2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kusmalarım başladıgından beri dışarıda çıkamıyorum ya kusrasam yolda arabada diye sosyal hayatım bitti yaaaa.(((((((((

canım ya moralini bozma sakın herkesin bünyesi farklı bende senin gibiyim geçen cuma günü öyle kötü kustum ki boğazım yırtıldı kan geldi resmen yemek yemeyi bırak ağlayarak yutkundum benim yiyorum diye yazdıklarımda iyi olduğum zamankiler.sende iyi olacaksın inş.bu günlerin acısını çıkartarak yemek yiyeceksin üzülme

kızlar annemi aradım sordum şu çilek ve kirazı eğer başkasının evinden veya ağacından neyse işte izinsiz alıp yerde bi tarafına sürersen elini veya kaşırsan leke olurmuş ama bu sadece kiraz ve çilek için deil herşey için geçerli hatta bi arkadaşımın annesi gül koparmış birisinin bahçesinden yanağını ellmiş sonrada bebekte doğuştan yanağında gül dikeni var izin almadan annemin evinde bile bişi yemem ben aklınızda olsun

ecrin cnm bende yemek yiyemiyorum bütün gün ekmek peynir zeytin sabah öğle akşam yağlı şeylerden tiksindim bende ama geçicek inşallah ekmeği çok yiyorum bide hamurişi falan ya şimdiden 2 kilo aldım ben

enson 4 kilo vermiştim ama şimdi 5 yada 6 kilo vermişimdirr..hamile kaldım yemeklerin tadını unuttum inş.geçecek bugunlerde....

kusmalarım başladıgından beri dışarıda çıkamıyorum ya kusrasam yolda arabada diye sosyal hayatım bitti yaaaa.(((((((((

seni ne kadar iyi anladığımı tahmin edemezsin bende midemin ne zaman bulanacağını bilmediğim için hiç birşey yapamıyorum.evde iyice bunaldım.akşam eşim hadi çıkalım diyor ama hem halim yok hem bulantı işte...

birde ben hiç hayatımda tavuk balık yumurta yemedim onları da yiyemiyorum yani...hamileykende etten tiksindim vah benim bebişime offfff yaaaaa..ben bu bebişi nasıl beslicem ama ya moralim bozuluyor...

cnm et yiyemiyosan yeşil mercimek falan ye bol bol ama balık yemen lazım bende ağzıma sürmezdim daha önce ama şimdi mecbur yiyorum

aynen esra benimde saati belli degilki heran kusmaya hazır gibiyim evde bile poşet var yanımda ne olur ne olmaz diye.dün bütün gün evdeydim eşime dedim sen git gez oda garibim tek gitmiyor oturdu benimle..

boğaz bi bende var galiba
akşam canım istedi diye üşenmedim saat 10da yemek yaptım :roflol:
ne güzel herkesler fit olurken herhalde ben duba gibi bişi olcam :umursamaz:
ecrin sende mutlaka ilaç al doktorun vermiştir
sabrek 2-3 hafta sonra gecer gider

kızlar sizin bu durum için doktorlarınızı aramanız gerekiyor bence artık, benim dr. um çok artarsa ara demişti serum veriyorlarmış. Tamam ilk aylarda bebek bizden besleniyor ama bizdeki rezerv tükenirse güçten düşeriz bizim de depolarımızı çok boşaltmamamız gerekiyor. Hele kalsiyum ve dişler...bence artık arayın doktorlarınızı...

ben de öyleyim julicim allah ne verdiyse yiyorum, kudurmuş gibiyim neredeyse, bulantım yok denecek kadar az, olan da karnım acıktığında oluyo....:) aynı endişeyi ben de yaşıyorum şimdiden göbek çıkar mı yav, benimki göbek basen aldı başını gidyor daha bu kadarken..

benim mide bulantım 2 gündür hafifledi inşallah sizinde hafifler artk bu hafta olmasa bile daha 1 yada 2 hafta sıkın dişinizi biraz bende hiç et ve balık yiyemiyorum çok üzülüyorum valla sütüde arada 1 bardak içiyorum sadece oda hergün deil tek severek yediğim şey peynir ve ekmek

ben ne olursa olsun hergün süt içiyorum
tabiki zararlı seylerde yiyorum ara
kola içiyorum fasd food yiyorum
ama meyvemi ihmal etmiyorum
sebze mutlaka yiyorum
ben zaten hep yiyorum :roflol:

ben süt içemıyorum kaç gundur iğrenıyorum of napıcammm...
smhsmh cnmm ıyıkı senı buldum.
ben ikili testımı ankda yaptrmak istiyorum cnm küçük bir yerde otryorum da zaten o tarıhlerdede ankda işim var 3 temmuzda yaptrcam ıns. ama nerde yaptrcagımı bilmıyorum.akay hastanesınde karar kaldım ama orda dolu dr var hangisi iyi bilmıyorum bana yardımcı olabilirmısın sen nereye gidyrsun

canım bende dr umu zor buldum inan
akay hakkında bilgim yok
ben Fatih. üniv hastanesine gidiyorum dr um doç . orda yaptıracağım büyük ihtimalle

sana tavsiyem hacettepe den randevu al proflardan telefonla randevu alınıyo sanırım muayene ücreti 175

yada olmadı medicana hastanesi var
eskişehir yolu üzerinde
bak burda linki oku
ordada türkan hanım varmış sanırsam iyi denilen

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/247453-medicana-ankara.html

canlarım hadi güzel bişeyler hakkında konuşalım babalar gününde ne yapmayı düşünüyosunuz varmı değişik bi planı olan fikir verelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…