2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum

ay canım hadi maşallah çok sevindim. güzel çıkacak sonuçların emin ol. İkili test kaç günde çıkıyor?

selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum

aa neden cinsiyeti görünmediki bende o zamanlarda gidicem görünür diyordum:sinifsinif: neyse gec olsun güç olmasın:1hug:

jülicim gözün aydın inşallah test sonuçlarında iyi çıkar ama aklıma bişi takıldı çağla şikel 2 buçuk aylık öğrenmiş cinsiyetini nasıl oluyor da sen öğrenemedin kızlar geç gösterirmiş kız mı acaba seninkisihihoyyyt

bi rivayete göre eşiniz sizinle beraber kilo alırsa erkek almazsa kızmış internette okumuştum benim eşim kilo verdi kızım olur inşallah tabi sağlıcakla

yine herkes sustu ilknuray adını aşağıda gördüm 2 saattir cvp bekledim merak ediyoruz burda insan 2 cümle bişi yazar burda iyi kötü herşeyi bebaber yaşıyoruz bu kadar kayıtsız kalınmaz ki cnm 10 defa sordum seni düşündüğümden

Bulantılar 8.haftadan itibaren azalıyor sanırım Biz 8+3 olduk daha iyiyim iştahım açılmaya başladı sanki.Diş röntgeni çektirdim çok ağrım vardı tek doz röntgenden bi sıkıntı olmaz dedi doktorum .Dişetimde iltihap oluşmuş lokal anestezi ile orasını boşaltacaklar çünkü antbiyotik kullanamayacağım.

Önümüzdeki hafta için Gazi hastanesinde Aydan hanımdan randeevu alacağım gebelik takibime onunla devma edeceğim giden arkadaşlarım çok memenun kaldılar. İkili test için de bir randevu ayarlarız inşallah.

geçmiş olsun cnm diş problemin gebeliktemi başladı yoksa öncedende olurmuydu yada varmıydı

selam kızlar bugun giremedim annem bende ...nasılsınız??
juli göstermedimi senin sıpa kendini ya :))

çok şık hamilelik pantalonları var canım beli lastikli alacağına onlardan al.belini istediğin gibi ayarlayabiliyosun.ben bugün 2 tane aldım görsen o kadar şık ve rahat ki

sağolun kızlar
gata ya gittim ya söylemedi düzgün göztermedi bile
kran ona doğru donüktü hep cizdi etti
ensesini falan iste
arkadasım yanımdaydı anlatı hep parmağı ağzındaymış
bana döndürünce kımıldamadı sıpa

anjelic, burada evet birbirimize yardım ediyor ve paylaşıyoruz yalnız buranın en önemli dezavantajlarından biri de herkesin belirtileri, bebek boyu, zamanı ve gebeliği farklı farklı olduğu halde kendi bilgilerimizi tüm belirti ve bilgilerle kıyaslayıp takıntı yapıp üzülüyoruz. Bunun üstüne bazen arkadaşlarımızın her ne kadar iyiniyetli olsalar dahi bazı genellemeri de tuz biber oluyor.
Doktorum ve ablam (o da dr.) yolk sacın bulunmasının canlı bir gebeliğin işareti için çok önemli bir bulgu olduğunu bunu görünce üzülmemem gerektiğini söylemişlerdi. Seninkinin de yolk sac ı görülmüş, herkesin gebeliği, zamanı, süreci farklı canım, seninki geç döllenmiş olabilir, teknik bir sıkıntı olabilir (ultrason cihazının durumu) lütfen olumlu düşünmeye çalış, istemediğin bir durumla karşılaşırsan ki en büyük dileğim karşılaşmaman, herşeyin hayırlısını dilemek lazım bu hepimiz için geçerli, zor bir durum umarım herşey dilediğin gibi olur canım...

kızlar çizelge sadece 1 ve 3. sayfadamı var acaba?güncel şekli hangi sayfada rica etsem bana söylermisiniz

kıslar bana çok sevimli geldi, size de göstermek istedim
Eğer;

* Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
* Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* ıdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;

* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* ıdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.

canım inşallah test sonucun çok iyi çıkar.... bu ense kalınlığı ölçmeyi nasıl yapıyorlar? vajinal ultrasonografi ile mi?

Slm kızlar bende 2010 ocak annesiyim. Ama henüz doktora gitmedim. Beni de alın aranıza olurmu ?

20 nisan son adet tarihim olarak tahmin ediliyor ama 1 - 2 gün gördüm belki üstüne görmüş olabilirim.

2 aylık dedi hemşireler ama fazla da olabilir.
Bulantısı olanlar varmı aranızda ? Ben de daha bugün basladı ama cok kötüyüm hiç bişi yiyemiyorum :S
Bulantı geçirmek için ne yapıyorsunuz ?

ben geldim,
selamlar hepinize :)

bendeniz.. ocak mı şubat mı ne annesi olacağı belli olmayan kişi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…