2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
gönül ben de balıkesirde oturuyorum canım.sen nerde çalışıyorsun?

herkesın bunyesı farklı oldugu ıcın belırtılerın baslama zamanı yada bıtme zamanı farklıdır. x kısısınde belırtıler azaldı bende nıye devam edıyor yada x kısısınde su belırtı var bende nıye yok dıyıp kendımı ve bebegımı uzmenın bır anlamı yok.ben hıc bır zamn kıyaslamadım kımseyle kendımı sızde kıyaslamayınız lutfen sonra uzuluyorsunuz ve olumsuz dusunmeye basladıgınız ıcın bebegınız de ıster ıstemez etkılenıyor.
bende 24 hazıranda 2li test ıcın gıdecegım ınsallah cabucak gecer vakıt.tam 1 ay olcak gormeyelı bebısımı...:ecrin_bebek:

ben balıkesır merkezı bılmem pek.sen hangı doktora gıdıyorsun canım..

cutest cim araştırdım bunu buldum bi dene yardımcı olmaya çalışırım benimkini de juli yaptı o yüzden pek de bi bilgim yok umarım yardımcı olurşutarafagitti

Baby Gaga: Free Pregnancy Tickers that count-down your Pregnancy Due-Date! adrese girin orada üstte Configure your Pregnancy Ticker! yazıyor onun altında kutucuklara muhtemel doğum tarihinizi girin
sonra get my ticker! basın çıkan sayfadanda yes I know diye başlayan kutucuk var oraya basın açılan sayfada çıkan sizin haftanızın etiketinin üzerine sağ tık yapın özelliklere basın orada çıkan http ile başlayan bir adres göreceksiniz onu kopyalayıp kontrol panelinizdeki kilo yaş bölümüne yapıştırın (alıntı)

canım sağol deniyce şimdi yapmayı.inşallah olur

bende nurettın serınkana gıdıyorum.cok iyi bir doktor memnun kaldım..

bende nurettın serınkana gıdıyorum.cok iyi bir doktor memnun kaldım..
onu tanıyorum gerçekten de ii bi dr.ama verdiği randevu saatlerine hiç uymuyo.3 everiyo örneğin randevuyu 5 te anca sıra geliyo.hasta sayısı da fazla.herhalde onun için

canım yaptım .çok sağol

onu tanıyorum gerçekten de ii bi dr.ama verdiği randevu saatlerine hiç uymuyo.3 everiyo örneğin randevuyu 5 te anca sıra geliyo.hasta sayısı da fazla.herhalde onun için

ben genelde işimiz dolayısıyle aksam ustu 6 dan sonraya alıyorum randevuyu sıra beklemıyorum.bızım burdakı doktorlarda oyle 1-2 saat sonra sıra gelıyor.3 dıyorsa 3 bucukta gıt canım ben oyle yapıyorum.muayne ucretıde iyi geldı.doktor da ii...

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım:))))
kızlar muayene ücretlerinin nasıl?bizim burda çok farklı her hastane sizin orada mı ole?
benim dr 20 lira alıyo ama başka yerler 8-10-15 alanlarda var?

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım:))))
kızlar muayene ücretlerinin nasıl?bizim burda çok farklı her hastane sizin orada mı ole?
benim dr 20 lira alıyo ama başka yerler 8-10-15 alanlarda var?

baya ucuzzz...hastaneye gıdıyorsun o yuzden herhalde..ben muaynesıne gıdıyorum 50 lıra.hastaneye gıttıgınde suratına bıle bakmıyor burdakı doktorlar..klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…