kıslar bana çok sevimli geldi, size de göstermek istedim
Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
* Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.
Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.
ben geldim,
selamlar hepinize :)
bendeniz.. ocak mı şubat mı ne annesi olacağı belli olmayan kişi :))
Slm kızlar bende 2010 ocak annesiyim. Ama henüz doktora gitmedim. Beni de alın aranıza olurmu ?
20 nisan son adet tarihim olarak tahmin ediliyor ama 1 - 2 gün gördüm belki üstüne görmüş olabilirim.
2 aylık dedi hemşireler ama fazla da olabilir.
Bulantısı olanlar varmı aranızda ? Ben de daha bugün basladı ama cok kötüyüm hiç bişi yiyemiyorum :S
Bulantı geçirmek için ne yapıyorsunuz ?
Hoş geldin canm sen bebegin kesesini falan görebildinmi ?
Yalel allah senin iyiligini versin emi
canm o testi ben yapmıyorum birileri yazmıs oraya bende kendime bakarken nasıl yapıldıgını ögrendim.
Bakıyorum yazanlar oluyo merak ediyorlar nasıl bişey oldugunu bildiğim için o heycanın bende elimden geldiğince yardım ediyorum :)
canm eger üstüne görmediysem
7+ 4 üm :) benim 20 nisan ama 1 - 2 gün adet gördüm oda cok az geldi.
Sizin göbişleriniz cıktımı ? benm azıcık fındık kadar var ? Normal mi yoksa ben kilo mu aldım ?
merhaba ben de ikiz anne adayıyım ve ocak annesi olacağım... :)
AYY GÖBEĞİM FENA CANIM HAMİLELİK GÖBEĞİ DEĞİL BU YAAgünaydın kızlar nasılsınız ben 1- 2 haftadır giremiyorum topiğe mide bulantılarım hala fena şekilde devam ediyo doktorum ilaç verdi onu içince midem az bulanıyo ama başımı yastıktan kaldıramıyorum size bişiy sorcam ben hala aynı kilomdayım ama önceden giydiğim kıyafetlerim olmuyor göbeğim var şuanda 9+4 günlük hamileyim sizdede bu durumda olan varmı
canım hacettepeye prof lara falan gidebilirsinslm kızlarr. bizde 10 haftaya girdık teyselerııııı carsamba gunu
5temmuzda 2 li test yaptrcaz o yzuden ankda yaptrcam önemlı bir test bana ıyı bir dr sölermısınızzzzz. aranızda anklı varmııııı
selam kızlar a.s.
ikiliyi yaptırdık pazartesi cıkacak
ölçüm iyi cok şükür
6 cm olmus nerdeyse bıdığım
gecmişe gidip geliyorum
hımm demek Gaziyi seçtin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzBulantılar 8.haftadan itibaren azalıyor sanırım Biz 8+3 olduk daha iyiyim iştahım açılmaya başladı sanki.Diş röntgeni çektirdim çok ağrım vardı tek doz röntgenden bi sıkıntı olmaz dedi doktorum .Dişetimde iltihap oluşmuş lokal anestezi ile orasını boşaltacaklar çünkü antbiyotik kullanamayacağım.
Önümüzdeki hafta için Gazi hastanesinde Aydan hanımdan randeevu alacağım gebelik takibime onunla devma edeceğim giden arkadaşlarım çok memenun kaldılar. İkili test için de bir randevu ayarlarız inşallah.
