DENIZATI09
Canim dualarim seninle. Insallah hersey yolunda gidicekk.
Haberleri veririsin canim
deniz üzme kendini benimde bir hafta geriden geliyor geç döllenme adet döngüsünün uzunlugu vs etkili takma kafana.
Çok şükür doğal yoldan kolaylıkla hamileyiimm. Tahmini doğum tarihi 25 Ocak 2010. Eşimin göbek, benimse bebek diye tanımladığım çok minik çıkıntım bile var:))
Darısı dileyenlerin başına, bize de sağlıkla tamamlayıp hamileliği,2010 Ocak ayında bebişlerimizi kucağımıza almayi diliyorum..
Sevgiler..
Allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktanMiğde bulantısı olacak diye birşey yok.Hatta olmazsa şanslı say kendini.8.haftaya kadar başlamazsa bulntın olmaycak demek ne güzel.
Ben de bugün bulantım olmadan kalktım 2ydır ilk defa düzgün bir kahvaltı yaptım ama şimdi miğdem bulanıyokafamçokkarıştı
İkili testini 13.haftasında yaptıran var mı?Benim yaz tatilime denk geliyo çünkü
kızlar hurma çok faydalıymışfolik asitte varmış,bilseydim hamile olduğumu öğrendiğim anda yemeye başlardım..
İnsanın bir gün içinde ihtiyacı olan her şey hurmada mevcut
Tüm vitaminler (A, B1, B2, B6, C, K, niasin, folik asit vitaminleri), birçok mineral (sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, kükürt, klor, demir, çinko, bakır, mangan, flor, iyot) ve anti-oksidanlar küçücük bir hurmanın içine yerleştirilmiş. Üstelik hurmanın içeriğinde yüzde 50 şeker, yüzde 30 yağ ve yüzde 20 protein bulunuyor. Buna mukabil içinde hiç kolesterol barındırmıyor. Yine içinde bulunan yüzde 40 oranındaki lif, kabızlığa engel olup bağırsakların hızlı çalışmasını ve kişinin kilo vermesini sağlıyor. (alıntı)
misafirlerim bugün gitti evde cok dağıldı anca temizliyorum
yarım saat iş yapıyom 2 saat uyuyom
bu gece yanlızım eşim yok
kuzeninin cocuğunun kafasına 4. kattan mermer düşşmüş durumu ağırmıs ankaraya gitti
dua edin kızlarr kurtulsun yavrum daha 4 yasında kız cocuğu doktorlar ümitsizmiş insallah kurtulur :Saruboceq:
ecrin dün akşam soda içtim azda olsa rahatladım sabah kalkıncada iyiyim olan öğleden sonra akşama oluyo
ama benim şu aralar en sevdiğim şey hamur işi malesef
canım dr bana parol verdi ama zorunlu olmadıkça kullanma ben 12. haftaya kadar bişey kullanmanı istemiyorum dedi
benimde başım ağrıyo ama yatıyorum uyuyorum dinleniyorum
bi şekilde geçirmeye çalışıyorum
çok şiddetli değilse içme
ayy taze anniş eski günleri özlemiş sanırsam uykusuzluktan
inan bizde şimdi keşke hemencik doğursak bir an önce sona yaklaşsak istiyoruz
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
kese görünmüş şükür
herkeste bulantı olacak diye bişey yok kendini üzme
hem iyisin keşke bizdede olmasa
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
şu an bebeğinin kalp atışlarını duymuşsundur bile
Tesekkürler canim, sadece embriyo cok kücük, en cok bunu kafama takiyorum ama bebegin gelisimi icin de pozitif olmaya calisacagim bundan sonra, bazi seyleri ne kadar zorlasak da degistiremiyoruz. Insallah hepimizin bebegi saglikli gelisir ve mutlulukla kucagimiza aliriz yeniyilda.
canım bizde senin gectigin yollardan gectik.kücük oldugu için görünmüyor ve benimde gecen haftaya kadar 1 hafta önde gidiyordu ve bende her gittigimde hüsrana ugruyordyum benle bir olanlar kalp atışlarını filan görmüş oluyolardı ama hiç üzülme gelecek hafta görünür kalbide kocaman olmuş bebşinde:1hug:
Selinay'cigim cok sagol, insallah haftaya benim de güzel haberlerim olur :)
selam kızlr....ben bugün bebişi gördüm....elleri kolları kıpır kıpırdı çok güzeldi ya...
başını da oynatıyordu...çok mutluyum...allahım herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah...
bende bugun aldım kullanmıyordum 50 faktorlu medikal ürün derken ... ben vıchynın aldım olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?