olumsuz derdim ama şu durumda olumsuz diyemem, böyle olan hastalarım var, bekleyip görücez dedi, ne düşüneceğimi bilmiyorum ben yaaaa, olumlu olumsuz ne beklemem gerektiğini de
Merhaba , ben de hamileyim 9.haftama girdim.Kalp atışlarını duydum ve diğer ultrason görüntülerini gördüm.12 Ocak gibi nasipse anne olacağım.
20 haziranda 2 li tarama testi yaptırcam.
Benim hamile iken ilaç kullanma durumum oldu,çok doktor gezdik,bazıları çok korkuttu.Ama devam etmeye karar verdik.Allah herkese, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!
lcw den aldığım kot cok bollastı kumasından helhaldebende de durum aynı kızlarrrr kocaman bir göbegimiz oluyo ögleden sonraaaa
pantolonlarım olmuyo beli lastikli bişiler banada şart kızlarrrr lcw de çok güzel modeller
var bu hafta alıcam ben:)))
benim 10, haftadan sonra gecmişti canım biraz daha sık dişiniGünaydın kızlaropuyorumnanaktan
bilgisayara bakarken bile midem bulanıyokafamçokkarıştı
kaç haftaya kadar sürüyo bulantılar
inşallah çabuk atlatırız:Saruboceq:
kesin 1-2 kilo vermişimdir
çünkü 1 haftadır ağzıma doğru düzgün lokma girmedimafoldumben
senide tebrik ediyorum canım:ecrin_bebek:bende 2010 anne adayıyımmm ve çok ama çok mutluyum.Hiç beklenmedik bi zamanda girdi hayatımıza.Önce şok olduk.Ama bu heyecanlı bekleyişe adapte olduk. .5nisan sat tarihim tahmini doğum tarihimde 10 ocak. Şimdiden burcunu araştırdım Oğlak bebeşi olcakmış ve oğlak anneleri çok şanslı olurlarmış. 2010 anne adaylarını kutluyorum....Bi avazda sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşmayı Allah nasip etsin inşallah...
canım öncelikle rüyan hayırlı olsun
bende erkek 1-2 yaşında çocuk görmüştüm benim çocuğummuş
sonrada bebek oluverdi erkek emzirdim falan
site gezinirken okudum ki
rüyalar tersine çıkarmış
acaba ne demek
hayır olsun diyorum
selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum
anjelic endişelenme canım haftaya duyacaksın Allah'ın izniyle,hem doktorda bebeği görmüş,geç döllenmedir belki ondan duyulmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?