2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ecrin moralini bozma cnm bende 4 ay bulantılar yüzünden hiç bişey yiyemedim desem yeridir ama sonrasında iyi baktım kendime bebişimde 1 ay erken oldu ama 3200 gr 51 cm dogdu sende sonrasında telefi edersin üzülme.

juli senin bulantılar geçti herhalde boğazın açıldığına göre

DRAJE canım kapıya gelip kayıt yapıyolardı hemşireler saglık ocagına gidip hamile oldugunu bildirmen gerekiyor dedi ve her ay kontrole gelmen gerekiyor dediler.bende gittim ilgileniyorlar kan,idrar testi yaptılar.ordaki ebeler doktorlardan daha cok bilgi veriyorlar hoşuma gitti.4 ayda tetanos aşısı varmış bilgilendirecekler onun içinde.bugün doktorumu degiştirdim kafam rahatladı valla adam birsürü şey anlattı bebşim 2.47cm olmuş ama günde 3 litre su içmen gerekiyor dedi ben içemiyorum,yumurta,et sebze,kuru baklıyatı cok tuket,hamur işinden uzak dur dedi ve meyve sadece günde 1 porsiyon oda kilo yapar şeker dedi.

merhaba kızlarr

bende dun dıye babalar gunu hedıye almaya gıtmıstım ogrendımkı degılmıs cevremdekı cogu ınsan babalar gunu zannedıyormus kımı kutlamıs.bu sene nıye cogu ınsan karıstırdı ki...

hayır yavrum bu pazar babalar günü haziranın 3. haftası

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyyy cok salağım var yaaa :roflol:
babamı dün aradım kutladım bide :roflol:

canım bilgilendirdiğin için sağol hemen yarın gideyim o zaman

julı cok cok saol cnmmmm cok mutlu oldum Allah ne muradın varsa versın.
smh cnm diğer başlıktayım dr arastyorum sende saol orayı görmemiştim turkan hnma baktım sımdı akaya bakıcam damlarım birazdan öpüldunuz

rica ederimö canım
güle güle kullan
sıpp diye 40 haftaları görürsün insallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar bide cok radrrasyona maruz kalan annelerin bebeklerinde yarık dudak yada ALLAH KORUSUN özür oluyormuş ben laptopu kablosuz kullanıyordum bugun kablolu kullanmaya başladım bide tlfnu cebimde taşıyorum ve cok konusuyorum ALLAH korusun miniklerimizi sizde dikkat edin

bu arada babama ne hediye alacağım konusunda kararsızım
eşime bişi almam daha baba olmadıki
erkek cocuk doğunca baba olur kaydirigubbakcemile3

ben üzerinde bebek resmi olan bi pasta yaptırmayı düşündüm ama o da kalıcı olmaz die vazgeçtim başka şeyler düşünmeye çalışıyom

bu arada babama ne hediye alacağım konusunda kararsızım
eşime bişi almam daha baba olmadıki
erkek cocuk doğunca baba olur kaydirigubbakcemile3

ama eşim bana anneler gününde hediye aldı süpriz oldu bana bende almak istiyom hevesleniyom napiiimmm

bende cıkıyorum kızalr su ikili testı bir yaptrsaydım hayrlısı ıle ıns ıyı cıkar görüşrüz

eşim benim anneler günümü kutlamamıştı ben de onun babalar gününü kutlamıcam,kısasa kısaszemuszemus

eşim benim anneler günümü kutlamamıştı ben de onun babalar gününü kutlamıcam,kısasa kısaszemuszemus

benim eşim çok incedir öyle konularda ama o senin kutlamadıysa sen onun kutlaki kızarsın yüzü birazcık sonuçta ilk anneler ilk babalar günü çok özel olmalı yaaa bence kutla sen olsun anneyiz biz ince düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…