günaydın kızlar nasılız bakalım valla benim biraz ağrılarım oluyo azalmıştı gerçi ama dün akşam ve bu sabah ağrım oluyo makatıma doğru ama normal olduğunu bildiğim için telaş etmiyorum rahim geniledikçe ister istemez ağrın oluyo her yerinde valla benim göbekte sanki 5 aylık gibiyim yahu gerçi biraz kilolu hamile kaldım ama genede çok şiştim
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Bu akşam doktora gidiyorumzemuszemus
Kalp atışlarını duymayazemuszemus
Nolur dua edin bende kalp atışlarını duyayım:gitme:
shine, yalel ve tüm arkadaşlar teşekkür ederim
shine tüp mü yaptırdın sen ikiz olur benimde inşallah dedin ya :)
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Bu akşam doktora gidiyorumzemuszemus
Kalp atışlarını duymayazemuszemus
Nolur dua edin bende kalp atışlarını duyayım:gitme:
ya kizlar benim bugünde mide bulantim yok kesin bisey oldu bebisimesenağlamadr ye gitsem deli sanicak beni agri yok sizi yok kanama yok,ama belirtide yok:1no2:
ya kizlar benim bugünde mide bulantim yok kesin bisey oldu bebisimesenağlamadr ye gitsem deli sanicak beni agri yok sizi yok kanama yok,ama belirtide yok:1no2:
nasıl yani bulanti olmayınca bebeğe bişey mi oluyo ben 7+3 hamileyim bu zamana kadar
bi kaç kez bulantım olmuştur bebeğimin sağlığının iyi olmadığı anlamına mı geliyo ??? fisfisfis
ya arkadasim senide korkutmak istemem bendede cok fazla degildi ama yinede sabahlari oluyodu fakat
3 gündür hicbisey yok.Daha once okumustum bebek öldügü zamanda belirtiler yok oluyomus ama buna ragmen agri kanama olmayabiliyomus.O yuzden paranoya yaptim biraz yaaa
ya arkadasim senide korkutmak istemem bendede cok fazla degildi ama yinede sabahlari oluyodu fakat
3 gündür hicbisey yok.Daha once okumustum bebek öldügü zamanda belirtiler yok oluyomus ama buna ragmen agri kanama olmayabiliyomus.O yuzden paranoya yaptim biraz yaaa
kızlar bugün bende nerdeyse aynı dertten muzdaribim .Endişelenmeye başladım ister istemez.Geceleri en az 4-5 kez wcye kalkıyodum 2-3 gündür gece 2 kere ya kalkıyorum yada kalkamıyorum uyuyorum.Göğüslerimde hafif hafif ağrılar var ama ,aman aman bi büyüme yok.Geceleri biraz bulantım oluyo o kadar 3 gündür nerdeyse hamile ollduğumu unuttum niye böyle oldu ya inşallah bi sorun yoktur:Saruboceq: kontrolümede 9 gün kadar zaman var daha
mervetalhacigim bugun tam 8+1 ama uc gündür hic bi belirti yok:1no2:nette okudukcada deliricem ne kadar cok insan var kanamasi falan olmadan dr ye gidip bebeginin oldügünü ogrenen.Sali gunu randavum var ama nasil beklicem simdi hastaneye gitsem o zamanda insana deli gözüyle bakiyolar seni rahatmi dürttü gibilerinden ama benim halimden anlarsiniz sanirim sizde hamilesiniz insanin aklina neler geliyo:bbo:
kızlar endişelenmeyin, bu kişiden kişiye değişen bi durum, benim ablamla bile aynı belirtilerimiz olmuyo, bi gün bigünü tutmaz, iyi düşünün iyi olsun, aaa... üzmeyin bebişlerinizi anneleriii... benimde bi gün bulantım varda diğer 3 gün hiç yok... olmaz hiiiçbişey merak etmeyin, bol bol ayetel kürsü okuyun, Allah ım sana emanet deyin, içinizi ferah tutun pıtır pıtır atıyo kalpleri şimdi onların ok?
mervetalhacigim bugun tam 8+1 ama uc gündür hic bi belirti yok:1no2:nette okudukcada deliricem ne kadar cok insan var kanamasi falan olmadan dr ye gidip bebeginin oldügünü ogrenen.Sali gunu randavum var ama nasil beklicem simdi hastaneye gitsem o zamanda insana deli gözüyle bakiyolar seni rahatmi dürttü gibilerinden ama benim halimden anlarsiniz sanirim sizde hamilesiniz insanin aklina neler geliyo:bbo:
lütfen rahat olmaya çalış başka şeylerle meşgul ol aklına kötü şeyler getirme
belli bi dönem sonra belirtiler azalırya senin kin de ondandır belki yerimseniben
canım benım goguslerım cok serttı artık eskısı gıbı sert degıl ve acımıyorda o kadar.bas donmelerım vardı o da azaldı,kasık agrılarım bellı olmuyor artık gunduz hıcbırseyım yokken gece agrım oluyor yanı eskısı gıbı sureklı agrımıyor canım.mıde bulantım hıc olmamıstı halen de yok.iştahım kımı zamn az sıcaklardandır dıye dusunuyorum.zaten cogumuz 2.5 aylık yada 3. aya gırıyor bazı belırtılerın azalması hafıflemesı normaldır bence ilk zamankı gıbı olmaz belırtıler...o yuzden acaba oldumu vs seylerı kafanıza takmayın getırmeyın oyle seyler aklınıza.hepımızın bebıslerı Allah'a emanet korkmayın bırsey olmaz.arkadasımızın dedıgı gıbı ayetel kursi okuyun Allah'emanet edın hem kendınız hem bebısınızı.koruycak olan Allah.bosu bosuna vesvese yapmayın lutfen.herkesın durumu farklı bunye farklı.endıselenmenıze gerek yok bence...zemuszemus
ya arkadaşlar ne tuhafsınız valla .9 ay boyunca hamilelik belirtilerini yaşayacağınızı kim söyledi?tabiki bebek büyüyor ve yukarı doğru çıkıyo böylelikle idrar torbasına yaptığı bası da azalıyo.artık eskisi kadar çok tuvalete gitme isteğinizin olmayışı da bu yüzden.bu kadar olumsuz düşünmeyin ya noluyor size?
teşekkür ederim tatlım gayet ayrıntılı bi şekilde yazmışsın eline sağlık .insan ister edemez bi tedirginlik yaşıyo. pek de kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum doğrusu .inşallah şu bir hafta hemencecik geçer de bebeğimi sağlıkla görür gelirim:CüvCüv:
teşekkür ederim tatlım gayet ayrıntılı bi şekilde yazmışsın eline sağlık .insan ister edemez bi tedirginlik yaşıyo. pek de kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum doğrusu .inşallah şu bir hafta hemencecik geçer de bebeğimi sağlıkla görür gelirim:CüvCüv: