2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
deniz üzme kendini benimde bir hafta geriden geliyor geç döllenme adet döngüsünün uzunlugu vs etkili takma kafana.

Tesekkürler canim, sadece embriyo cok kücük, en cok bunu kafama takiyorum ama bebegin gelisimi icin de pozitif olmaya calisacagim bundan sonra, bazi seyleri ne kadar zorlasak da degistiremiyoruz. Insallah hepimizin bebegi saglikli gelisir ve mutlulukla kucagimiza aliriz yeniyilda.

Tebrik ederim.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Göbek bende de çıktı.
Önceden göbeğimi hiç sevmezdim.Eritmeye çalışırdım.
Ama şimdi çok hoşuma gidiyo:kedi:

deppocum
kullanıcı paneline gir sol tarafta profil düzenle var oraya tıkla en asağıda kilo takip var oraya yapıstır

Hepmavi cok sagol. Kafan hic karismasin, bulanti hic kötü bir belirti degil, tam aksi düsük riskini azaltiyor, meraklanma. Sanirim 12. haftaya kadar bulanti normal.

canım bilgi için teşekkürler bende inş bugünden sonra yemeye başlıycam

Çok geçmiş olsun.
İnşallah kurtulur :Saruboceq:
Allahım yardım etsin:Saruboceq:

Destegin icin cok tesekkürler canim. Artik hepimiz icin en hayirlisi olsun diyelim.

Arkadaslar benim aklima bir fikir geldi ve sizinle paylasmak istedim. Bhcg nin normalde 48-72 saatte ikiye katlanmasi gerekiyor, yani bu aralik normal aralik. Fakat cogunlukla 48 saatte ikiye katlaniyor, ama örnegin benimkisi bastan beri hep dikkat ettim 72 saatte ikiye katlandi ve büyük olasilikla da öyle devam ediyor ve dolayisiyla 2 gün yerine 3 günde iki katina cikiyor. Sanirim benim ve benim gibi gebelikleri SATa uymayip geride kalan, yavas gelisim gösterenlerde olay Bhcg nin 3 günde bir artmasindan kaynaklaniyor, Ama sonucta bu da normal olarak kabul ediliyor. Cogunlu 2 hafta ilerlerken biz bir haftayi biraz gecmis olarak ilerliyoruz Bhgc ile.

kızlar başınız çok ağrıyosa minoset için bide başı tülbentle bağlamak çok iyi geliyo arkadan sıkın iyice biraz komik bi görüntü oluyo ama -tatlicadiarzu- iyi geliyo valla

hepinize teşekkür ederiz kızlar sizinkileride ALLAH bagıslasın.bu arada güneş kremi kullanan varmı aranızda?

canım bizde senin gectigin yollardan gectik.kücük oldugu için görünmüyor ve benimde gecen haftaya kadar 1 hafta önde gidiyordu ve bende her gittigimde hüsrana ugruyordyum benle bir olanlar kalp atışlarını filan görmüş oluyolardı ama hiç üzülme gelecek hafta görünür kalbide kocaman olmuş bebşinde:1hug:

ben disari cikmadan yarim saat önce mutlaka günes kremi kullaniyorum 50 faktörlü. Cünkü gebelikte hormonal sebepli günes lekeleri cok görülüyor. Doktorlar marketlerdeki ürünleri degil, medikal ürünleri kullanin diyorlar, icinde parfüm olmayanlar herhalde daha uygundur. Ayrica cilt bakiminda da organik ürünleri kullaniyorum ben. Sampuan, sivi sabun yerine bu üc ay dogal zeytinyagli sabunlari kullaniyorum. Ilk üc ay toksik olabilir kozmetik ürünler. Makyaj fazla yapmamak gerekiyormus. Amerika'da yapilan bir calismada makyaj yapmayan annelerin cocuklarinda daha az anomali saptanmis. Bu üc ayi mümkün oldugunca dogal gecirmek gerekiyor ama zor acikcasi.

Selinay'cigim cok sagol, insallah haftaya benim de güzel haberlerim olur :)

bende bugun aldım kullanmıyordum 50 faktorlu medikal ürün derken ... ben vıchynın aldım olurmu?

selam kızlr....ben bugün bebişi gördüm....elleri kolları kıpır kıpırdı çok güzeldi ya...
başını da oynatıyordu...çok mutluyum...allahım herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah...

bende bugun aldım kullanmıyordum 50 faktorlu medikal ürün derken ... ben vıchynın aldım olurmu?

vichy kaliteli bir ürün ama medikal ürün derken daha cok dermatologlarin önerdigi ve eczanelerde satilan ürünleri kastediyorlar, bilemiyorum gebelik icin özel organik bir ürün var mi... Ben de henüz böyle bir koruyucu alamadim ve elimde ne varsa onu kullaniyorum. Embriyolar kokuya karsi oldukca hassasmis, özellikle parfüm ve parfümlü ürünlerden kacinin diyorlar. Bir de eger düzenli ve dogru baliklari yemiyorsaniz mutlaka Omega 3 kullanin ama DHA miktari önemli 200- 300 mg olmali günlük doz en az. Balik karacigerinden yapilanlarin icinde A vitamini oldugu icin bebege zararliymis, özellikle somondan yapilmis olanlari kullanmak gerekiyor cok düzenli. Hatta bebek dogduktan sonra emzirirken de kullanilmaliymis. Son üc ayda özellikle erken gebeligi de önlüyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…