2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar hurma çok faydalıymışfolik asitte varmış,bilseydim hamile olduğumu öğrendiğim anda yemeye başlardım..

ınsanın bir gün içinde ihtiyacı olan her şey hurmada mevcut
Tüm vitaminler (A, B1, B2, B6, C, K, niasin, folik asit vitaminleri), birçok mineral (sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, kükürt, klor, demir, çinko, bakır, mangan, flor, iyot) ve anti-oksidanlar küçücük bir hurmanın içine yerleştirilmiş. Üstelik hurmanın içeriğinde yüzde 50 şeker, yüzde 30 yağ ve yüzde 20 protein bulunuyor. Buna mukabil içinde hiç kolesterol barındırmıyor. Yine içinde bulunan yüzde 40 oranındaki lif, kabızlığa engel olup bağırsakların hızlı çalışmasını ve kişinin kilo vermesini sağlıyor. (alıntı)

ben bu tür seylere pek önem vermem
bana olan sevgisini özel bi günde hediye alarak göstermemeli
hergün anneler günü babalar günü
tabiki herkesin fikri ayrıdır ama
adetten olmus anamızı babamızı kutluyoruz
yeter o kadar

iyide daha baba olmadı ki,bebiş doğsun seneye kutlarız ,gene de benim işim belli olmaz dayanamaz kutlarım belkia.s

selinaycığım maşaallah bebeğine,Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

kızlar artan hormonlarda olacak sanırım benim başım ağrıyor

Merhabalar

Moralim bozuldu. 7+1 olmam gerekiyordu fakat ultrasonda 6+1 olabilecegi söylendi. Kalp atislarini duymak icin gitmistik ama göremedik, embriyo cok kücük, 3mm. Insallah bundan sonra saglikli bir gelisim gösterir diye umut etmek disinda birsey yapamiyorum. Bir hafta sonra kalp atislarinin olup olmadigini görmek icin tekrar gidecegiz.

deniz üzme kendini benimde bir hafta geriden geliyor geç döllenme adet döngüsünün uzunlugu vs etkili takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…