selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum
selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum
çok şık hamilelik pantalonları var canım beli lastikli alacağına onlardan al.belini istediğin gibi ayarlayabiliyosun.ben bugün 2 tane aldım görsen o kadar şık ve rahat kievet yaa dün eşime eve tartı aldırdım hamileliğe başlama kilom 65ti doktordada evdede 63 çıkıyorum ama göbeğim var bu ay sonu düğünümüz var ne giyicem diye kara kara düşünüyorum sanırım beli lastikli bi pantolon alıcam üzerinede bişiy bulmam lazım iyi olup çarşıya çıkmam lazım:uhm:
inşallah canım, yok doktor bebeği görmedi yolk kesesini gördü, onun görülmesinden sonra bebek olşuyormuş, hayırlısı, ne yaparsam yapayım olacağın önüne geçilmez, hakkımda hayırlısını diliyorum sadece...:Saruboceq:
çok şık hamilelik pantalonları var canım beli lastikli alacağına onlardan al.belini istediğin gibi ayarlayabiliyosun.ben bugün 2 tane aldım görsen o kadar şık ve rahatki
canım benim miyde bulantılarım çok fena 9+4 oldum ama hala azalma olmadı o yüzdende pek çıkamıyorum bigün çıktım arkadaşımla ondada bişiy bulamadım yarın eşim evde olıcak inşallah iyi olurumda bende güzel bişiyler bulur ve alırım bide ay sonuna kadar muhakkak bulmam lazım düğünümüz var ve ben hiç bi kıyafetime giremiyorumsenağlama
kızlar çizelge sadece 1 ve 3. sayfadamı var acaba?güncel şekli hangi sayfada rica etsem bana söylermisiniz
sağolun kızlar
gata ya gittim ya söylemedi düzgün göztermedi bile
kran ona doğru donüktü hep cizdi etti
ensesini falan iste
arkadasım yanımdaydı anlatı hep parmağı ağzındaymış
bana döndürünce kımıldamadı sıpa
hoşgeldin shine tebriklerrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?