merhaba ben de ikiz anne adayıyım ve ocak annesi olacağım... :)
kızlar slm benim 2 gündür batma şeklinde sancım vardı bgnde ne yediysem çıkarınca korktum dru aradım gel dedi
bebeğim iyiydi
4.76 cm olmuş
kolları elleri bacakları burun kemiği oluşmuş
hareket ediyo
dr bebeğin gzl büyümüş dedi 11+1 haftalık olmuş dedi
yüzde 60 erkek dedi içime öyle doğuyo dedi
bgn nasıl mutlu oldum anlatamam ama 10 haftanın içinde olmamız gerekir geçen söylediğine göre bu sefer daha ileri söledi
ikili test için kan verdim pzt çıkcak sonuç
sancım iltihaplanmadan kaynaklanıyomuş
ya arkadaslar bende bi ocak annesi adayiyim daha once burda yazdim ama beni araniza almadiniz:1no2:ama ben yuzsuzluk edip bi daha yazayim dedim:1closedeyes:umarim bu sefer sesimi duyan olur
valla oldu ama neyse affettim.Ya tecrubeli arkadaslar benimle paylasirsa sevinirim,ben suan tam 8+0 hamileyim en basindan beri cok fazla sikayetlerim olmadi cok sukur ama sabahlari yinede kendini hissettirir derecede mide bulantim oluyodu ama son bir iki gundur nerdeyse kesildi ve gögüs hassasiyetimde baya azaldi,sevinmem gereken yerde uzuluyorum.Daha once yine burda okumustum ki bebek rahimde olünce belirtilerde kayboluyomussenağlamaacabe benim bebegime biseymi oldu ki:Saruboceq:yani ne bileyim eger kotu bisey olsa bi kanama agri falan herhangi bisey olmazmi?Yada hissedilmezmi hic?Sali gunu randavum var ama nasil sabredicem bilmiyorum,bana yardim edin yaaasenağlama
anjelic, burada evet birbirimize yardım ediyor ve paylaşıyoruz yalnız buranın en önemli dezavantajlarından biri de herkesin belirtileri, bebek boyu, zamanı ve gebeliği farklı farklı olduğu halde kendi bilgilerimizi tüm belirti ve bilgilerle kıyaslayıp takıntı yapıp üzülüyoruz. Bunun üstüne bazen arkadaşlarımızın her ne kadar iyiniyetli olsalar dahi bazı genellemeri de tuz biber oluyor.
Doktorum ve ablam (o da dr.) yolk sacın bulunmasının canlı bir gebeliğin işareti için çok önemli bir bulgu olduğunu bunu görünce üzülmemem gerektiğini söylemişlerdi. Seninkinin de yolk sac ı görülmüş, herkesin gebeliği, zamanı, süreci farklı canım, seninki geç döllenmiş olabilir, teknik bir sıkıntı olabilir (ultrason cihazının durumu) lütfen olumlu düşünmeye çalış, istemediğin bir durumla karşılaşırsan ki en büyük dileğim karşılaşmaman, herşeyin hayırlısını dilemek lazım bu hepimiz için geçerli, zor bir durum umarım herşey dilediğin gibi olur canım...[/QUOTE
Canım çok tşk ederim, haklısın hepimiz sanırım biraz birbirimizle kıyaslama yapıyoruz, hakkımda hayırlısı deyip gelecek haftayı bekliyorum, bu kadar yavaş gelişmesi kafamı karıştırıyor, vadır elbet bunda da bir hayır, henüz herşey bitmedi, inşallah yolunda gider herşey.:gitme:
aynen canım vardır bunda da bir hayır sıkma canınıanjelic, burada evet birbirimize yardım ediyor ve paylaşıyoruz yalnız buranın en önemli dezavantajlarından biri de herkesin belirtileri, bebek boyu, zamanı ve gebeliği farklı farklı olduğu halde kendi bilgilerimizi tüm belirti ve bilgilerle kıyaslayıp takıntı yapıp üzülüyoruz. Bunun üstüne bazen arkadaşlarımızın her ne kadar iyiniyetli olsalar dahi bazı genellemeri de tuz biber oluyor.
Doktorum ve ablam (o da dr.) yolk sacın bulunmasının canlı bir gebeliğin işareti için çok önemli bir bulgu olduğunu bunu görünce üzülmemem gerektiğini söylemişlerdi. Seninkinin de yolk sac ı görülmüş, herkesin gebeliği, zamanı, süreci farklı canım, seninki geç döllenmiş olabilir, teknik bir sıkıntı olabilir (ultrason cihazının durumu) lütfen olumlu düşünmeye çalış, istemediğin bir durumla karşılaşırsan ki en büyük dileğim karşılaşmaman, herşeyin hayırlısını dilemek lazım bu hepimiz için geçerli, zor bir durum umarım herşey dilediğin gibi olur canım...[/QUOTE
Canım çok tşk ederim, haklısın hepimiz sanırım biraz birbirimizle kıyaslama yapıyoruz, hakkımda hayırlısı deyip gelecek haftayı bekliyorum, bu kadar yavaş gelişmesi kafamı karıştırıyor, vadır elbet bunda da bir hayır, henüz herşey bitmedi, inşallah yolunda gider herşey.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?