2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

:) süpermiş bunlar valla.
benim belirtilerim karman çorman.. ne diyim bilemedim :)
ama SHINE başka bir test yapıyor başka bir topicte.. ona göre kız çıktı benimki.

Yalel allah senin iyiligini versin emi
canm o testi ben yapmıyorum birileri yazmıs oraya bende kendime bakarken nasıl yapıldıgını ögrendim.
Bakıyorum yazanlar oluyo merak ediyorlar nasıl bişey oldugunu bildiğim için o heycanın bende elimden geldiğince yardım ediyorum :)

Hoşgeldin sen deee

Hoş geldin canm sen bebegin kesesini falan görebildinmi ?

Hoşbuldum,
Gördüm canım .. 5 haftalıktı biz ilk muayenemizi olduğumuzda.. daha doğrusu 5+1 idi. keseyi gördük o zaman.
dün, 6+3 idik ve kalp atışımızı duyduk.

sen henüz doktora gitmediğine göre, hesaplayıcılara göre kaç haftalıksın?
benim sat 27 nisan

olsun:)
bana sen yaptın, ben seni bilirim :)

canm eger üstüne görmediysem
7+ 4 üm :) benim 20 nisan ama 1 - 2 gün adet gördüm oda cok az geldi.
Sizin göbişleriniz cıktımı ? benm azıcık fındık kadar var ? Normal mi yoksa ben kilo mu aldım ?

canm hoşgeldin ayy ne güsel hep cok isterim ikiz bebek sahibi olmayı :) ay inşallah bende ikiz bebek annesiyimdir :)
Allahm saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin canm :)

canm eger üstüne görmediysem
7+ 4 üm :) benim 20 nisan ama 1 - 2 gün adet gördüm oda cok az geldi.
Sizin göbişleriniz cıktımı ? benm azıcık fındık kadar var ? Normal mi yoksa ben kilo mu aldım ?

:) hayırlısı olsun, sen neden doktora gitmiyorsun?
benim de göbüşüm çıkmaya başladı.. doktorum üzülmememi söyledi.. iç karnım dar olduğu için, dış karnım çıkıyormuş erkenden.

merhaba ben de ikiz anne adayıyım ve ocak annesi olacağım... :)

aman da aman.. maşşallah maşallah.. allah tamamına erdirsin inşallah

Canm bulunduğum yerde iyi bir kadın dogum doktoru yok onun için balıkesire eşimin memlektine gidince gözükmek istiyorum doktora dogumu da orda yapmayı planlıyorum. Bu hafta içi gidiyorum inşallah bişey cıkmazsa.

AYY GÖBEĞİM FENA CANIM HAMİLELİK GÖBEĞİ DEĞİL BU YAA
ŞİŞTİM KALDIM

canım hacettepeye prof lara falan gidebilirsin
bende Ankaradayım Fatih Üniv gidiyorum doç te

selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum

çook sevindim kankam
kaç çıkmış ense kalınlığı

hımm demek Gaziyi seçtin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba ben de ikiz anne adayıyım ve ocak annesi olacağım... :)

ayy maşallah
demek ikiz
Allah bağışlasın tamamına erdirsin inşallah
hoş geldin
sende ikinci ikiz annesisin topiğimizin

kızlar slm benim 2 gündür batma şeklinde sancım vardı bgnde ne yediysem çıkarınca korktum dru aradım gel dedi
bebeğim iyiydi
4.76 cm olmuş
kolları elleri bacakları burun kemiği oluşmuş
hareket ediyo
dr bebeğin gzl büyümüş dedi 11+1 haftalık olmuş dedi
yüzde 60 erkek dedi içime öyle doğuyo dedi
bgn nasıl mutlu oldum anlatamam ama 10 haftanın içinde olmamız gerekir geçen söylediğine göre bu sefer daha ileri söledi
ikili test için kan verdim pzt çıkcak sonuç
sancım iltihaplanmadan kaynaklanıyomuş

aa maşallah
canım benim demek büyümesi ileri maşallah maşallah
ilk cinsiyetini öğrenende sen oldun
ne tatlı yaa
inşallah herşey güzel çıkar tatlım:Saruboceq:

ya arkadaslar bende bi ocak annesi adayiyim daha once burda yazdim ama beni araniza almadiniz:1no2:ama ben yuzsuzluk edip bi daha yazayim dedim:1closedeyes:umarim bu sefer sesimi duyan olur

ya arkadaslar bende bi ocak annesi adayiyim daha once burda yazdim ama beni araniza almadiniz:1no2:ama ben yuzsuzluk edip bi daha yazayim dedim:1closedeyes:umarim bu sefer sesimi duyan olur

tatlış hoş geldina.s.
tebrikler
daha önce ne yazdın görmedim
bizim kızlar çok uyuyo
topiğimizde çoğu zaman sakin
gözden kaçmış olmalı
yoksa olmaz öyle şey aaa:umursamaz:

valla oldu ama neyse affettim.Ya tecrubeli arkadaslar benimle paylasirsa sevinirim,ben suan tam 8+0 hamileyim en basindan beri cok fazla sikayetlerim olmadi cok sukur ama sabahlari yinede kendini hissettirir derecede mide bulantim oluyodu ama son bir iki gundur nerdeyse kesildi ve gögüs hassasiyetimde baya azaldi,sevinmem gereken yerde uzuluyorum.Daha once yine burda okumustum ki bebek rahimde olünce belirtilerde kayboluyomussenağlamaacabe benim bebegime biseymi oldu ki:Saruboceq:yani ne bileyim eger kotu bisey olsa bi kanama agri falan herhangi bisey olmazmi?Yada hissedilmezmi hic?Sali gunu randavum var ama nasil sabredicem bilmiyorum,bana yardim edin yaaasenağlama

seninle aynı şeyleri aynı zamanda yaşadım canım, benim de belirtim yok gibiydi, göğüslerin de acısı da geçmişti ama geçici bunlar, mide bulantısı da memiş acısı da geri dönüyor üzülme...şimdi güğüm gibi oldular ve acıyorlar...senin de öyle olacak...her duyduğuna üzüme....ben öyle yaptım çok moralimi bozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…